reklama

Mamy z Bradford

hej z wieczora
Najpierw najserdeczniejsze zeyczenia dla DAWIDKA i gratulacje dla NEFRETETE:-)
Ja jestem umeczona . Od 13-21 robilismy maly remoncik ale juz jest coraz blizej:-)
Kasia8118- u nas leciutkie suszenie w ustach bylo ale niestety noz na gardle wiec trzeba bylo sie zorganizowac i spadac;-)
Sylwia.m- ja tez wiem o czym mowisz w sprawie bezdechu. Szymon ma to od malego i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Najgorzej jest wlasnie po upadkach albo uderzeniach:no:
Kasiaj- o dzieki jeszcze jeden kulkoland i zazdraszczam mamusi. Ja musze czekac do 10 pazdziernika:-p
Niunka- ale mialas fajny weekend. Wybawiona chyba jestes do konca miesiaca, co?;-)
Brydka- nie wsstapilam z malutkim bo Szymon wyjatkowo dal nam popracowac:tak: wiec staralismy sie zrobic najwiecej jak sie da:happy:

padam na papu

reklama
Helołłłł

Ampar oj współczuję Ci teraz tej przeprowadzki:crazy: No ale cóż, trzeba przez to przejsc:tak::-)

Niuńka to faktycznie też przeżyłaś z tym zanoszeniem:szok::szok: Ja mogę jedynie sobie to okropne uczucie wyobrazic bo Marcel na szczęście się nie zanosi:-)

Nefretete czekamy aż nam przedstawisz Aleksandra Leona:tak:

Kasia.j to może tak żebyś z rytmu nie wypadła to przyjedź do mnie:-D ja Ci znajdę cos do roboty:-p Nie pomyśl sobie, że chcę Cie wykorzystac:no: ja tak tylko z troski:rofl2:

Dzień dobry.Muszę przyznac że humorek mam kiepski bo mały od soboty chodzi ozmarkany i chyba mnie tez coś bierze bo od wczoraj lipnie się czuje.A szkoda gadac jak padało cały tydzień to wszystko z nami było ok.a jaj teraz pogoda w miarę dobra na spacer to my chorzy.

czesc dziewczyny.
Widze ze nikt nie ma natchnienia do pisania.To chyba przez ta pogode.
Kasiu8118- widze ze Krystian tez smarka. Biedaki ,.moj maly meczy sie ja diabli. Robimy inhalacje ,ale nie chce przy tym siedziec. :wściekła/y: Marudka , placze o wszystko nawet chodzi jak pijany.:-(
No nic moze bedzie za dwa trzy dni lepiej. Musi byc.
Ampar- a podlogi tez kladziecie? A mebelki macie swoje czy musicie kupic?

Hej
Ja dopiero moge zasiasc bo caly ranek wisialam na telefonie ze zmianami wszystkiego a potem bylam z szymciem na spacerku 2 godziny:tak:
kasia8118- wracajcie szybko do formy . obys ty sie nie rozwalila bo wtedy to dopiero czlowiek jest umeczony przy malym:wściekła/y: A ja przyjade do ciebie na te kulki:-);-):tak:
Niunka- kladziemy podlogi, troche malujemy i takie tam drobne podpicowania. meble mam wszystkie tylko pralke, lodowke i kuchenke musialam kupic
Sylwia.m- jeszcze sie dobrze nie zaczelo z przeprowadzka a ja juz mam dosyc. Najchetniej bym gdzies wyjechala i wrocila na gotowe:-p
Ale wiem ze potem duza radosc bedzie wiec zaciskam zeby;-)

hejka
kochany doladowalmi karte na szpitalnego interneta wiec was trroszke podczytuje :)
dziekuje wszystkim za zyczonka i gratulacje:-)
maly jest wprost przeuroczy...i nie spodziewanie bardzo spokojny:tak:
toche sie nameczylismy (bo od czwartku do soboty wieczor) ale bez watpienia bylo warto! co prawda ja do tej pory jestem wykonczona i mam problemy z mobilnoscia ale daje rade.
w czwartek wieczor trafilsmy do szpitala na sale porodowa z basenem (tak jak chcialam) okolo 2 w nocy polozna stwierdila ze mam rozwarcie miedzy 5-6cm wiec moge wskakiwac do wody i sie relaksowac. okolo 5.00 rozwarcie mialo byc na 9cm... od tej godziny przez kolejne trzy parlam...wykonczona domoinki mnie wywlekl bo przyszla starsza polozna i powiedziala ze ona mnie przebada. okazalo sie ze jest rozwarcie ale az na 1cm... dali mi morfine zebym mogla odpoczac:/
i tak caly piatek bylam na przeciwbolacch... w nocy znow sie zaczelo... zaczeli podawac nad ranem w sobote leki by rozwarcie poprawic i wywolac akcje... okolo godz 18.20 dominik zauwazyl na ktg ze malemu spada tetno... zacza dzwonic guzikiem po polozna- zjawila sie migiem po czym wlaczyla alarm... po 10minutach juz byl na swiecie caly i zdrowy.
zdjecia zalacze jak bedziemy w domku. pozdrawiam

Nefretete to sie bidulko trochę umęczyłaś:-(:-( Ale dobrze, że juz po wszytskim i że wszystko dobrze się skończyło:-) Jak duży Aleksander się urodził??? Karmisz piersią??? Życzę szybkiego powrotu do formy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry