kasia8118
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki:-).Okropnie was ostatnio zaniedbuje,ale musicie mi wybaczyc bo cięzko jest mi znalesc czas na komputer jak i na cokolwiek innego.Cały dzień siedze z gołymi cyckami bo mały pije po kilka łyków i zamula a jak go odkładam to znowu jęczy że jest głodny
.Dobrze że jest teściowa to zajmuje się Krystianem bo inaczej to bym miała przechlapane.Ale Krystian i tak jest często obrażony że to babcia robi mu mleko lub idzie z nim do ubikacji a nie ja a mnie męczą wyrzuty że brakuje mi czasu dla niego :-(.Mam nadzieje że jakoś się to wszystko unormuje
.Roksanna życzę wam przyjemnej podróży i obyś załatwiła sobie wszystko pomyślnie w Pl
i wracaj szybko;-).Tynia i wiki ładnie Ci w tym kolorku bardzo pozytywna zmiana.A co do czerwonych pasemek to jak najbardziej mi się podobają ale jest jeden duży minus że się bardzo szybko zmywają wiem bo już miałam kilka razy
.Ania1812 dużo zdrówka dla chłopaków;-).mojadzidzia szkoda tej twojej mamy że tak długo ją trzymają w szpitalu:-(.Oby jej stan zdrowia się polepszył
.Agaam ja w tym tygodniu nie dam rady jeżeli chodzi o imprezkę kiepskie zemnie towarzystwo pewnie bym zasnęła przy stole
.marta84 mój Krystian długo chodził trzymając się czegoś a samodzielnie to dopiero około 14 miesięcy.A ja jestem dzisiaj wskiekła bo właśnie szykowałam się na spacer a tu telefon od mojego że położna pyta czy jestem w domu nie było mi to na rękę ale stwierdziłam że poczekam wypchnęłam szybko Krystiana z babcią na spacer a tu po chwili kolejny telefon że położna jednak dzisiaj nie przyjdzie tylko w poniedziałek
.Szok brak mi słów na to kretynkę
.No i jestem uwięziona bo nie mam kluczy i muszę czekac aż wróci teściowa
.Sylwia.m mała cudnie wygląda w kolczykach
.

Ostatnia edycja: