reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

My dzisiaj caly dzien spedzilismy na zakupach a potem na obiadek do chinskiej. Jak zwykle maly obkupiony, Artur tez a ja wrocilam bez niczego. Tak jest od miesiaca:wściekła/y:
Karolina55- witaj spowrotem:-)
Sylwia.m- ja tak mowie o moim ze taki jest ale ja to ,,mientka ,, jestem w stosunku do syneczka:-p:tak:

Ide malego zabawic jeszcze przez godzinke i lulu bo caly dzien nie spal wiec wieczor dla rodzicow:-p;-):-)

reklama
Spotkałam Kasię z Krystianem i ukochanym na Foster ;-) Sama se poszłam se i se byłam.... Kończy mi się tydzień z Kamykiem :zawstydzona/y:Wydarłam się wczoraj na niego w dziś poszłam se i ..... zajebiście. Pogadałyśmy se i se poszłyśmy, a Ja idę teraz po moim pięknym miasteczku do sklepu i pięknie se dziś posiedzę wieczorem też, więc się Amparowa nie chwal :-D

A my też z Dorotą byłyśmy w centrum dzisiaj:tak:
Ja jestem zadowolona z zakupów ale portfel mojego męża juz mniej;-):-p Ale co tam:-D:laugh2:

Idę moje dziecko wymoczyc:-) dzisiaj będzie pierwsza kąpiel z pianką, ciekawe czy mu sie spodoba:confused:

Niunka my jutro najprawdopodobniej będziemy jechac na carboot i tak sobie pomyślałam, że Ty jesteś po drodze. To czy moglibyśmy podjechac po tą kierownicę tak po 9????:confused: No chyba, ze to za wcześnie:sorry2::sorry2: Daj znac:-)

Sylwia.m- my tez jutro jedziemy tak ok 8. No chyba ze bedzie padac:wściekła/y:
Kasia8118- widzialam prognozy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro idziemy na ten plac zabaw co ostatnio . Jak byscie sie nudzili........
Brydka- co nie chwal sie. ja mam wolny taki caly wieczor bardzo rzadko bo szymon spi tak ok 22. Wiec sie bede chwalic MAM WOLNE MALY SPI:-):-p
zaraz chyba otworzymy winko:tak:

Sylwia.m- daj mi tez cos czasami kupic bo mi sie o 7 nie chce jechac. Pierwsze slowo bylo o 9 to masz jechac o 9. Edyta ci wczesniej nie wstanie:-D:tak:

reklama
Do góry