reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc Dziewczynki!!!!:-)
Dawno mnie nie bylo,ale troche spraw mialam do zalatwienia,tesciu przylecial wiec tez troche czasu z nim spedzilam:tak:
Brydka ale masz fajnie z tym domkiem,tak szybko! Tu w Leeds chyba niema takich firm,tylko Leeds City Council,a tam to nawet latami sie czeka:szok: Chyba ze ktoras ma moze namiary na taka firme w Leeds.
Doris Maksik ma wciaz tylko dwa zeby,ale cos zaczyna swirowac i cos czuje ze ida nastepne:-). Dzis bylismy u HV wazy juz 8080:szok:
Aha i przyszla moja sukienka,jest naprawde ladna ,ale dekold nie lezy tak jak powinien i w poniedzialek ide do polskiej krawcowej zeby mi ja poprawila:-p

Haj Kamuś. No mam namiary, w piątek z wieczora zgadam się z Roksaną moja i Ci podam, bo wiem, że ona mnie odsyłała do takich firm, to Ci podam, jak najbardziej.
Męż mi poszedł do sklepa , więc se weszłam, a co troszkę wsi narobię nie :-D:-D:-D
Jesssu nie wiem, jak Ja dziś prześpię tę noc, leje, a Ja się cała trzęsę, przed jutrem :-D:-D:-D Idę zaraz : " Króla szkocji " kończyć, z moim Forestem Whitakerem - kocham gościa :-)

Ja sie dzis troche wypieknilam na piatkowy przyjazd meza. Zrobilam sobie manicure i pedicure. Prawie 5 tygodni rozlaki to wyglodzony jest. Dopiero beda odchodzic akcje ;-);-);-)

kama - niezly klopsik sie z maksika robi

jasmina - nie odzywasz sie nic ostatnio, a dzis chyba urodziny Twojej coreczki?
Wszystkiego najlepszego!!!! W dalszym ciagu podoba sie jej w szkole?

Milego wieczoru dziewczunki. Ja zmykam juz do lozeczka.

reklama
Kurczę Kama pózniej po szukam jakiś namiarów na Accent bo teraz szykuje się na akcje;-):tak:.Dziewczyny dzwoniłam do tej babki i chciałam podac jej listę,ale ona powiedziała że jutro podjedzie i ją wezmie.To szybko ją wydrukowałam żeby dobrze to wyglądało bo moje pismo nie jest zbyt piękne,ale się poświęciłam co?A mąż stwierdził że jak kobiecina ją zobaczy to już nigdy się nie odezwie:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry