reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
TyniaI wiki - nadzieja:d:-D:-D:-D:-D, ale zawsze dobrze ją miec.
Nikogo nie ma?!
Siadłam przedtem to nagle zadzwonili znajomi z emaja kupca na moja kanape i że chcha ja ale od razu dzisija tak wiec nie posiedzialm na necie:/.ALe jedna z 2 kanap posżła:):-DJAkby ktos słyszł, że ktos szuka to wiecie gdzie mnie zalesc.

I co jednak alseczki wybieracie sie na te rybki.?
powiedzci mi czy nie wiecie jak wyglada sprawa przebukowania biletu samolotowego a dokladnie naziska w 1 strone.Bo moja mama zostaje w PL i myslelismy przebukowac bilet na moja tesciowa?!

Dobranoc laski!

dzień dobry przy przepięknej sobocie:-)
widzę,ze to ja robie za rannego ptaszka dzisiaj:-D:-D:-D
sobota się zapowiada pięknie,mój Robert ma wolny weekend:tak:z czego sie bardzo cieszę,bo może gdzieś się pójdzie na jakiś dłuższy spacerek z familiadą;-):-):-):-)
tynia i wiki-a to ja myślałam,że tam należysz gdzie my z Roksaną-na Kensington:eek::-):-):-)
doris-do pierogów i do gołąbków to mój mężulek to ma spust jak cholera:-D:-D:-D
namachałam wczoraj 133 dokładnie z czego jeden duży talerz moja Alicja pochłonęła:szok::szok::szok:co ja tylko się poczęstowałam,bo pierogów to sobie nie mogę odmówić niestety:confused2::-Dmama troche z małym i jeszcze obiad na dzisiaj mam z głowy:happy:
katin-bardzo chętnie wpadnę w tygodniu tylko jeszcze musze pomysleć w jaki dzień:tak::-):-):-)
ampar-nie zauważyłam u Ciebie potrzeby dietkowania:confused2::-p;-):-D:-D:-D:-D
a z ciderkiem nie przejdzie,alkohol niestety nie pomaga:baffled:
wiem z autopsji:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko,ze ja lubię i ciderki i piwko;-):-)

a gdzie sie podziewają moja dzidzia,marzena,jstysiak,natalka,4muchy,monika1213?:sorry::sorry::sorry:
dziewczyny meldować się:-)

:-Dwitam w piekny poranek
ja dzis nie uwiezycie:-D:-D:-D wstalam rano do pracy ja zwykle w weekend,ale czulam ze mi cos nie pasowalo,zjadlam sniadanko,sprawdzilam forum i poszlam do pracy a tu sie okazalo ze na ten weekend mam zabukowany HOLIDAY:-D:-D zapomnialam zupelnie o tym,tym bardziej ze mam mase spraw na glowie.
ale ze mie gapa:-D malo tego wchodze do domu po cichaczu,wkladam klucz w drzwi i wchodze, a tu moj maz na mnie z piesciami wyskakuje-chcial mnie bic:-D:-D:szok::szok::-D:-D myslal ze to zlodziej-a ja chcialam mu zrobic SURPRISE:-D:-D ale sie z rana usmialam:-D
kasia j-wyslalam ci wiadomosc na priv,odnosnie namiarow do mojej koezanki co wraca do pl.mowilas ze jakies talerze do przyjecia gosci by ci sie przydaly :-)

aniteczka widze, ze niezle radzisz sobie z pirogami-wiec ZAPRSZAM DO MNIE:-D:-D:-D, chetnie pojem twoich pierozkow.u nas wszyscy je lubimy:-D:-D niestety nie mamy takiego zapalu jak ty:-D:-D a wiec jezeli bedziesz kiedys miala ochote zrobic pierozki dla nas to wcale sie nie obraze:-D:-D

witam sie z rana ja przy kawce siedze a moja wik ije sniadanko i bajki oglada :-):-)pogoda jak narazie dobra mam nadzieje ze ak bedzie caly czas bo pranie dzis robie i chce zeby mi wyschlo :-):-)tylko narazie reszta domownikow spi wiec jeszcze poczekam

I ja sie przywitam w słoneczna sobote:].
Wstyd sie rpzyznac, wstaąłm poł godz temu:/, ale mały od razu jak wstał poszedł na dół do babci bo jak stwierdził obudził go głod i nie chhcial mnie budzic:-Dtylko co bedzxie jak babcia worci do PL i zacznie sam sie czestowac na dole w kuchni:szok:

Aniteczka- ja zamawiam pierozki jak juz bd sama w domu.Uwielbamy wszyscy pierozki, w ostatecznosci pomoge co kleić.U nas tez sredni zawsze robimy ok. 140/na 2 dni:-D:-D

ok uciakam na kawusie i biore sie za sprzatanie:)

reklama
Witam dziewczynki :-) ja dopiero wstalam :-D a u mnie nie widac sloneczka:-(
Aniteczka jestem jestem:-D nie pisalam bo nie mialam co a jak juz zaczynalam pisac to kasowalam jakos weny nie mialam:-p a teraz juz pisze drugi raz bo juz mialam wysylac a laptop sie rozladowal i wylaczyl :wściekła/y:

Do góry