reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dzień Dobry:-):-):-)
Ale mi dzisiaj głowa pęka:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y: Normalnie obudziłam sie już z bólem:szok::wściekła/y:
Myślałam, że tu troszke więcej będzie naskrobane od wczoraj:-:)-( Obijacie się dziewczynki:-)

reklama
Czesc kochane!!!!Nareszcie jestem!!!Ale dalyscie czadu przez te 3 dni!!!:szok:
A co do spotkania to bylo bardzo milo(narazie nie pamietam wszystkich imion,ale nadrobie)
Ja w srode po spotkaniu wyladowalam na emergency w szpitalu:-(,ale to wam opowiem na spotkanku w przyszlym tygodniu jesli dojdzie do skutku!!!
Kasia8118-dzieki za zaproszenie na nk
Sylwia.m-dzieki ze pozdrowilas wszystkie mamuski!i za zaproszenie do znajomych tez dziekuje!!!:-D
Jak uda mi sie to wkleje kilka fotek ze spotkania.
pozdrawiam

Hej :)

ninnare nie wiem gdzie sie przeprowadzisz ale siedziby consilu musisz szukac w miejscu zamieszkania poszukaj na necie a jak sie zapisac po prostu musisz tam isc i poprosic o formularz wypełnic i zostawic to tyle co do benefitów to musisz wejsc na strone consilu Council tax - contact us
i tam wszystko znajdziesz albo wydrukujesz i wypełnisz i wyslesz albo napiszesz do nich i wyślą ci formularz jak co to pytaj

Pozdrowionka :)

Hej
A ja dzis sie wyspalam, bo spalismy do 9.15:tak:, dziewne bo szymon poszedl spac o 20 wczoraj.

Doris - kochana ja jade 16 i 18 wracam z kuzynem i jego dziewczyna, wiec zawiadamiam ze jak bedzie spotkanie to mnie nie bedzie, przepraszam ale chyba rozumiecie ze ich nie zostawie.

Szymek teraz zasnol , a przed chwilka dostalam sms-a od kasi czy bede na placu, no i dupka. SORKI
Asiunia221- co sie stalo, a bylas z toba czy Olusia?

Sylwia -
ty to masz teraz urwanie glowy co z tymi testami? kuj kuj:-p Dobrze ze ja mam juz prawko :-)

Niunka-naszczescie Oli nic sie nie stalo,To ja bylam w szpitalu,Ale juz teraz sie dobrze czuje.
Zaraz pewnie bedzie padal deszcz bo tak sie zachmurzylo!:-(

hej dziewczyny. Fajnie ,ze macie spotkania w Bradford (super zdjecia) a teraz pytanko mamy z leeds czy my mamy swoj park?? Nie wiem jak dla Was ale do Bradford kawalek jest moze my cos pomslimy co Wy na to???:tak:

jestem za!!!!!! Mozemy sie spotykac np. w roundhay parku ale tam tez mam daleko:zawstydzona/y:,moze to byc kirkstall park -ten by mi najbardziej pasowal....:-) Ale mimo wszystko latwiej mi dojechac do jakiegokolwieg parku w Leeds niz do Bradford niestety. Musimy cos wymyslec:-)

reklama
Sylwia - ty to masz teraz urwanie glowy co z tymi testami? kuj kuj:-p Dobrze ze ja mam juz prawko :-)

No mam, szczególnie że mi się poprostu nie chce tego uczyc bo te pytania są nudne:wściekła/y: A nie chcesz mi oddac swojego prawka?:-p;-)

hej dziewczyny. Fajnie ,ze macie spotkania w Bradford (super zdjecia) a teraz pytanko mamy z leeds czy my mamy swoj park?? Nie wiem jak dla Was ale do Bradford kawalek jest moze my cos pomslimy co Wy na to???:tak:

Nie pozwalam:no::no::no::no:;-)
Wątek jest z Bradford to spotkania tez muszą byc w Bradford:-p;-)

Do góry