reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzień dobry dzieczynki:-).Ja już po śniadanku właśnie piję kawkę.Mały poszedł wczoraj spac o 19.50 fajnie co zawsze trochę wcześniej niż normalnie.Szkoda tylko że obudził się z płaczem w środku nocy i około godziny mi marudził.To już drugi raz w tym tygodniu taka sytuacja.Cfc girl ja myślę ze ja zdążę wrócic do twojego wyjazdu i babka będzie mogła zemną się kontaktowac.Ja jadę tylko na 3 tygodnie.A kiedy ty wyjeżdżasz bo nie pamiętam?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-):-):-)Ale brzydko za oknem:wściekła/y::wściekła/y:Zreszta jak prawie co dzien:-):-)
BRYDKA-ALE duzo wazy Olek moj Kuba ma 5,5 roku a wazy 22 kilo:-D:-D
A ja mam dzisiaj beznadziejny humor:-(wczoraj u mnie bylo SPIECIe:angry::angry::angry::wściekła/y:i jestem strasznie zla:wściekła/y::wściekła/y:Moj Kubus juz sie 40 minut modli nad kanapka:wściekła/y:a za 15 minut wychodzimy do szkoly:dry:

Pewnikiem moje dziecko wagę ma po mamie :-D Znaczy się, wielkie jest Ja to wiem, ale dobrze, że tak po nim nie widać.
Spięcie to chwilowe, co się łamiesz - będzie dobrze, a jakby spięć nie było to by było nudnie.
Kuba jedz kanapkie, bo ciotka zaraz najazd zrobi :-D:-D:-D

O kurcze jutro wyjazd a ja jeszcze nie spakowana i chęci brak do tego:baffled:.Jakoś nie chcę mi się jechac nie wiem czemu:sorry2:.Chyba będę tęsknic za wami:-(. Tak szybko przyzwyczajam się do ludzi i miejsc:confused:.Ciekawa jestem jak mały zniesie podróż :zawstydzona/y:.Oj jutro od rana zacznie się stres:shocked2:.Ale pogoda szkoda gadac.

Dziendobry :-)

Brydka - Twoj maluch to smok :-) Kuba ma 3,5 i wazy niecale 18kg

Kasia8118 - udanej podrozy, staraj sie myslec pozytywnie o podrozy, bo dzieci to wyczuwaja

doris - to dzis koniecznie musi byc rozladowanie tego spiecia ;-)

A ja musze teraz zrobic liste dla mojego mezusia co ma spakowac do torby, bo w tym to jak dziecko jest :baffled:

reklama
KASIA8118-A o ktorej wyjezdzacie??Ja wlasnie tez tak myslalm,ze bede za wami tesknila i za spotkaniami i pisaniem;-):-):tak:ciekawe jak ja wytrzymam:tak:
kasia.j-oj moj Janusz to tez jest jak dziecko:wściekła/y::wściekła/y:wczoraj do Niego mowie,albo kapiesz chlopakow albo myjesz podlogi.A on na to;A jak ja mam podloge umyc??:szok::szok::baffled::dry::sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:koszmar:wściekła/y:poprostu zalamka:wściekła/y:
brydka-A po Olku nie widac,ze on tyle wazy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry