reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dobra laski to spotaknie u mnie w piatek 29.10.2010
Drzwi otwieram o 10 :-p:-D:-D:-D dobra od 9.31, przynajmniej zbiore sie zeby posprzatac:-p:-D:-D:-D Jak ktoras potrzebuje adresu to pisac.
Wrocilam przed chwila z M&S i kupilam sobie jakis cudowny specyfik do biustu podobno babki sa zadowolone z efektow. Jesli to mi nie pomozote to ide do GB z "depresja cyckowa":-p:laugh2:
dobra ide zajac sie mezem

reklama
marta84 mi tez cos zaleglo na zoladku po imprezce i pol nocy spedzilam w toalecie :szok: nie mniej jednak super sie bawilam a moja coreczka nawet nie zwrocila na mnie uwagi jak wrocilam :baffled::shocked2:

cześć dziewczyny:-):-)
bidowałam wczoraj fotelik dla mojego malucha na ebayu,no ale niestety nie powiodło sie:dry:
moze ma któraś z Was na sprzedaż taki od roczku do 4 latek??

kurcze,szkoda ze tak pozno sie zarejestrowałam na bb,bo Wy sie tu juz znacie dłuuuugo i kumplujecie sie bardzo dobrze :-):-)musze sie jakos wkrecic w Wasze towarzycho to te ponure dni szybciej beda leciały:-D:-D:-D:-D

hej mamuski :-)

Claudia u mojej mamy była gerzeczna tylko przed spaniem marudzila ale ogolnie chyba bylo ok :-) a dzis przespała 4 noc z rzedu cala :szok: ciekawa ile takich nocek bedzie :sorry2:

jan juz neta mam tylko jeszce polskiej tv nie :-( bo anteny nie mamy a na tamtej chacie byla :wściekła/y: ale D juz gadał z sasiadem ze mozemy sie do niego podlaczyc tylko jestem ciekawa kiedy to zrobi bo ja umre bez seriali:zawstydzona/y:

Marta84 ja do Ciebien niie mam jak dojechac :-( chociarz zaraz sprawdze moze jakis autobusy;-) ale to spotkanie to chyba nie w pazdzierniku:-D

zanetabd7 napewno sie wkrecisz tylko pisz wiecej :tak:;-)

musze isc do malej

MARTA-ja do Ciebie napewno dojade do 10 tego pazdziernika:-D:-D:-D:-Dmamy jeszcze troche czasu:-D:-D

GRAZIUL-ja ciebie tez znalazlam;-):-)

ZANETA-musisz sie z Nami spotkac i poznac,a wtedy napewno sie wkrecisz:tak::-)

NATALKA-gratki dla Claudii za nocki:-)zuch dziewczynka:tak:

Czesc mamuski:-)

Musze sie wam pochwalic bo w koncu od dluzszego czasu moglam sie wyspac mala spala od 20;30 do 3;40 bez zadnej przerwy:szok::-) az bylam w szoku bo dawnoo tak nie bylo:-) no ale potem to juz budzila sie co godzine no ale dobre i to bo ja tez wczoraj odjechalam o 21:-p

Moj mezulek mial dzis wolne bo troche sie rozlozyl no ale niestety juro juz musi isc do pracy chyba sie nie ogarniaja bez niego:-p:-p no i z jutrem wroci wszystko do szarej codziennosci ale nie na dlugo bo niedlugo tesciowa przyjezdza;-)

Jesli chodzi o spotkanie u Marty84 to do pazdziernika napewno juz dojade:-) a tak na powaznie to w tej chwili ciezko mi powiedziec. Dam znac troszke pozniej.

natalka1990 gratulacje dla Malej ciesz sie tymi nockami bo ja sie cieszylam znyt szybko:-p mam nadzieje ze u Ciebie juz tak zostanie ze Claudia bedzie przesypiala nocki. Ja tez bym chciala zeby sen mojej Viki wrocil do normy.

zanetabd7 pisz czesto i wpadnij na jakies spotkanko i szybko sie z nami zakumplujesz:-D a c do fotelika to ja niestety nie posiadam i tez sama musze zaczac sie rozgladac dla mojej Malej.

Nie wiem co komu mialam jeszcze napisac no ale coz skleroza sie klania
Oki uciakam do moich Skarbow 3majcie sie dziewczynki:-)

ja jestem juz wolnaa ide zaraz sie kapac i spa :tak:

Marta84 tez musze sobie to kupić :tak:

Agaam Ooo to kiedy tesciowa Cie odwiedza ;-)?? no oby Viki zaczela znowu normalnie spac :tak:

sylwia gdzie kupiłas dla Olivki to siedzonko do wanny ?? tez bym takie cos dla Claudii chciala :tak:

reklama
Same lapsusy dziś. ;-)

Natalka SPA hmm, ja też do spa chce :-D:-D:-D:-D

Marta to ja w piątek będę w takim razie. DZIĘKI :happy2:, że w piątek zrobiłaś.

Graziul to pewnie teraz ja Cie wykukam zaraz. :tak:

Agaam Duże już te Wasze laski. Noce przesypiają lub pół. Tylko pogratulować

Zanetabd7 jak będziesz tak pisać kasować i znowu pisać i kasować a w końcu rezygnować to Ci gorzej pójdzie. Każda tak zaczynała ;-);-);-):-D:-D:-D Czasem humoru nie ma, a czasem faktycznie nie ma o czym, ale Ci przejdzie i dziewczyny mają rację, jak się spotkamy to pójdzie z automatu.

AgnieszkaUK rzeczywiście warto a mnie by się taka przydała, bo mam małą i całkiem inną. Dzięki

Doris Ty dowcipnisia jesteś ;););)-

Ostatnia edycja:
Do góry