:-)CZESC
Po pierwsze
SERDECZNE GRATULACJE YOWKA, NIECH SZYMEK ROSNIE ZDROWO. Pozdrowienia dla Szymka od Szymka
No wkoncu kochanienka i co nie oplacalo sie czekac???????
Dziewczyny mi nie pasuje sobota , przykro mi bardzo , piatek tak jak sie umawialysmy wczesniej owszem .
W sobote moj ma wolne i pozatym odjezdza tesciowa wiec bedzie male zamieszanie i pozegnanie. Sorki i przykro mi ze mnie nie bedzie.
NO chyba ze spotkamy sie w tygodniu w inny dzien.
Kasiek w Londynie poszlo bardzo ladnie.
Przyjechalismy przed 12, a mialam wizyte na 12.30. Kolejka byla duza , ale jakos sie dalo i zalatwialismy szybko. Wez ze soba rozszerzony akt urodzenia, paszporty twoje i chlopaka, zdjecia , no i my musielismy pokazac akt slobu. Pozatym nic wiecej nie chciala. Zaplacilismy 18f z wyslaniem paszportu do domu. Musisz stekac ze masz dalko do Londynu i ze nie macie auta, to wam przysla. Jednej dziewczynie z Menczesteru nie przysla tylko musi przyjachac sama po odbiur. szybko teraz wyrabiaja paszporty , juz za tydzien bedziemy miale. Zdenerwowala mnie tylko ta baba bo wcale nawet nie zerknela na synka , a tak przezywaja ze trzeba byc z dzieckiem.
Szymus byla bardzo grzeczny , wiekszosc czasu przespal , wogole nie marudzil.Jestem szczesliwa ze juz po wszystkim.
papa pozdrawiam i dzieczyny zastanuwcie sie co do spotkania w tygodniu.