reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasiaj miesiac?biedaczek duze buziaki dla niego!!!!
A co do Kuby- oj to tata sie zdziwil co?
A sylwester w zakopanem oj bajka,Zazdroszcze.:sorry2:
Kasi8118 chudzino a z czego ty bys miala sie odchudzic niby?:angry:
Ampar za dobrze z tym spaniem za dobrze!!!
a Sylwcia cos nie pisze urodzila?:szok:
Oleska jak kotki?
Sylwia to Marcelek juz lazi.Nie wiedzialam.:confused:
A ja juz czuje sie dobrze no i Fabiano tez.Tylko mnie meczy ten@ tragedia ale dobrze ze jest!:sorry2::crazy::rofl2:

K&F i Niunka wy mi tu komplementów nie prawcie ja swoje lustro w domu mam:tak:.A tak na poważnie to ja nie mogę przejsc na dietę bo kocham jesc,a szczególnie słodkości:tak:.Niunka nie pękaj jak będziesz cierpliwa to zobaczysz mnie w wersji bombki:tak:;-).

Helo kochane widze ze nie ma zastoju na forum super:tak:
My dzis mialysmy jeden z pracowitszych dni;-)
Bylam dzis na angielskim i pytalam nauczycielke czy w innych regionach Bradford beda organizowac takie zajecia z angielskiego ale ona nie wie bo nie zajmuje sie funduszami wiec musze spytac sie za tydzien babki co jest od funduszy itp.
K&F kotki sa super takie przeslodkie tylko z Abi mam troche roboty bo ona chce je ciagle na rece brac :szok: wiec mam dodatkowe zajecie.

Hej
Artur przejal usypianie. To raczej zabki bo jest bardzo niespokojny:no::-(
Kasia8118- upieke to co bedzie akurat w promocji:-D:-D:-D:-D
Niunka- no to witaj w gronie mam pracujacych 24h na dobe a nie z jakimis smiesznymi przerwami na sprzatanie na boku;-)
Jak jutro tez tak bedzie z szymonem to chyba zaczne na noc podawac mu angielski lek number one

Witam leniuchy i śpiochy co jest z wami nie łaska się przywitac z kumpelkami z forum:wściekła/y:.My oczywiście już dawno na nogach :tak:.Już po śniadanku i kawce:tak:.Teraz to tylko czekac na listonosza :tak:,ale telefonik już dzisiaj dostarczyli dosc wcześnie :tak: po 8rano :szok:.Ale muszę czekac aż się naładuję żeby się trochę pobawic :tak:.Mały oczywiscie zachwycony mamy nową zabawką:tak:.A co tam macie za plany na dzisiaj?

reklama
Do góry