reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia.j jeżeli chodzi o spacery to są długie i częste,ale nie zawsze maszeruje na nogach bo straszny z niego uciekinier i boje się o niego.Kupiłam mu szelki do chodzenia ,ale jakoś kiepsko to nam idzie i odłożyłam je gdzieś w kąt.

reklama
KASIA.J-Ale numer ,ze akurat sie zapytalam o ta ksiazke i ty ja masz:-):tak:Bardzo chetnie ja od ciebie pozycze i sobie poczytam,bo juz czasami nie wiem jak mam z Kuba rozmawiac i jakich argumentow uzyc :tak:A jak mowisz jescze na meza dziala,to wogole super:-D:-D:-DZobaczymy jak to bedzie u nas:-D
A my zaraz wyruszamy na basen,Dawid pierwszy raz pojdzie:tak:zobaczymy czy mu bedzie sie podobalo:-)

sylwia - skad ja to znam, teraz to przynajmniej moge sobie z Kubusiem pogadac :-) a maz to tez srednio ma ochote sobie pogadac jak wraca z pracy :-( Jak sie udaly zakupy?

doris - fajnie, ze idziecie sobie na basen, ja tez mialam w planach przed wyjazdem pojsc z Maciusiem, ale mi sie bidulek rozchorowal :( mam nadzieje, ze pogoda pozwoli i pomoczy sobie dupke nad morzem :tak: szkoda, ze tu zdjec na basenach nie wolno robic :-( napisz czy sie Dawidkowi podobalo

A ja juz mam dosc siedzenia w domu :-( Chyba sie cieplutko ubierzemy i pojde z Maciulkiem na spacerek, bo takie ladne slonko swieci.

Kasia zakupy to takie jedzeniowe więc żadna rewelacja:crazy::crazy::-p
Nie musisz się ciepło ubierac bo jest cieplutko na dworzu:tak: ja Marcelowi ściągałam sweterek jak byliśmy bo było mu za ciepło.
Ten mój synek znowu śpi a ja mogłabym udac się do kuchni:-p ale :-pprzykleilam sie do fotela:-p:-D:laugh2:

sylwia.m ty to masz fajnie ten twój maluszek wiecznie śpi.My tez byliśmy już na zakupach.Mały cały czas jakiś nerwowy.Wybieramy się za parę minut na plac zabaw mam nadzieje że wyszaleje się i zaśnie w domu bez żadnych fochów.

kasia.j-to tak jak u nas ja juz chyba od 3 miesiecy sie wybieralam na ten basen ale caly czas ktos byl chory ,albo maz wolnego nie mial albo cos tam innego.No ale wkoncu bylismy:-)no i Dawid jak wszedl do basenu to ryczal,ryczal i ryczal dopiero po 5 minutach sie uspokoil:tak:a po tem jak mu sie spodobalo :-)smial sie i smial.Byl moze 20 minut bo potem byla mala akcja,taki nastolatek sie topil i musieli wszyscy wyjsc z basenu:-(naszczescie nic mu sie nie stalo:-)Za tydzien znowu idziemy:-)

Ostatnia edycja:
Ale spokojnie na forum, cisza straszna.Mój mąż ogląda mecz więc mam spokój .Mały szuka problemu,ale to już nic nowego dzisiaj.Ja ciesze się z jednego że jeszcze góra godzinka i mały idzie spac:tak: bo mam już dzisiaj dosyc.Właśnie bawi sie moimi podpaskami:happy: dobre co.

Hej z wieczora
Kasia8118- moj tez jest nadpobudliwy. Dlatego co dzien ide z nim do parku na 2 godz, wybiega mi sie, a niech sobie w parku ucieka- tyle jego. Mi te szelki tez nie pasowaly-jakos glupio sie czulam, jak z pieskiem:-p

Doris78-a gdzie chodzisz na basen?

Dziewczyny ktore maja starsze dzieci niz moj- czy to taki okres ze wszystko jest na NIE. , kiedy to mija i mam nadzieje ze predko. No zwariowac idzie. :wściekła/y::szok:

Czesc laseczki!!!witam po 12 godzinach pracy!!!!Jestem taka padnieta ze szok!!!:-(
Ampar-tak juz jest ze dzieciaki w tym wieku na wszystko mowia NIE!!!!!!!!!!!!!Ale nawet nie zauwazysz kiedy twoj synek przestanie!!!!Wiem to z wlasnego doswiadczenia!!!
Sylwia
-wpadne do ciebie moze w poniedzialek na jakies pierdolki!!!:-D:tak:
A co u Myszavika?Ona juz w Polsce??

reklama
Dziewczyny nie chce was straszyc ,ale pogoda na środe ma byc kiepska.Deszczowo i chłodno około 17C.Mam nadzieje że to się nie sprawdzi:happy:.A jeżeli tak to co?Macie jakiś awaryjny plan:confused:?Niby w poniedziałek ma byc super słońce i 22C.

Do góry