Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A co wy sie tu od sympatycznych wyzywacie Niunka- jak robisz zupe marchwiowa? Kasia8118- ja tez mam nadzieje na aniolki jutro ale przy tej pogodzie to wszystko sie moze zdarzyc. Moj tez spi od 1:-)
Wlasnie otworzylam ostatni sloik rosolu szymona i zepsuty. Nie mam nic na obiad dla niego a nie wyjde, nie ma szans. Chyba bedzie jajecznica Sylwiam- a ty jaka zupe gotujesz? Brak mi pomyslow ja tylko rosol, pomidorowa i krupnik robie:-(
Mnie do wyjscia z domu zmusil szacowny malzonek Zapomnial sobie wziac ciuchow do pracy, a jechal rowerem i nie za bardzo mu pasowalo paradowanie po firmie w obcislych, czarnych krotkich spodenkach.
A ja mam dzis barszczyk czerwony, a na drugie pieczen schabowa z ziemniaczkami i surowka. Mlody tez zjadl barszczyk zmiksowany z burakami, ziemniakami, kurczakiem i natka pietruszki. Jak tak dalej bedzie jadl to bedzie z niego niezla kluseczka :-)
Sylwiam- no to mi pomoglas nie ma co;-) Kasia8118- ja tez juz nie wyrabiam. Najgorsze jest to i nie wiem skad ta prawidlowosc ale z nudow strasznie dupsko rosnie. No bo przeciez chyba nie od kilku tostow, co?
Ampar- a co ty zupy marchwiowej nie umiesz gotowac
Normanie gotujesz jak kazda inna tylko dojesz duzo marchwi i na koncu jak juz jest miekka to ja rozgniatasz.
Miammmmmmm. Palce lizac.
A pomidorowkie tez lubie
Hejka laski!!!!
Co zescie z pogoda zrobily Nefretete gratuluje,bo juz pewnie po wszystkim:-)
Od poniedzialku wracam do pracy,co prawda tylko na 15 godzin w tygodniu,ale ciesze sie niesamowicie,bo chce do ludziiiiii!!!!!
Wy macie siebie tam w Bradford i mozecie sie spotykac,a ja sama jak palec:-(
Maksiorek ma juz 5 zebow,wychodza jak grzyby po deszczu