reklama

Mamy z Bradford

JASMINA-Ja tez sie dolaczam do urodzinowych zyczen:-)Niech rosnie Jasminka zdrowa i szczesliwa:-)Zaspiewaj Jej HAPPY BIRTHDAY:tak::-):-)KAMA-a ta krawcowa to jaks twoja znajoma,czy jest jakis zaklad krawiecki polski w leeds?No i gratulacje dla Maksika:-)Dawid wazy 9700,wiec miedzy nimi jest tylko 1 kg roznicy:-D:-D

reklama
kama-ups...sorki przeczytalam ze 8800,pomylilo mi sie:baffled::baffled::baffled:A ta krawcowa przerabia np jeansy??chodzi mi o to zeby po skruceniu wygladaly jak orginalnie:tak:bo ja mam straszny problem z kupnem tutaj jeansow:wściekła/y::wściekła/y:wszystkie sa za dlugie, a nie lubie jak mi sie ciagna po ziemi:no:

No hej dziewczynki...
Brydka , dzięki za przechowanie. Mam nadzieje,że nie zanudziłam cię za bardzo..
Moniko super było cie poznać...
Marysia dostała jakiegoś napadu i za żadne skarby świata nie chciała usnąć-rączki, nóżki , noszenie ,śpiewania itp. przyniosły skutek po 2 godzinach...:szok:No ale teraz moje dziecko śpi jak zabite.
Kasiu możesz tej pani podac mój numer, nie ma sprawy.Tylko ja za chwilę wyjeżdżam i może w związku z tym któras z dziewczyn, która zostaje podjęłaby się monitorowania sprawy??
Życzę wam stosunkowo udanych nocy;-)

reklama
Ja już z poranną kawą zasiadam. No nie mogę, w nocy tak mi ciężko było spać, jak nie wiem, Olek nam się popłakał, bo coś mu się śniło chyba, ale w końcu padł przy mnie. Kosmos. :-( Kama zaraz ci wyślę namiary na prv.
A co do wagi, kochana, mój 1 kwietnia skończył dwa lata i ma 19, 300

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry