• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry:-):-)Ale dzien zapowiada sie pochmurny:wściekła/y:a wczoraj tak ladnie bylo:tak:U nas tez Dawid taki marudny:wściekła/y:wlasnie zasnal:tak:i jest spokoj:tak:Ja juz za nim nie nadazam,jednego dnia spi raz dziennie ,innego dwa :-)i jak tu sobie dzien rozplanowac:tak:
A my jak Dawid wstanie zmykamy na basen,musze sie odstresowac na zjezdzalnii z Kuba:-Dprzynajmiej godzinke luzu bedzie:-)
KASIA8118-Napisz potem co Ci sie udalo kupic:-)a wozki czasami mozna fajne dostac,ale nie zawsze:no:

reklama
Czesc dziewczyny ja już po zakupach.Można powiedziec że udane:-).Kupiłam konika bujanego w idealnym stanie,3 samochody,pluszaka jeszcze zapakowanego,i nową walizkę Spajdermena jeszcze w foli:tak:;-).Prawie bym kupiła jeszcze wózek ,ale gosciu nie chciał opuscic na 25 f bo był za 30 f i zrezygnowałam:-(.Dosyc dobry stan:tak:.4muchy a co tobie udało się kupic?

KASIA8118-NO to zakupki Ci sie udaly,fajnie.Ja chyba za tydzien pojade,dawno nie bylam a zaraz sie konczy przeciez:-)a tak mi sie rano nie chce wstawac i jechac:no::no:
KAMA-jA jezdze na basen w Bradford,jest taki zwykly basen ale jest blisko:tak:a w Leeds na zadnym nie bylam wiec Ci nie polece zadnego:no:

Nic nadzwyczajnego nie kupiłam, kilka pociągów dla Adasia, wózek dla lalek, dla Julki. Najbardziej chyba zadowolona jestem ze kupiłam rajstopki dla Julki. Wyglądają jak nowe, zero przetarć i innych śladów jakiegoś intensywnego używania. Kosztowały 20p za sztukę

Kasia8118 carboot jest od kwietnia do października:-) Tylko nie wiem do której niedzieli października:baffled:

Ale u nas smętny dzień dzisiaj:baffled::baffled: Marcel już drugi raz śpi:szok::szok: Może i ja się położę:confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry