reklama

Mamy z Bradford

Szkoda że też nie zostałam dłużej to bym się wygadała a tak siedzę w domu i nuda bo mojemu nie chcę się gadac po pracy tylko mi o akcji przypomina:-D.Chyba mnie dzisiaj nie ominie.

reklama
A Ja Ci powiem, że Magda właśnie z Michałem pojechała, mój Olek chce " Plusać " więc popluska się zaraz :-) a Matka, że tak powiem wymęczona, a Tudorowa zostawiła sweterek z kocich jąderek :-D:-D:-D

Marta, a jeśli ja teraz chcę się polansować w tym twoim kawałku swetra po moim nowym mieście, to nawet wiedzieć nie będziesz :-D:-D:-D Żartuję, w piatek wstępnie spotkanie, więc zaniosę ci pod próg - wózka oczywiście :-D

Oj ja tez nie nanagadana jestem:-DNo ale wy dziewczyny chyba sie nagadalyscie,co BRYDKA I MAGDA:tak::tak:tyle godzin:-D:-D
Ja tez zaraz ide chlopakow kapac:-)a potem niech juz ida spac:-DMi tez bylo milo.
monika-milo bylo Cie poznac:-):-)No i twoj Kubus bardzo grzeczny:-)

A zdjęcia z rana zrzucę, bo ... No nie, mnie się akcja nie szykuje bo mam tam coś, ale " akcyjnie " się poświęcę by ochrzcić mieszkanie, jak łykniem, na głej podłodze nie :-D:-D:-D:-D

reklama
No Michał 10 min temu ją zabrał ?! Jakoś tak, no nagadałyśmy się a ile newsów się dowiedziałam :-D:-D:-D
Też idę Olka kąpać, bo mnie się tarza, a chłopaki ogólnie powiem wam dziś jakoś tak fajnie się sobą zajmowali, a zabawa w bicie się balonami, rewelka :-D:-D:-D
To se idęnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry