reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jadziem na zakupy z Magdą i Michałem, trzymajta kciuki, bym głowy nie straciła i z nią kupowała :-D:-D:-D
Tudorowa mnie się dziś obudziła i chciała jechać na farmę :-(a Ja nie mogię :-(

Amparowa wszystkiego dobrego z Okazji 13 rocznicy :**********:-):-):-):-)

Czesc dziewczyny
U nas duzo sie dziejei i przez to nie mam na nic czasu, znowu goscie w sobote. A dzis ranek na pogotowiu bo moje dziecie maly aparat stracilo lampke nocna na tatusia glowe rano tak niefortunnie ze mu brew rozcielo i musielismy jechac na szfy ale wkoncu szfow nie bylo tylko klejem mu skleili :-Dhehe super glue do ciala. Niezla ta moja mala strach sie bac normalnie lekarz sie do niej smial zeby nie bila tatusia bo jest niewinny:-D

Czy zaplanowalyscie jakies spotkanko w tym tygodniu?

Dzieki za zyczenia.
My spedzilismy super dzien. Rano na farme, potem do miasta, na obiadek do chinskiej i potem jeszcze do parku na hustawki.
Brydka- nic straconego, jeszcze sie wybierzemy. Ciesze sie ze zakupy udane. Lozeczko dla olka - swietne, takie dzidziusiowe:-)
Sylwia- a jak twoje zakupy? A na temat rozpuszczenia przez rodzinke to ja cos wiem. Tylko ze ja potem poprawiam jeszcze podwojnie;-):tak:
Oleska- falny taki super glue do spraw naglych:-D
Monika- mam nadzieje ze do zobaczenia jutro:happy2:
Ide dalej swietowac. Ululamy malego i potem moze jakies piweczko dla smaczku:zawstydzona/y:

Dobrze, że załadowałam Michała auto, ale jakie ja wyrzuty miałam, Magda miała dla siebie kawałek, ale oni kochani, Michał tak popakował, że wszystko weszło :-):-):-) No zadowolona jestem strasznie. Padłam potem i połamało mnie na kanapie, ciesze się, że kupię taką z możliwością rozkładania, bo często padam w dzień. Tudorowa, cieszę się, żeście pojechali na farmę, Bosko tam jest nie i pod nowym domem w sumie ;-):tak::-) Oby nam pogoda dopisała, to się poszlajamy na spokojnie, co, bo Ja muszę ;-)Jeszcze tyle do kupienia, wszystko....
No i ciesze się, żeście sobie miłą niedzielkę urządzili, Ja pospałam i teraz mnie łamie a oczywiście we śnie już mieszkanie, to już chore, ale urządzam :-D:-D
Nie wiem czy kawę mam walnąć...a łóżeczko naprawdę super takie chłopięce, ale długo nad innymi chodziłam. Jedno mam już za sobą. :-D Idę notkę pisać. Monika mam nadzieję, już lepiej ;-):-)

To Ja znikam i standardowo oddaję kompa połówce, do rana, jak coś. Kuruj się Monika i jutro w mieście :-)
Buziaki wszystkim
Amparowa powiedz Arturowi by ci w końcu gg pokazał :-D:tak:;-)

reklama
Dziewczynki, myslalam, ze jutro dolacze do Was. A tu dupa zbita!!!!! Nie zdarzylismy na samolot :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moj maz powiedzial, ze jest o 21.30 a byl o 21.00. A ja glupia sama nie sprawdzilam. Mam ochote sie walic po glowie walkiem.

Na szczescie nerwy mi juz opadly. Mam teraz straszna glupawke. Moj slubny polecial jakims innym, bo jutro do pracy, a ja jeszcze nie wiem kiedy.

Rany bombe!!!!! Chyba mi jednak nie opadly. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Do góry