reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 całkiem zapomniała ze masz juz zaplanowana imprezke:zawstydzona/y: ciezko bedzie dogadac sie z terminem.:sorry2:Mysle ze jak nie zadzwonisz do szkoły , to oni sami sie odezwia . zdrowka dla maluszka
Wiec ja czekam tylko na wasz decyzje :tak: co do obiadku
Ania1812 bigosik mniam :-puwielbiam
Ampar3 ja tez podkreciłam , a tak wogole to prawie cały dzien pod kocykiem spedziłam.

reklama
Czesc niedzielnie:-):-)

Kasia8118-to jednak zdecydowals sie na grzywke:-)ciekawa jestem jak wygladasz:tak:
Ja bym na Twoim miejscu zadzwonila do szkoly:tak:

KATARINA-no to szkoda ze teraz Ci sie nie udalo,ale moze za miesiac:happy2:
A juz myslalam ze bedzie jakas ciezarowka na forum bo wszytskie ciezarne przestaly pisac:no:OLCIA ROM i KASIA J:-:)-(

MAMATROJECZKI-a jak tam Twoja kolezanka co pisal tez z nami?????Majka ,chyab dobrze pamietam

Hej:-)

Mi właściwie bez różnicy która niedziela ale w walentyniki faktycznie może byc tam straszny ruch:baffled:

Ania
ja też dzisiaj strasznie zmarzłam, ledwie doszliśmy do placu zabaw i zaraz wracaliśmy bo Marcelowi rączki zmarzły:baffled:

Kasia8118 masz grzywkę????:szok::szok::szok::szok: Dawaj fotkę, tylko bez wykrętów:-p

Ampar w sumie możesz wziąc tylko nie wiem czy będą pasowały bo też nie mogą byc za wysokie bo do ekspresu m się nie zmieszczą.

Kasia8118- problem w tym ze oni tu w anglii robia jakies specjalne menu w restauracjach i jak weszlam ostatnio w internecie na menu hare and hounds to pokazalo mi 40f za osobe na 14lutego :szok: Mi szymcia tez rozklada:wściekła/y: Zobaczysz jak wyjdzie spotykanie sie z dziecmi na co dzien:wściekła/y:
katin- sie usmialam. Usiadlam na kanapie , przykrylam kocykiem , otworzylam baby boom i zobaczylam ze nie tylko ja taka zbabciala jestem:-D:-D:-D;-)
Ania1213- mi tez sie ten film podobal- dobrze ze to tylko film;-) Zazdroszcze romantycznego wieczoru- ja meza mialam tylko w srode a wtedy wlasnie wyszlam z kolezankami na kolacje:-(
Doris78- bylas dzisiaj na kawce?;-)

ide cos poogladac i pocwiczyc. A no i jeszcze jablko moge zjesc:-)

Czesc:-)

Jesli chodzi o obiadek to nam tez jest raczej bez roznicy P ma poki co wszystki weekendy wolne wiec jak wolicie:tak:a juz wiadomo w ktorym miejscu ten obiad?

Sylwiam dzieki za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby;-):-) bynajmiej nie bede sama siedziala w domku zawsze milej czas zleci:tak:

alexnow czy ja mam brac to wszytsko na powaznie ze trzeba sie cieplo ubrac??

kasia8118 no wlasnie wstawilabys jakas fotke w nowej ffryzurce:happy2:

A co do niedzielnego spedzenia czasu to ten dzien minal nam bardzo sympatycznie:-) pospalismy troszke tzn ja jak ja ale P mam nadzieje ze sie wyspal potem sniadanko i mecz Polski w reczna no i niestety brazu nie mamy:-( a po meczu poszlismy na rodzinny spacerek troszke pochodzilismy po naszym wspanialym wyku:-p a po spacerku poszlismy do pakistanskeij restauracji na Wyku i powiem wam szczerze ze bylismy bardzo zadowoleni:-) zaserwowali nam bufet wiec mozna bylo wszystkiego sprobowac:tak: a do tego obsluga bardzo mila:tak: takze polecam drogie Panie:-)

Ok a teraz czas uciekac trzeba Mala wykapac i polozyc spac, 3majcie sie kobitki udanego wieczoru zycze a dla wszystkich starajacych sie powodzenia:-)

No więc ruszyłam mózgiem, dobrze że go mam i uświadomiłam sobie że skoro Ł miał teraz wolne piątek i sobotę to za dwa tygodnie będzie miał wolną sobotę i niedziele, wiec mnie też pasuje. :-):-):-)
Ampar zazdroszczę samozaparcia

Witam z rana :-):-):-)
Dziewczyny bez przesady nie trzeba sie grubo ubierac chyba ze lubicie saune:-D:-D:-D:-DBede pilnowac od rana ogrzewania:tak::tak::tak::tak:Dobra w srode otwieram drzwi o 10 pasuje???????Komu wyslac adres pisac ;-);-);-)Zycze milego dzionka:-):-):-):-)

Ja dziewczynki jakos bez weny kompletnie:-:)-:)-:)-( Wczoraj juz sie czailam zeby cos naklikac ,ale nie wychodzilo:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: Wiec pozycze Wam tylko milego dzionka i duuuuuzo zdrowka w te chlodne wciaz dni!!!;-);-)pappapaa

Czesc:-)
Ja zapomnialam w ostatnim poscie napisac ,ze mi tez nastepna niedzila pasuje:tak:
Wiec jak wszystkim pasuje mozemy przelozyc na nastepna niedzile,tak sobie wszystkie razem walentynki spedzimy:-D:-)

A jak w tamtym pubie jest tak drogo w ten dzien,moze trzeba znalesc jakis inny???no i moze trzeba pomyslec o rezerwacjii ,bo sporo Nas bedzie:tak:

Ide posprzatac chate.bo ksiadz do Nas dzisiaj przychodzi:tak:

reklama
Cześć babeczki!
Pięknie dzisiaj świeci słoneczko ale jest strasznie zimno. Okropnie zmarzłam jak odprowadzałam Filipa do szkoły. Adam śpi a ja mam chwile dla siebie ale zaraz musze zabrać się za obiad. Żeby mi się chciało tak bardzo jak mi sie nie chce:baffled:

Doris- ksiądz sam się do Was "wprosił" czy Ty go zapraszałaś? W zeszłym roku do nas sam dzwonił i teraz nie wiem czy on tak zawsze czy ja musze zapraszać do nas na kolende:confused:
Alexnow- ja dzisiaj wypisze podanie o auto;-) i dam znać czy na pewno będe.
Ampar- ja oczywiscie po tym filmie miałam myśli co by było gdyby. A J śmiał się, że trzeba zbierać kase na statek:-D

No to gdzie ma być ta imprezka? Mam nadzieje, że nie będzie takich cen jak pisała Ampar bo 40 funciaków za osobe to troszke dużo. Jakbym tak policzyła razy 3 :szok::szok::szok: to wychodzą zakupy na tydzień i jeszcze jakis ciuszek dla mnie:-D:-D:-D
Pozdrawiam

Do góry