reklama
oleska
Fanka BB :)
HEj kochane
My niestety dzis odpadamy :-( bo musimy siedziec w domu i czekac na przesylke. Ale nastepnym razem to napewno bedziemy
My niestety dzis odpadamy :-( bo musimy siedziec w domu i czekac na przesylke. Ale nastepnym razem to napewno bedziemy

Kasiunia i Fabian
dziewczyny ja z niunka nie przyjedziemy bo pada.:-
-
-(
Co za glupia pogoda jak na zlość!!!
Co za glupia pogoda jak na zlość!!!
M
Monika1213
Gość
Agus04
Witam wszystkie mamusie i zycze pieknej pogody oby spotkanko sie udalo:-):-):-). W moich rejonach nawet ladnie wiec moze i u Was pogoda sie wyklaruje, trzymam kciuki;-).
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
szlag by trafil ta cala anglie
. Ampar a my kiedy sie widzimy?

ampar3
Udusilam malego i spi. No bo co mam z nim robic jak pada. Moze jak wstanie to z nim wyjde,
Niunka- no mam nadzieje umowic sie z Kasia na wloski to wezme meza, szymcia jakies male piwko i jestem.:-)
Kasiaifabian- zadzwonie wieczorem
Nefretete- jestem napalona na to miejsce. To jest bardzo duza powierzchnia wiec zdradz prosze kolo jakiej miejscowosci to jeziorko ze zdjec bo szukam noclegi
Niunka- no mam nadzieje umowic sie z Kasia na wloski to wezme meza, szymcia jakies male piwko i jestem.:-)
Kasiaifabian- zadzwonie wieczorem
Nefretete- jestem napalona na to miejsce. To jest bardzo duza powierzchnia wiec zdradz prosze kolo jakiej miejscowosci to jeziorko ze zdjec bo szukam noclegi

reklama
cfcgirl
Mamusia Marysi
witajcie.
Dziewczynki jak się nazywa ta maść co się smaruje nóżkę maluszka przed szczepieniem.Pisałyście o tym kiedyś.Chce w Polsce kupić...
My już na walizkach.Zaraz będziemy wyruszać na szczepienia a pogoda do duszy...a ja cholerka nie umiem tej ochrony przeciwdeszczowej zakładać:-) będzie śmiesznie...
Dziewczynki jak się nazywa ta maść co się smaruje nóżkę maluszka przed szczepieniem.Pisałyście o tym kiedyś.Chce w Polsce kupić...
My już na walizkach.Zaraz będziemy wyruszać na szczepienia a pogoda do duszy...a ja cholerka nie umiem tej ochrony przeciwdeszczowej zakładać:-) będzie śmiesznie...
Podziel się: