Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jeszcze jak cytowac kilka postow na raz wiec przepraszam ze nie wymieniam do czyjego postu sie odnosze, napisze zbiorczo do wszystkich:-)
dziewczyn siedzaca na kocykach z maluchami ale jakos nie mialam odwagi podejsc, tylko tak sie przygladalam, jak dziwolag
-zycie!!! tacy sa ludzie, dlatego tak bardzo chcialabym poznac kogos kto tez mam malenstwo/a...

) na Washington street. Spotkania są we wtorki od 9-11, środy 9-11 i piątki 13-15. Naprawdę fajne miejsce. My byłyśmy na pepti, ale moja Matylda gładko przeszła zmianę, więc ja Ci nie pomogę, niesety. Tak naprawdę to nie mam pewności tak do końca czy ta skaza białkowa była.
Ulcia ale wredne te Twoje znajomostwo..ty chyba młodziutka jesteś,bo i pewnie znajomi bezdzietni skoro tak reagują..
sorki ale tak mi się wydaje:-)

same baby....czasami jedna drugiej w posta wchodzi i kto pierwszy ten lepszy

pozniej cos jeszcze naskrobie
.W Polsce trwierdzili że to skaza a w Anglii że to definytywnie egzem
.A my dzisiaj ruszyliśmy z Radkiem i małym do Peel Parku i przynajmniej mały się wyszalał bo nie ukrywam że od kilku dni jest nie do zniesienia
wieczne pretensje o wszystko nic go nie cieszy nie wiem może to przez te chorubsko zrobił się taki upiorny
.Oby wszystko wróciło do normy
.
)
Zawsze ze soba zabieramy i se siadamy
trzeba bylo podejsc do nas:-):-)

nie to zebym byla jakas tego

ale wiesz.....

A na ile jedziesz do Polski??
moze teraz by sie mnie lepiej sluchal