• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Bradford

Nie :no::no::no: Przespal sie w dzien troche, pozwolilam mu ze wzgladu na ta chorobe. Teraz na wieczor dostal paracetamol to goraczka spadla i hula, a my tu z mezem padamy. Mielismy troche inne plany..... ;-)

reklama
Dzis taki wyjatek, bo zwykle chodzi spac okolo 20. A wstaje kolo 7, wiec nie najgorzej. I nie pozwalam mu spac w dzien. Staram sie tak zorganizowac zajecia, zeby sie zmeczyl, a nie zasnal. :-) Bo potem bedzie tak jak dzis.

A z dziecmi tak jest, na codzien nie dostrzegasz tej roznicy jak rosnie. Ja dopiero zauwazylam, ze Kubus juz nie jest taki malutki, jak Maciek sie urodzil.

Dziendobry wszystkim :-)

Slonko swieci za oknem. Ciekawe jak dlugo?

Czy ktos zna, moze polecic jakis dobry srodek do czyszczenia dywanow/wykladzin?

niunka - poradzisz sobie, Szymek robi sie coraz bardziej komunikatywny, pomimo, ze nie mowi mozna juz z nim sie porozumiec, a z dnia na dzien bedzie lepiej, trzeba tylko duzo mowic do niego i czytac mu bajki :)

Dzień Dobry:-):-):-)
Kasia ja nie znam żadnego magicznego specyfiku:no::no:
Niunka Ja bedę jechała do centrum:tak: więc jeśli zaproszenie nadal aktualne to podjechałabym i do Ciebie na kawkę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry