reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam wszystkie mamusie i zycze pieknej pogody oby spotkanko sie udalo:-):-):-). W moich rejonach nawet ladnie wiec moze i u Was pogoda sie wyklaruje, trzymam kciuki;-).

Ja chyba tez przedobrzylam i nie ide. Tu leje i leje.
Kasiaifabian- jak sie mozna z toba umowic. Mi pasuje co dzien tak od 18.
A pogoda rzeczywiscie na zlosc. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Udusilam malego i spi. No bo co mam z nim robic jak pada. Moze jak wstanie to z nim wyjde,
Niunka- no mam nadzieje umowic sie z Kasia na wloski to wezme meza, szymcia jakies male piwko i jestem.:-)
Kasiaifabian- zadzwonie wieczorem
Nefretete- jestem napalona na to miejsce. To jest bardzo duza powierzchnia wiec zdradz prosze kolo jakiej miejscowosci to jeziorko ze zdjec bo szukam noclegi:tak:

A mialo byc tak pieknie :wściekła/y:

Moze ktos bedzie mial ochote na basen popoludniu? Wybieramy sie dzis cala rodzinka do Richard Dune Sport Center. Maciek idzie pierwszy raz, ciekawa jestem czy mu sie spodoba :confused:

reklama
witajcie.
Dziewczynki jak się nazywa ta maść co się smaruje nóżkę maluszka przed szczepieniem.Pisałyście o tym kiedyś.Chce w Polsce kupić...
My już na walizkach.Zaraz będziemy wyruszać na szczepienia a pogoda do duszy...a ja cholerka nie umiem tej ochrony przeciwdeszczowej zakładać:-) będzie śmiesznie...

Do góry