reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny mam extra wiadomosc.
Yowka 16:24:37
Dnia 3.10.2007 o godzinie 22:42 przyszedl na swiat nasz synek Szymon 3440 i 55 cm :) Porod naturalny + pró¿noci¹g na koncówce-Szymek byl uparty :)meczylam sie dlugo od 11 do 22:42 ale sie oplacalo :)Pozdrawiamy i buziaki lece sie polozyc bo nie spalam dwie noce pod rzad w ogole..dzis wrocilismy ze szpitala

reklama
Fatastycznie, kolejny Cud jest z nami. Czekamy na resztą. Teraz się wysypią już nasze pociechy.
Dziewczyny ja mam propozycje. Wyślijmy sobie na PW info z numerami komórek. Wtedy będziemy miały kontakt ze sobą i w razie co będziemy pisać smsy
A oto moje 22 milimetry szczęścia
moje22milimetryszczciakr7.png

Yowka ogromne gratulacje:-):-):-), niech sie dzidzia zdrowo chowa.
Duza buzka dla Ciebie i Szymka:happy2:.

Dziewczyny co do spotkania to moze sobota,np godz 12ta? Co wy na to? ta za tydzien oczywiscie. Rozmawialam z cfcgirl i jej pasuje, mi tez, a Wam?

Pinka paczke wysle jutro, bo sie zupelnie nie wyrobilam z czasem:zawstydzona/y:. Dam Ci znac jak poszlo i za ile dni bedzie u Ciebie.
Kama witaj spowrotem:-). Fajne zdjecia twego maluszka:tak::-). Mam nadzieje, ze dolaczysz do nas na spotkanko za tydzien.
A moze jeszcze inne kobitki do nas dolacza? Mw80,kasia.j, yowka, buziaczek, pinka? Przepraszam jesli kogos pominelam. Im nas bedzie wiecej tym weselej.
pozdrwionka i buziaczki.

Yowka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak Ci wlasnie zyczylam zebys podczas mojej nieobecnosci urodzila i udalo sie!!! Czekam na zdjecia. Mnie niestety nie pasuje przyszla sobota bo jade na trzecie urodzinki mojej chrzesnicy Julii, a zreszta kompletnie nie znam Bradford,nigdy tam nie bylam. A moze tak kiedys spotkamy sie w Leeds???

Yowka GRATULUJE !!!!! teraz tylko zyczyc duuuuuzo zdrowka reszta sama sie ulozy :)) odpoczywaj kochana i wklejaj nam foty bo ciotki ciekawe jak wyglada kolejny przedstawiciel plci meskiej na naszym forum :)
Mi dziewczyny tez pasuje sobota- tylko pogadam jeszcze z moim czy nie ma zadnych planow (moze chce gdzies mnie zabrac hehe) jeszcze sie zgadamy co i jak.
Niunka jak wypoczniesz bo wizycie w Londynie opisz mi koniecznie wszystko bo ja juz mam stresa :)))

Przykro Mi , ale nie moge byc na tym spotkanku bo jedziemy do Mojej mamy w sobote. zrezta dziewczyny ja myslalam ze wy mieszkacie w bedford a wy mieszkacie w bradford? a to dwie inne miejscowosci , i mam troszke dalekoo...:sorry::zawstydzona/y:dobranoc do poniedzialku

YOWKA GRATULACJE!!!!

:-)CZESC

Po pierwsze SERDECZNE GRATULACJE YOWKA, NIECH SZYMEK ROSNIE ZDROWO. Pozdrowienia dla Szymka od Szymka:-D
No wkoncu kochanienka i co nie oplacalo sie czekac???????

Dziewczyny mi nie pasuje sobota , przykro mi bardzo , piatek tak jak sie umawialysmy wczesniej owszem .
W sobote moj ma wolne i pozatym odjezdza tesciowa wiec bedzie male zamieszanie i pozegnanie. Sorki i przykro mi ze mnie nie bedzie.
NO chyba ze spotkamy sie w tygodniu w inny dzien.

Kasiek w Londynie poszlo bardzo ladnie.
Przyjechalismy przed 12, a mialam wizyte na 12.30. Kolejka byla duza , ale jakos sie dalo i zalatwialismy szybko. Wez ze soba rozszerzony akt urodzenia, paszporty twoje i chlopaka, zdjecia , no i my musielismy pokazac akt slobu. Pozatym nic wiecej nie chciala. Zaplacilismy 18f z wyslaniem paszportu do domu. Musisz stekac ze masz dalko do Londynu i ze nie macie auta, to wam przysla. Jednej dziewczynie z Menczesteru nie przysla tylko musi przyjachac sama po odbiur. szybko teraz wyrabiaja paszporty , juz za tydzien bedziemy miale. Zdenerwowala mnie tylko ta baba bo wcale nawet nie zerknela na synka , a tak przezywaja ze trzeba byc z dzieckiem.
Szymus byla bardzo grzeczny , wiekszosc czasu przespal , wogole nie marudzil.Jestem szczesliwa ze juz po wszystkim.

papa pozdrawiam i dzieczyny zastanuwcie sie co do spotkania w tygodniu.

Dzieczyny . zwlaszcza Karola i Kasiu .j , mam pytanko jako do ze wy jestescie juz bardziej doswiadczone w tych sprawch , to pewnie mi pomozecie.

Mam zamiar podawac Szymkowi herbatkie , tylko nie wiem jaka i czy nie za wczesnie?
Ponoc hipp- a sa dobre , tylko ze ja tu wogole nie moge jej znalesc.
Chcialabym mu podawac , bo czasami chce cycka , ale tylko dlatego ze chce mu sie pic. Napije sie i konczy.
podpowiedzcie co moge zrobic.

reklama
dziewczyny serdecznie dziekuje :-)jestesmy baaaaaaardzo szczesliwymi rodzicami :-DSzymon jest cudownym dzieckiem...niesamowicie spokojnym ale i tak zero czasu teraz mam..wiem ,ze wszystko mi sie pouklada z czasem ale nie bede mogla bywac na forum teraz zbyt czesto wiec nie obrazcie sie jak bede nie na biezaco...wklejam kilka foteczek mojej malpeczki kochanej:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry