reklama

Mamy z Bradford

reklama
Noooo, jak znajdziesz to daj znać, Bo Kamyk sam chciał w pomarańcz uderzyć, ale ta zielona kuchnia też :-) No i już szafek kupować nie muszę bo są śliczne tam, ale ja już z głową usiądę i wszystko zrobię a w weekend jakoś do Ikea podjadę. No muszę tam jechać i po kolei listę robić i wymierzać na co mam miejsce. Znikam na razie kochanie, bo Kamil aż dziś wcześniej godzinę do domu jedzie, a wieczorem dziewczęta, więc spadam :******* Dla Szymka Też :*****

Jak Ja to mówię, każdy w końcu swojego wyczeka, a po prostu zrób jak powiedziałam wcześniej, zapisz się do Accentu, oni mają domy i flaty w Leeds kochanie, więc nie będzie problemu na bank i wystarczy troszkę poczekać :-)
Jaka ulga, że mogłam wywalić z zakładek HomeHuntera.
Dzięki kochanie, Ja też się strasznie cieszę :-) Oj dziś z laskami po ścianach łazić będę :-D:tak:;-)

Thanx thanx, normalnie szału dostanę, nie wiem co mam ze sobą zrobić ze szczęścia, bez kitu :-D Czekam na Martę bo Monice się ludziska na łeb zrzucili :-(

reklama
Usiłowałam się do niej dodzwonić, ale nie odbiera, bo ciekawa była, ale pewnie padła :-D
Znikam laski, bo ogarnąć syna muszę przed przyjazdem Amparowej :*:tak:;-):-)
Buziaki i do rana, na kacu ::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry