reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej!

Właśnie doczytałam, że spotkanie w parku jest dzisiaj. Ja oczywiście będę:tak: Adam właśnie drzemie z czego bardzo się ciesze bo już był strasznie marudny.

mamatrójeczki- faktycznie troszke późno napisałaś. Wiesz tu co niektóre muszą podanie o auto wypisać;-):-D
Żaneta- ja codziennie wstaje o 6:wściekła/y: Niestety ciężko mi się do tego przyzwyczaić i czesto jeszcze przysypiam po pare minut i tak do 7 kiedy musze już wstać:wściekła/y:
Natalka- zdolniacha z Claudii. Adam też już od jakiegos czasu gada ale ja nie jestem pewna czy to jest świadome czy to przez przypadek mu wychodzi:sorry2:
Renuska- też zazdroszcze wakacji. Tym bardziej, że we Francj byłam tylko przejazdem. My tak wybieramy się od kilku lat ale jednak kończy się wyjazdem w polskie tropiki;-)
Ampar- w TKmaxx to faktycznie pół dnia można spędzić. Nie za bardzo lubie tam chodzić ale prawde mówiąc nie wiem czemu:no:
Agaam- to kupe kasy zapaciłaś za pchacz:sorry2: To teraz Viki będzie śmigała.

Koncze już. Trzeba zjeść śnadanie póki Adam śpi. Na razie

Jstysiak napisałaś że Ci pasuje ale nie napisalaś co bardziej czy czw czy pt
Żaneta my byliśmy jak Marcel miał 10miesięcy i placiliśmy za niego tylko 40Ł. Rok temu bylismy na ibizie na tydzien czasu, all inclusive, 700Ł za nas wszystkich:tak:

WOOOOOOOOOOOO matko:-D:-D:-D
To jak ??postanowione dzisiaj ,tak??
Ja bede tak czy siak ,bo juz Davidkowi obiecalam i mi juz glowe suszy od rana ,ze do parku jedziemy:-D

AGAAM-na dworzu jest w miare cieplo,nie sa to tropiki ,ale jest zdecydowanie cieplej niz wczoraj,no i nie ma wiatru:no:

Ogólnie jest ciepło i będzie jeszcze cieplej. Słoneczko nieźle dzisiaj daje. Chyba i ja wybiorę się do parku. Może wówczas uda nam się umówić na spotkanko u mnie z dzieciaczkami. Do zobaczenia.

reklama
Doris, mamatrojeczki dzieki za informacje:tak:
Przez ta zmienna pogode nie mam pojecia jak Mala ubierac:no:
JA jak ja moge zmarznac albo sie rozebrac a z Mala to juz gorzej troszke:sorry2:

Do góry