reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksana-Kuba jezdzil troche,ale potem uparl sie ze on chce bez instruktora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja jeszcze na tyle nie umiem dobrze jezdzic zebysmy sami zjezdzali:-)no a Dawid ma doipero1,5 roku wiec moze za 3 lata bedzie gotowy:-)no dobra to moze za 3 lata sie wybierzemy;-):-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
A ja nawet jak wypije kawe o 19 to nie mam problemu ze spaniem:no:

czesc dziewczyny
Sory, ze sie nie odzywalam w weekend. Kompletny brak czasu. Teraz zaczynam sie pakowac, noi oczywiscie kto bedzie mial najwiecej ubran - Maja:wściekła/y: Tak strasznie sie cieszylam, a teraz to wcale mi sie nie chce dupy nigdzie ruszac. Poza tym zimno sniegi brrrr, a tu juz wiosna.
Dziewczyny macie jakies dobre rady odnosnie lotu czy na wszystkich lotniskach sa przebieraki???

aniteczka1981 - Twoja Ala wyglada super, az ja duma rozpiera. Fajnie, ze tu wszystkie dzieci maja mundurki - wygladaja przeuroczo:tak:

Ulcia C - witam na forum,ja tez tu nowa:-)

oj mala mi wsatala napisze coas przy nastepnej drzemce

rany:szok:dziewczyny ale się rozpisałyście:szok:
juz nie pamiętam co, która napisała:-D
aniteczka super Twoja córka wygląda w tym mundurku:tak:i fajnie, że tak chętnie poszła w pierwszy dzień:tak:ja nie miałm tak lekko w pierwszy dzień:no:

Witaj Ulcia C. :-)

roksanna1 ja wczoraj też miałam mały wypadek przy laptopie ale na szczęście mam w domu informatyka, który szybko zareagował:tak:
ale co mi sie oberwało:-(to lepiej nie opisywać:no:
w rezultacie po tym zdarzeniu mąż powiedział, że w tym tygodniu złoży mi komputer stacjonarny i jak w nim zaleje klawiaturę to będzie mniejszy problem:tak:
może ma rację:baffled:
Marta jak nie masz czasu popisać to chociaż proszę listę podpisać codziennie,:tak:jak wyjeżdżasz to proszę urlop wypisać:-D:-D:-D będziemy wiedziały że nas nie opuściłaś;-)

Dorota torby jeszcze nie spakowałam ,bo dopiero się wezmę za pranie ciuszków :tak:
Dziewczyny nie boję się ze się zacznie przed czasem bo mam umowę z juniorem tzn:Kacprem Bartoszem że nie robi numerów przed urodzinami Kuby ,oraz podczas nieobecności taty ;-):tak:

MarzenaM ja już chyba wiem, który ten Twój mąż. Kiedyś pisałaś że chodzi na callana. I w ławce z nim siedziałam raz:-D:-D:-D. A domyśliłam się bo była mowa, że jest informatykiem. Ale ten świat mały:-D:-D

Monika uff ;-);-);-) uspokoiłaś mnie:-D:-D:-D. Prawda jest chyba taka, że ta nasza kobieca intuicja nam podpowiada pewne rzeczy.

Ja miałam termin na 7 marca. Wstałam rano o 7 bo skierowanie do szpitala miałam w razie by się nic nie działo. Poszłam do łazienki i wody mi zaczęły kapać. Chciałam 8 marca, bo tak z usg wychodziło, ale cóż.

roksanna to napewno był on:tak::-D
no cholercia mój mąz Cie poznał osobiście pierwszy niż ja:-D:-D
a ty jeszcze chodzisz na callana ? bo on w tym tygodniu niestety nie idzie bo pracuje:no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry