reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

NATALKA-dzieki temu ze ze sie zapiszesz do born in bradford bedziesz miala dodatkowe usg w 34 tygodniu:-)a tam jak bedziesz na cukrze to zrobia z toba ,a potem jak dzidzia sie urodzi to zrobia dodatkowe badania:tak:

Ale pogoda sie ladna zrobila na szczescie:-)

reklama
Ampar3 Radek wyjątkowo dobrze się trzymał:tak:.A mały miał świetny humor jak wrócił od was i nie było mu w głowie żeby isc spac ale jakoś udało się i zasnął :tak:.Ale mam lenia:baffled:.Trochę wzięłam się za sprzątanie i padam na twarz :-(.A mój staruszek chodzi po domu stęskniony i tylko narzeka że nie mam siły i czasu na wieczne przytulanki i takie tam:baffled:.

justa19-witaj. co do mleka ja uzywam cow&gate.wczesniej uzywalam SMA ale nikola nie robila mi kupy. a do picia-soczki i herbatki hipp.ale angielskie.malo co uzywalam polskich produktow.
co do kosmetykow:-) jeszcze przed narodzinami kupilam cala walizke kosmetykow jonsons&jonson i co sie okazalo jak zaczelam ich uzywac u nikoli pojawiala sie alergia:szok::szok: i nic z tej firmy juz nie kupuje.uzywam za to Kandoo z pampersa,to jest pianka-pieknie pachnie i dlugo zapach sie utrzymuje na skorze.

Kasia 8118 a Ty nas nie zaszczycisz jutrzejsza obecnoscia??
Justa ja tez chwale sobie kosm.Nivea
Doris tak byc powinno ,poł dnia deszczu i tydzien słonca:tak:

jezeli ktors nie dostała jeszcze mojego adresu to krzyczec!!!!

natalka90 ja odnosnie drugiego scanu dostalam list poczta i bylo to ok 21tyg.ciazy,jezeli niczego nie dostalas to skontaktuj sie ze swoja polozna albo mozesz bezposrednio do nich zadzwonic na ten numer: 01274365761 w ostatecznosci umow sie na wizyte do GP on powinien ci pomoc ;-) a w ktorej czesci bradford mieszkasz?
sylwia.m zapomnialam ze ty w polsce,no i wszystko wyjasnia twoja wage... :-D trzynaj sie cieplutko!
doris78 ja slyszalam od twojej siostry o tym dodatkowym scanie w 34t.c za uczestnictwo w bib ale mi czegos takiego nie zaoferowali :baffled: ani tez nie slyszalam zeby komus innemu o tym mowili a siedzialam blisko stolikow:eek: nic juz nie rozumiem...
kasia8118 a ty jak sie ogolnie czujesz?

Katin kurczę no jednak nie będę.
Mojadzidzia znowu Cie nie poznam :-)
Ampar3 ja sobie zrobiłam wszystkie i tak się uśmiałam z niektórych
Moda na Włosy - H&S
Justa19 ja też dużo używałam Nivea ale tutaj nie spotkałam, i czasami Hip ale też z Polski. A nie używałam johnsona tylko dlatego że w Polsce straszą że dzieci maja uczulenie od tej firmy, serio. :szok:

reklama
mojadzidzia ja mialam pierwszy skan w 16 tygodniu i pozniej bylam u poloznej i pytalam a ona powiedziala ze narazie nie bede miala bo jest wszystko dobrze zapytam sie w srode w tym szpitalu jak bede na tym cukrze moze tam mi cos powiedza . mieszkam na BD3 a Ty ?? a o tym bib no to ja mam napisane w liscie tym co przyszedl kiedy mam isc na to badanie na cukrzyce .

Do góry