reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Nie bo muszę dziś iść do pracy:zawstydzona/y: Może następnym razem się z Wami spotkam. Chociaż miałam wielka ochotę na chińszczyznę.
Katin a Mati zachowuje się tak jakby to było naturalne że mama wychodzi. Zero reakcji. Powinnam się martwić? :)

reklama
Hej Kobitki
Pogoda taka jaka jest ,a ja musze dzisiaj do leeds:-(Po kaszke dla małej.
Ja nie wiem czy bede,bo dzisiaj odbieram autko dla siebie:-)Ale jak sie wyrobie to napewno do Was dolącze:tak:Napiszcie tylko do której bedziecie?
Natalka90 Gratuluje małej krolewny.
Sylwia.m Dbaj o siebie i malutką ,a napewno wszystko bedzie dobrze:tak:A jezeli chodzi o wagę małej to ma jeszcze troche czasu.
Rokasanna1 Super ze Ci praca odpowiada.Ja jak pierwszy raz zostawiłam mala z tata to strasznie przezywalm jak to bedzie ,ale jak tylko wróciłam z pracy steskniona to zrobiła mi jeszcze pappapa:-D:-D:-D
Kasia8118,Natalka90,Mojadzidzia Co Wy tak z tymi kilogramami?Jesteście pod ochroną trzea korzystac ,dzidzia potrzebuje;-),a po ciązy nawet sie nie obejzycie a bedziecie smigac w miniówkach:tak::tak::tak:

ALE POGODA ZASKOCZYŁA:happy:
u mojego Hubcia na fali sa teraz banki mydlane:-Djaki spokoj ,poł dnia gania i probuje je złapac:-D
JSTYSIAK mysle ze do 20.30 napewno,dobrze zebys miała tel.ktorejs z nas:tak:
jezeli jeszcze nie masz to daj znac:-)
Roksanna mozesz byc dumna z cory:happy:a dokumetow nie znalazłam :no:bez prawka nigdzie oczywiscie sie nie ruszam,załatwie zaswiadczenie z PL ze posiadam prawko,i bede starac sie juz o angielskie.
Kasia j ,Doris bardzo dziekuje za ciuchy,kobieta przeszczesliwa:happy:

Hej dziewczynki:-)

My u rodziców dzisiaj:tak: Wpadłam tylko na chwilkę pochwalic się, że ja też będę dziś wieczorem:tak:
Hurrrraaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czesc dziewczynki!
widze ze sie wypogadza,no i moze bedzie ladna pogoda na dlugi weekend i szansa zeby gdzies sie wybrac :sorry:
fajnie ze bedzie nas wicej na dzisiejszej posiadowce :-D
tynia i wiki mam nadzieje ze wiktorii szybciutko przejdzie,a moze to jest jeszcze reakcja na szczepionki? ja to sie nie znam bo nie mam za bardzo doswiadczenia :-(
roksana1 no to masz dzielna dziewczynke i powinnas byc dumna zamiast sie martwic chyba tobie jest trudniej niz jej :-D:-D

reklama
Hej
Mam nadzieje ze nie zacznie lac na wieczorem:wściekła/y:
Sylwiam- fajnie ze bedziesz:tak:
Roksanna1- moj maly mi tez pozwolil wczoraj i dzisiaj wyjsc- tylko spytal co on bedzie w tym czasie robil:-D:-D
tyniaiwiki- szymon mial taka reakcje po szczepieniu- objawy jak przeziebienie wiec moze wiki tez;-)

A szymus jutro ma 2 razy urodzinki u dzieci- jedne w tej knajpce kolo nas o 12 a potem na 18 jedziemy kolo manchesteru:szok:- to dopiero imprezowicz rosnie:-D:-D

Do góry