reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasiu.j
prawko to ja mam juz od ponad 10 lat, a chodzi mi o to ze jak ja jade do pracy to albo mama musi wstac do Szymka po nocce, albo moj i zawsze cos.
Pozatym nie oplaca mi sie praowac 10 godzin tyg.

reklama
Niunka a czemu się pytasz?A co potrzebujesz kogoś do kompletu bo też planujesz i nie chce Ci się samej chodzic z brzuchem:-D:-D:-D:-D.Szczerze to nie wiem:no: co dzień to mam inne zdanie na ten temat:-(.Raz bym mogła z miejsca robic a czasami to nawet myślec o tym mi się nie chce.Może w nowym roku coś się wydaży.....

Hej laski;-):-)
masakra z tą pogodą :wściekła/y:nic sie nie chce :-(
jesli chodzi o przyszły tydzień to ja kompletnie niezmotoryzowana będę więc raczej na spotkanie sie nie piszę :no:
no i dużo zdrowka dla wszystkich chorych :tak::-D:rofl2:

Czesc
Moj szymonek znowu spal do 9.45 Chyba mecza go zabki bo budzi sie ze strasznym placzem. Od razu co prawda zasypia ale jest padniety. Teraz znowu spi:szok:
Kasia8118- ja tez chyba jutro nie dam rady bo nie wiem co bedzie dzisiaj tylko na pol godziny wyszlam przed blok. Mam nadzieje ze w sobote na kawe i ciacho sie wybierzecie do nas. A na te kulki kolo ciebie to jestem strasznie najarana bo tam sa i auta i pomalowac mozna- chyba beda najlepsze:tak:
Sylwia.m- o Kasi brata to Artur sie pytal:szok:;-)
Monika1213- slyszalam ze swietna jest ta gielda w halifaxie. Bylas?
Kasiaj- no u takiego szkraba miesiac kaszlu to chyba rzeczywiscie dlugo:-(
Doris78- wlasnie widzialam ze stroje to tylko dla dzieci no ale moze cos sie trafi;-)

Ampar3 byłam tam dwa razy na wiosnę ,i akórat nic nie kupiłam ale w sumie nie wiedziałam czy czegoś chcę .a potem jak jeździlismy to do leeds

Hej my już po spacerku.Poszliśmy bo w domu można oszalec z nudów:tak:.W sumie pogoda nie taka tragiczna na początku trochę kropiło, a pózniej już nie także spacer zaliczony ja to w domu nie usiedzę nawet w taką pogodę:no:.Ampar3 spoko nic się nie stało ;-).A co do soboty to postaramy się byc,a co planujesz upiec?

A ja Wam opowiem anegdotke z wczorajszego dnia :-)
W zwiazku z moim nie najlepszym samopoczuciem w tym tygodniu moj maz robi za szofera i odwozi Kubusia do szkoly. Rowniez go potem odbiera. Na sam koniec zajec pani otwiera drzwi razem z dwojka dzieci i maja one powiedziec "Welcome! Please, come in". I wczoraj nasz Kubus mial to powiedziec, ale jak zobaczyl swojego tatusia stojacego w drzwiach jako pierwszego to sie speszyl i powiedzial po polsku "Idz sobie stad!". Oczywiscie moj maz przetlumaczyl i wszystkie babeczki wybuchly smiechem.

Sylwia- ty malpo musisz sie wszystkiego domacac, prawko mam od 1999r wiec prawie 10 lat:-p.
Ewa- fajnie ci w nowej fryzurce:-) dzieki za rekawiczke.
Kasiu8118- ja nie planuje , ale chcialabym cie zobaczyc w wersji bombki:-D:-p
Dzis w pracy powiadomilam ich ze pracuje tylko do konca miesiaca:tak::-).

reklama
Do góry