reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A ja to sie tez jakos tak nie bardzo czuje!!! Nic mi sie nie chce.
Fabiankowi katar znikl ale zaczal pokaszkiwac.:crazy:
A jutro do pracy o boze jak mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia8118 lep lep.....ugniataj i lep :-D:-D:-D:-D:-Dludziki!
doris ,4 muchy no wlasnie tego sie boje ze jak sie rozkreci to sie nie zatrzyma.:szok:

DZiewczyny mam pytanie czy znacie tu jakiegos dobrego dentyste?:confused::confused:

reklama
Hej dziewczyny ja już w domu po wyprawie do Shipley nawet udało mi się dzisiaj coś kupic sobie do ubrania :szok::tak:.Szkoda że żadnej nie było po drodze :-(.Pogoda rewelacyjna:tak:.Ogólnie mam dzisiaj chyba dobry dzień bo męża coś dzisiaj naszło i kupił mi telefon na ebay :tak:a ja nawet nie byłam pewna czy chcę mam nadzieje ze będzie mi się podobac:baffled: bo jak dotąd to widziałam go tylko w reklamie a nie na żywo :confused:.A co wy dzisiaj robiłyście?

K&F - niestety, ostatnio szukalam, ale ceny mnie zniechecily, taniej mnie wyszlo poleciec do PL i sobie naprawic zabki u sprawdzonego dentysty

Doris - jedziecie do tej miejscowosci Zab?

Kasia8118 - u mnie tez byla fascynacja modelina, tez musialam kleic tyle, ze autka, takze ciesz bo masz latwiej :-) A to pare moich wypocinek: Kalejdoskop - Jakub i Maciej Jaroccy (www.rodzinka.info)

KASIA.J-ale Ty zdolna jestes:szok:Kuba tez uwielbial modeline a ja nic nie umilam mu zrobic:-:)-:)-(wiem wstyd:-(Moze mialas ksiazke jak to robic??bo ja kiedys kupilam jak sie rysuje rozne zwierzatka,no i pomoglo nam bardzo:tak:dzieki temu i ja i Kuba nauczylismy sie rysowac:-D:-D:-D
Tak jedziemy do Zeba:-):-):-)
KASIA8118-Ja dzisiaj tez bylam na spacerku i na placu zabawDawid sobie pochodzil,pobiegal:tak::tak:a potem nudy.A Ty sobie co ciekawego kupilas??spodnie??No I jakiego Ty masz kochanego meza:-)telefion Ci kupil:tak:
K&F-moj maz byl tutaj u polskiego dentysty w Wakfield ,ale ceny ma zabojcze,za jeden zab 100f zaplacil:szok:

Doris - jakos samo mi tak wychodzilo :-)
A bedziecie tam mieszkac w jakims hoteliku czy na kwaterze? I ile placicie jesli mozna zapytac. Ja sie zastanawiam co robic w tej przerwie z dziecmi. My w gorki jedziemy na 10 dni i Sylwestra tez tam spedzamy, wiec ja juz zimy chyba dosc bede miala. A Bartek pewnie kolejnej przerwy w pracy nie bedzie sobie chcial robic. Chyba, ze tesciu nas zaprosi :baffled:

Kasia8118 - u mnie nuda, caly dzien w domu, mlody goraczka, a ja tez nie lepiej sie czuje. I pochwal sie co kupilas :)

Doris78 spodni nie kupiłam,ale mierzyłam 4pary :no:.Kupiłam sobie bluzeczkę taką bardziej wyjściową z myślą że ubiorę ją na urodzinki młodego lub święta:tak:.kasiu.j zdolna mama z ciebie;-).

reklama
Hej
A ja dzisiaj pospalam z mlodym do 10.20:szok: Jeszcze nigdy mi sie tak nie zdazylo. potem poszlismy na 3 godziny na spacer i plac zabaw, pogralismy w pilke i do domu:-) Czy tak nie moze byc codziennie:tak:
kasia8118- ja tez nie nadazam z plastelina:wściekła/y: a dzisiaj malowalismy farbkami- nie pytaj. Prace sa sliczne ale pochlapac tez nie poskapil. Umowmy sie tak: ja musze wyjechac o 9.15 wiec okolo 9 napisze ci sms czy jade. Jak cos to za 15 jedenasta bede pod matalanem
Kasiaj- zdolniacha z ciebie:szok:
KiF- gratki dla Fabiana;-)
Ide usypiac malego bo go dzisiaj nie kladlam- wyspal sie wystarczajaco ale juz pada. No i wieczor bedzie dla nas wolny:tak:;-)

Do góry