Czesc,
Jasiek tez wstaje wczesnie, jak pospi do 8 to jest super, ale za to wieczorem zazwyczaj zasypia miedzi 8 a 9, wiec wieczorem mam chwile dla siebie.
Fajna tak odmiana ze spotkaniem

, jak tez za
Kasia j polecam takie lokalne grupy. Wczoraj sie np dowiedzialam ze mozna kupic u nich wiele zabezpieczen do domu typu: bramki na schody, zaslepki do konaktow, kamizelki odblaskowe o wiele taniej niz w sklepie. Rozmawialysm tez o basenie, ile kosztuje i w jakich godzinach, na co ma sie znizki z Leeds Card (pewnie jest taki odpowiednik w Bradford), no i kontakt z dziecmi- super!

Witam
kasie8118;-) - na naszym forum jest naprawde wiele uzytecznych informacji. A z drugiej strony jak inne mamy pisza o swoich pociechach, co one wyrabiaja i co im sie zdarzylo, to przestajesz sobie zadawac pytanie czy to co robi moje dziecko jast ok- tzn: czy nie za wczesnie, czy nie za pozno, skad taka reakcja? Ja przynajmniej czasto tak mam.;-)
Co dzis na obiadek? U mnie chyba pieczarkowa i fasolka po bretonsku ze sloika(ukochane danie mojego meza:-)), wczoraj byl kurczak po chinsku z "Pomyslu na..." -nawet smaczne.