reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
dzieki dziewczyny za gratulacje i miłe słówka o Helence. Jest rzeczywiscie takim słodkim szkrabem- to dziecko wogóle nie płacze!!!- że zdecydowalismy sie na drugie tak szybko. Będzie urwanie głowy, wiadomo, ale mysle że tylko na początku.

A to z dzisiejszego spacerku

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    68,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Ingrid brawo , wielkie gratulacje.Helenka samo piękno.Marysia też jest złote dziecko, bo też prawie w ogóle nie płacze.Ale na razie czekamy z fasolką
A my z Michałem burze mózgów przechodzimy, bo okazuje się,że teściowa jednak nie przyjedzie pomóc.Cóż..no comments
Zaczynamy od szukania mieszkania. To jest dla nas za duże. Także w poniedziałek idziemy oglądać mieszkanko.
No i chyba nie będę wracała do pracy na razie.Mówię chyba bo to się może zmienić.Dziewczynki powiedzcie czy niepracująca mama ma jakieś benefity czy też dodatki od państwa?

Ostatnia edycja:
Hej
Ja dzisiaj znowu po leeds biegalam, szymus nie spal wiec padl okolo 20
Kasiaifabian- ja jednak nie dam rady w poniedzialek bo Artur musi z mama wczesniej wyjechac bo zajezdzaja jeszcze gdzies po drodze. podaj jeszcze jeden termin;-)
Ingrid- gratulacje:-pNo to bedziesz miala pelne rece roboty:-D
4muchy- a dlaczego ostatni weekend???????

Ide prostowac wlosy i sprzatac papa

Czesc Kobity.
duzo tu nie skrobalyscie, a nie bylo mnie dwa dni.
Sylwia- zdjecia ladne, czekam na to w stroju:-p. Pokaz jakiz ciebie szkilet:-p:-D
Ingrid- mala super, no i gratulacje :-):-)

Dziewczyny nie wiem ktora pytala , ale chyba Dorid- o inhalacje. ja robie jak ma katar i kaszel, Ponoc pomaga naoba. Dodje sol i wsio.
Tylko troszkie nie chce siedziec. Ale jakos dajemy rade z tym kreckiem,
U nas katarek ustal ale wszystko przenioslo sie na plucka i mamy mocny kaszel. Najgorzej w nocy.Bidulek.:-(

HEJ HEJ:-):-)JA wkoncu wolna:tak:urodzinki sie udaly,Dawid troche poplakal ,ale szybko poszedl spac:-)za to mam caly pokoj zabawek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
INGRID-GRATULUJE FASOLKI,no i Helenka sliczna:tak::tak::tak:
NIUNKA-ja daje ta inhalacje,jak Dawid ma kaszel:-)zastanawialam sie czy mozna jak jest przeziebiony,jak ma zapchany nos ,na przeczyszczenie noska:baffled:
KASIA8118-a co Ty tak cicho siedzisz??
AMPAR-ale Wy macie dobrze z Ta mama,obkupi was za wszystkie czasy:tak:
CFCGRIL-a idziecie ogladac socjalny domek??czy prywatnie do wynajecia?I chodzi Ci o benefity na dziecko,czy dla ciebie??

reklama
U nas tez burza mozgow. Za tydzien wakacje i chcielibysmy gdzies pojechac i nie wiemy za bardzo gdzie. Przez biura troche drogo, bo nas sporo, a tak samemu cos planowac to jakos nam sie nie chce :-(

Ampar - a mowilas, ze nie lubisz sie wysilac, a tu az do Leeds jezdzisz pobiegac :-p

Doris - u mnie tez sie ostatnio cos namnozylo zabawek, tylko chetnych do sprzatania potem nie ma :-(

Do góry