reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny,
wreszcie nadrobilam wszystkie zaleglosci- 20 stron przez 3 tyg, zywe to nasze forum...
Cflgirl gratulacje za dzielnosc w czasie porodu, super ze tulisz juz malenka w ramionach. Noworodki sa takie kruchutki ze za kilka miesiecy bedziesz z sentymentem wspominac ten okres
Prawie wszystkie jestescie teraz w drodze na spotkanie, nam niestety nie uda sie dzis dolaczyc, ale rowniez wychodzimy na zabawy, na grupe organizowana z naszej przychodni. W ubieglym tyg juz raz bylismy - sympatycznie:-). Pokoj zabaw jest dosc przytulny choc niewielki, bylam jedyna Polka ale sie nie zrazam, dzis idzie ze mna jeszcze jedna mama Polka, ktora poznalam w przychodni na szczepieniach. To duza frajda dla Jaska - nowe miejsca i przedewszystkim dzieci. Tak samo bylo na spotkaniach w polskim osrodku- taki byl zdziwiony ze tyle dzieci, kolorow, zabawek, piosenki dzieciece po polsku.
My rowniez wybieramy sie do PL, wyjezdzamy 3 czerwca na 3 tyg, a we wrzesniu chcemy z mezem jechac na tydz na Krete. Moja mama zaproponwala ze zajmie sie synkiem, bo on jest jeszcze za malutki na takie wyjazdy.
Kasiu j fajnie ze jedziecie do Wloch. My bylismy z mezem jeszcze przed slubem - nasze pierwsze wspolne wakacje. Mielismy baze wypadowa u znajmych w Toskanii, zwiedzilismy Pize, Florencje, Sinne, Rzym, no i korzystalismy z cieplutkiej wody Morza Srodziemnego. Wtedy nasz wyjazd przypadl na wrzesien
W ubieglym roku jak bylismy w Hiszpanii w czerwcu to taka bylam rozczarowana, bo woda byla tak zimna ze nie mozna sie bylo kapac w morzu, poprostu lodowa brrrrrr
Pogoda znowu sie troszke popsula ale mam nadzieje ze dzieciaczki wyjda z tych chorubsk. Ja sie wczoraj troche balam bo bylismy popoludniu na spacerze, juz bylo chlodno i wialo, Jasiek nie mial zadnej czapeczki, tylko kapturek, ale wyglada na to ze wszystko dobrze.
Dzis rano wstal o 6.30, a pozniej jak asnal po 9 to spi juz prawie 2 godz.
Z niecierpliwoscia czekam na wiesci ze spotkania
Pozdrawiam

reklama
Witam.
Do domu dotarlam szczesliwie:-):-p, bez wiekszych problemow:-D, ale korki na drodze byly okropne:baffled:. Meczy taka jazda okrutnie:dry:.
Dzieki za spotkanko. Bylo bardzo milo i pogoda tez byla spoko. Gabrys padl w samochodzie jak zabity. Jak dojechalam do domu przelozylam go do wozka i nadal spi. Swieze powietrze chyba go tak zmeczylo:-D. Dzieciakom dobrze robia takie wypady, zreszta nam tez. Jeszcze raz dzieki za mile spedzony czas i do nastepnego:tak::-).
Tylko zdjec znowu nie porobilysmy:zawstydzona/y:, a szkoda, bylyby fajne:-(, moze nastepnym razem sie uda:-D.

Kasia1881- witam serdecznie. Dziewczyny tu pisza jak oszalale, wiec mozesz swobodnie do nas dolaczyc. Masz pocieche w wieku mojego Gabrysia. Moze dotrzesz na nastepne nasze spotkanko to beda sie mogli razem pobawic:tak:.

Buziaczki

Bardzo chętnie spotkam się kiedyś z wami bo nie pracuje i czasu wolnego mam dużo.A mojemu małemu też przyda się towarzystwo polskich dzieci.Szkoda że wcześniej nie napisałam to pewnie poszłabym dzisiaj z wami do parku no trudno może następnym razem.A często się spotykacie?Pozdrawiam mama Krystianka.

hej My tez dotarlismy do domku , ale z malymi przebojami. Otoz Szymon w samochodzie wymiotowal , wiec sobie wyobrazcie jak smierdzialo.
Chyba po tym bebilon pepti tam zwraca. Nie wiem czemu.

No ale fajnie bylo - krotko ale sympatyczne. Nastepnym razem bede dluzej.
Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Moj maz dostal prace.:tak::-)

Witam nowa kolezankie:-)

Witaj Kasia 8118 !! pisz czesto i czytaj czesto bo rzeczywiscie dziewczyny potrafia naskrobac dziennie 2 strony na tym forum :) spotkan to moze za duzo nie ma ale mysle ze jak pogoda dopisze bedzie ich coraz wiecej
Dziewczyny ja tez jakos dotarlam do domu ale z przygodami po drodze, szlam piechota i mowie sobie jak sie zmecze to zawolam taxowke -doszlam do netto patrze a mi podeszwy od moich przecudowanych butow odpadaja ;/ a maz mowil nie kupuj sknerusie butow za 2,5 funta, Michas jak mowilam juz w parku zrobil kupke ponownie :) ale nie sadzilam ze takich rozmiarow wiec jak dotarlam do domu oboje bylismy w kupce a raczej KUPIE wiec ja juz zdarzylam wszytsko poprac i poprasowac zalegle prania, mnie te swierze powietzre jakos naladowalo energia :)
dzieki za mile spotkanie, w koncu wyrwalam sie z domu i pogadalam.
buziaki

Ale jestescie szybke dziewczynki;-):-):tak:Ja dopiero teraz znalazlam chwile,zaraz ide kapac chlopakow:tak:Ja mialam spokojna droge powrotna,w porownaniu do was:-)
KASSIEK- To jednak jest kawal do ciebie,jezeli buty zdarlas:-D ja tez jestem taka sknerurska,zawsze m i jest szkoda wydac wiecej na buty zreszta na wszystko,a potem tez jestem zla ze to wszystko raz dwa sie niszczy:wściekła/y:
niunka-wspolczuje ci z tym wymiotowaniem,ja tez to mialam z Kuba i to bylo okropne, a najgorszy ten zapach tym wymiotow,mnie zawsze tez bralo na wymioty:tak:
KASIA8118-witamy na forum i pisz jak najwiecej no i zapraszamy na nastepne spotkanie,bo jest bardzo milo:tak::-)

Aha zapomnialam napisac,zde mi spotkanie tez sie podobalo no i tez sie pisze na nastepne oby bylo szybko:-D:-):tak:

reklama
Do góry