ampar3
Fanka BB :)
hej z wieczora
Najpierw najserdeczniejsze zeyczenia dla DAWIDKA i gratulacje dla NEFRETETE:-)
Ja jestem umeczona . Od 13-21 robilismy maly remoncik ale juz jest coraz blizej:-)
Kasia8118- u nas leciutkie suszenie w ustach bylo ale niestety noz na gardle wiec trzeba bylo sie zorganizowac i spadac;-)
Sylwia.m- ja tez wiem o czym mowisz w sprawie bezdechu. Szymon ma to od malego i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Najgorzej jest wlasnie po upadkach albo uderzeniach
Kasiaj- o dzieki jeszcze jeden kulkoland i zazdraszczam mamusi. Ja musze czekac do 10 pazdziernika
Niunka- ale mialas fajny weekend. Wybawiona chyba jestes do konca miesiaca, co?;-)
Brydka- nie wsstapilam z malutkim bo Szymon wyjatkowo dal nam popracowac
wiec staralismy sie zrobic najwiecej jak sie da
padam na papu
Najpierw najserdeczniejsze zeyczenia dla DAWIDKA i gratulacje dla NEFRETETE:-)
Ja jestem umeczona . Od 13-21 robilismy maly remoncik ale juz jest coraz blizej:-)
Kasia8118- u nas leciutkie suszenie w ustach bylo ale niestety noz na gardle wiec trzeba bylo sie zorganizowac i spadac;-)
Sylwia.m- ja tez wiem o czym mowisz w sprawie bezdechu. Szymon ma to od malego i nie wiem ile to jeszcze potrwa. Najgorzej jest wlasnie po upadkach albo uderzeniach

Kasiaj- o dzieki jeszcze jeden kulkoland i zazdraszczam mamusi. Ja musze czekac do 10 pazdziernika

Niunka- ale mialas fajny weekend. Wybawiona chyba jestes do konca miesiaca, co?;-)
Brydka- nie wsstapilam z malutkim bo Szymon wyjatkowo dal nam popracowac
wiec staralismy sie zrobic najwiecej jak sie da
padam na papu
No ale cóż, trzeba przez to przejsc
ja Ci znajdę cos do roboty
Marudka , placze o wszystko nawet chodzi jak pijany.:-(