reklama

Mamy z Bradford

reklama
Wpadłam jeszcze na momęcik. 4 Muchy, Yorkshire meat in Bradistan. Tam zaraz za Morrisonem, a opłaca się bo tanie i smaczne. ja ostatnio trafiłam mniam cielęcinkę.
Dzwoniłam już Do Marty i jej luby mówił, że będą na 19.30 - 20.00. Mój śpi mały, Szymek pewnie zaśnie u Nas i wypijemy za Was i wypiję za swoje i wypiję za to by Marta z Moniką dostały obok mnie jak chciały, a za wszystko :tak:;-):-D

Oj wczyny pol dnia poza domem a tutaj tyle sie dzieje:szok::szok:
Brydka-gratuluje mieszkanai:-)wiem jak bardzo chcialas dostac:-)i Ci sie udalo;-)napewno jestes przeszczesliwa:tak:To jak ja juz wroce ,to juz pewnie bedziesz troche urzadzona:-)I widze tez bedziesz miala salon pomaranczowy:-D:-D:-DJa tez mam:-D:-DI my tez kupowalismy w B&Q i mieszalismy kolory:tak:
NIUNKA-ten rowerek supre:-)do 3 latek napewno pojezdzi:-)super:-)
4muchy-te mieso wlasnie jak Brydka napisala nazywa sie yorkshire meat i jest na sunbrige road w centrum:-)jak bys jechala do bri i mijasz morrisona i masz skrzyzowanie na foster sqere to ty na swiatlach jedziesz prosto i zaraz jest takie male rondo ,i na tym rondzie skrecasz w lewo i zaraz masz po prawej stronie sklepik:-):-)mam nadzieje ze zrozumialas:-)a jest tam naprwde tanio.Piersi sa po 3,25 za kilo,karkowka 3,10 za kg,schab tak samo i sa bardzo dobre jajka tam,tez polecam.Troche tam smierdzi jak sie wejdzie ,ale mieso jest swiezo,rozbieraja na biezaco:-)

Oj ale tu cicho dzisiaj bedzie:-(KASIA8118 W drodze:-)BRYDKA i Ampar pija:-D:-Da moze sie napija i beda pisac:-D:-D:-D:-DWypijcie za mnie jednego:tak:A we wrzesniu jak K&F wroci umawiamy sie na piwko:tak:bo chyba juz wtedy zadna nie jedzie,nie?:-)

Hej hej:-):-) Pamiętacie mnie jeszcze?:sorry2::confused::dry:
Ja już spowrotem:-) Pewnie nigdy już nie nadrobię tych milionów postów coście naskrobały ale od dzisiaj jestem na bieżąco:tak:
Witam nowe (przynajmniej dla mnie) mamusie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry