Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szkoda że też nie zostałam dłużej to bym się wygadała a tak siedzę w domu i nuda bo mojemu nie chcę się gadac po pracy tylko mi o akcji przypomina.Chyba mnie dzisiaj nie ominie.
A Ja Ci powiem, że Magda właśnie z Michałem pojechała, mój Olek chce " Plusać " więc popluska się zaraz :-) a Matka, że tak powiem wymęczona, a Tudorowa zostawiła sweterek z kocich jąderek
Marta, a jeśli ja teraz chcę się polansować w tym twoim kawałku swetra po moim nowym mieście, to nawet wiedzieć nie będziesz Żartuję, w piatek wstępnie spotkanie, więc zaniosę ci pod próg - wózka oczywiście
Oj ja tez nie nanagadana jestemNo ale wy dziewczyny chyba sie nagadalyscie,co BRYDKA I MAGDAtyle godzin
Ja tez zaraz ide chlopakow kapac:-)a potem niech juz ida spacMi tez bylo milo. monika-milo bylo Cie poznac:-):-)No i twoj Kubus bardzo grzeczny:-)
A zdjęcia z rana zrzucę, bo ... No nie, mnie się akcja nie szykuje bo mam tam coś, ale " akcyjnie " się poświęcę by ochrzcić mieszkanie, jak łykniem, na głej podłodze nie
No Michał 10 min temu ją zabrał ?! Jakoś tak, no nagadałyśmy się a ile newsów się dowiedziałam
Też idę Olka kąpać, bo mnie się tarza, a chłopaki ogólnie powiem wam dziś jakoś tak fajnie się sobą zajmowali, a zabawa w bicie się balonami, rewelka
To se idęnie :-)