reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej:-)

a co tu tak ciuchutko :szok: wena was opusciła:confused:

Claudia znowu od wczoraj wieczora ma biegunke no ale jest kolejny zabek :tak: teraz spi bidulka mała :-(

tynia zdrówka dla Wiki ;-)

roksanna ale z Mati juz duza dziewczynka sama w przedszkolu :tak:

renuska widze ze opetyt w ciazy Ci dopisuje :-) a byłam juz u gp zeby do poloznej Cie skierowali ?

sylwia załuje :-:)zawstydzona/y:

mojadzidzia super ze dotarłyscie szczesliwie :tak: wypoczywajcie dziewczynki :-)

ampar udanego urlopu :-)

reklama
hej,faktycznie cichutko jest:tak:
ale coz sie dziwic skoro taka piekna pogoda:happy2:
my wlasnie przed chwila z basenu wrocilysmy:tak: super bylo,mala sie wyszalala,spotkalysmy kolege z nursery:tak:
tak jest pieknie dzis ze szlam na nogach w obie strony:tak:
do Shipley i spowrotem:tak:
przy okazji sie tam po ryneczku pokrecilam i zakupilam w Asdzie pizze bo tam maja nasza ulubiona:-)
i wyczailam taki sklep,kurde zapomnialo mi sie teraz nazwe ale cos z twenty one;-);-):-D:-D kupilam malej slodkie klapeczki i koniki z rozowymi kucami do czesania:tak::-Dto drugie to raczej wymusila na mnie:-p:-p:-D:-D
po drodze widzialam ze cos sie musialo zlego stac w Lister Pk.bo tiry policyjne underwater search unit byly:szok::szok::szok::eek::eek::confused::confused:rano i teraz tez jak wracalam:eek:
SYLWIA,ANIA-bardzo mi milutko ze o mnie myslalyscie:happy2::happy2::happy2::happy2:
TYNIA i WIKI-jak Wiki:confused::confused:lepiej:confused::confused: a ten chlopiec sie znalazl od sasiadow:confused::confused:
RENUSKA-ech..uroki ciazy:blink::happy2::-D:-D
NATALKA-biedna mala,tulaski dla niej:happy2:
no nic ja zmykam,kostiumy mokre rozwiesic itp,cos zjesc,zrelaksowac sie:happy2::happy2:

Cześć dziewczynki!

My dzisiaj byliśmy w konsulacie złozyć wniosek o paszport dla Adama. Było mnóstwo ludzi i siedzieliśmy tam 1,5 godziny:wściekła/y:Przy okazji zarejestrowalismy się w spisie wyborców i będziemy mogli głoswować w wyborach prezydenckich:-) Komisja wyborcza ma być w Bradford więc na pewno się wybierzemy:tak:

Sylwia- ja jestem chętna na park.
Graziul- że Ci się chciało taki kawał drogi iść. Podziwiam
Natalka- zdrówka dla małej. Ale ona się namęczy przez te ząbki:no:
tyniaiwiki- zdrówka dla Wiki. To nie ten szampon a ten Natur Vital Hair Loss Shampoo 300ml - Boots :-)
Roksanna- to możesz być dumna z Matyldy, że taka dzielna.
Renuska- takie uroki ciązy. Ale lepsze to niż nudności czy co gorsza wymioty:eek:

Pozdrawiam

Hej laseczki:-).Pogoda rewelacyjna aż chce się życ:tak:.U nas bez większych zmian.Krystian miał szczepionkę w środę a w sumie to aż dwie i bardzo dzielnie to zniósł nawet nie jęknął bardzo byłam z niego dumna:tak:.Tylko martwi mnie to ze spuchłam mu ręka po tej szczepionce i jest czerwona :-(.Miałyście może podobny problem???Kurcze okolicze tego miejsca gdzie został zaszczepiony są twarde jak skała:szok:.A druga rączka ok.a w tą drugą też dostał szczepionkę:confused:.
Doris78 mój brat planuję ściągnąc tu żonę i córeczkę więc raczej nie będzie chciał już wracac jak mu sie tro uda chyba że cos nie wypali :tak::sorry2:.
Tynia i wiki dużo zdrówka dla małej:tak:.Tak sobie myślę że często Ci mała choruje:sorry2:.
Roksanna to teraz masz luz jak Matylda w przedszkolu:tak:.
sylwia.m ja raczej odpadam ze spotkania w parku bo niż odbiorę Krystiana z przedszkola i do kulam się dwoma autobusami to juz pewnie większosc będzie się zbierac do domu:sorry:.A R mnie nie da rady przywiesc bo idzie do pracy na 11:no::-(.
A co z tym piknikiem rodzinnym???Niby w sobotę i niedziele ma byc ładna pogoda?Na lepsza to już nie mamy co liczyc:cool:.

Czesc kobietki:-)

U nas tez dzis spacerowo:tak: Super pogoda tak ma niby byc do konca tyg lacznie z niedziela:tak::tak:

Sylwiam ja tez chetna na park:-) trzeba korzytac z pogody a ile mozna po tym Wyke naszym chodzic:confused:

Tyniaiwiki zdrowka dla Malej:tak:

Kasia
ja nie pomoge niestety nie wiem czy to jest normalne czy moze cos nie tak poszlo:sorry2:

Ania dobrzze ze zalatwiliscie paszport:tak: a jeszcze lapiej ze bedziece mogli glosowac. My akurat jak beda wybory to bedziemy w Pl wiec tez bedziemy glosowac:tak:

Roksanna Super ze Mati taka dzielna nie pomyslalabym ze tak szybko przywyknie do przedszkola:tak:

Graziul podziwiwam rowniez:tak:

Natalka o jejku bidulka sie nameczy tulaski dla Claudusi:tak:

Oki uciekam czytac ksiazke od Sylwiim "Spalona żywcem" dzis zaczelam czytac i bardzo mnie wciagnela dzieki Sylwia:tak:

Czesc :-)

AGAAM-mnie tez strasznie wciagnela ta ksiazka,wlasnie z nia nawet na plac zabaw poszlam:-D:-D

KASIA8118-ja tez Ci nie powiem,moi jakos bez skutkow ubocznych przechodzili szczepienia:tak:
A co do piknika to moj J w sobote wyjezdza znowu wiec ja odpadam.

NATALKA-buziaki dla Twojej krolewny:-)

GRAZIUL-hmm ciekawe co sie w tym parku stalo:confused::confused:

ROKSANNA- pewnie przez to ze polskie dzici ma w grupie,tak jej super poszlo:tak:

MOJADZIDZIA-pewnie Nadia byla pod wrazeniem ,dlatego taka grzeczna byla:-D:-Dwkoncu to jej pierwszy lot:tak:

Wiecie co,moj David zasnal u mnie w lozku i spadl :eek:ale wogole sie nie przebudzil:-D:-Di jeszcze zakryl sie koldra:sorry:

JA jutro do parku jednak nie dojade bo z J jedziemy do centrum na zakupki jakies:happy2:

ja własnie kłade sie spac :tak: wpadłam tylko zobaczyc co tu słychac :-D

ja odpadam jutro bo mam play grup :tak:

kasia8118 wiesz co moja Claudia miala raz to na nozce po szczepionce i to bylo dlatego ze szczepionka sie nie rozeszla :-( musiałam jej masowac to i bylo ok :tak:

doris ale Dawidek ma twardy sen :-D

grazul ale miałas spacerek :szok:

dobra ide lulu dobranoc :-)

i kolejny piekny dzionek nas wita:happy2::happy2::happy2:
doipijam kawke i zaraz sie na play group szykujemy:tak:a potem na miasto musze leciec do banku i na kawe sie umowilysmy:tak::tak:takze z parku odpadne:-:)-:)-(ja mam go pod nosem wiec ostat czesto zaliczamy:tak:Wam zycze super "posiadowy";-):-):-)
pozdrawiam babeczki:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
czesc kobiety:-):-)
kurcze ja nie pisalam bo mam wojne z krecikiem:-D:-Dwczoraj nie dalam mu juz od 12 cyca i jak chcial na dzemke to wsadzilam do lozeczka i ryczal jak krowa na pastwisku:szok:az sie zanosil,wylazil milon razy,bo my mamy jego lozeczko przy naszym i szczebelki wyjete.wiec on wylazil a ja go wkladalam co 30 sekund:szok::szok:i tak z godzine,ale pozniej juz nie mialam sumienia i go przytuliłam i poszedl lulu,ale bez cyca,wiec jestem zadowolona.w nocy mu dalam i teraz rano mo juz mialam twarde jak guzy,ale juz nie dostanie.lazi i ryczy bo rano sie zawsze przytulal ale musze byc twarda,niestety nie wiem czy potrafie:-:)-:)-(
sylwia-ja very sorry za to ze nie przyszlam,ale wiesz jak to jest z maluchami...nigdy nie wiadomo
graziul-fajnie ze masz meza w domu,kurcze to jakis biznesmen ze w chacie na kompie pracuje:-D:-Da nie jak moj z taczka i na koparce:-D:-Dale za to jaki opalony jest,bo jak czasem nie ma co robic to se lezy na trawie:szok::szok::szok:
ania-dzieki za troske o krecika,mu w piatek za tydzien jedziemy po paszport,ktory czeka na nas juz ze 3 miechy:-D:-D
agaam-spalona zywcem to moja ksiazka:-D:-Dale fajnie ze sylwia ci dala bo warto ja przeczytac.mam jeszcze inne,ale sa w obiegu:-D:-Dwiec sie wymieniajcie kobiety.
kasia8118-moj maly tez mial takie twarde i masowalam mu i ok bylo.takze masuj i jeszcze raz masuj:tak::tak:
doris-ktorejs nocy sie przebudzilam a pawelek w lozeczku na klęcząco spał:szok::szok::-D:-Da wczoraj jak go wkladalam toie przebudzil i usiadl i tak kimal ze 2 minuty az w koncu sie przechylił na bok:-D:-D
roksanna-ale masz dzielna córe:tak:tylko pogratulowac;-)
tynia i wiki-zdrówka dla malej:tak::tak:
aha ja do parku nie ide,bomoj konczy o 12 wiec na shopping walimy ,szkoda ze tylko zywnosciowy:-(laski jak wy ubieracie swoje bąble w takie ciepełko?na krótki rekaw i krotke portki czy to za wczescie??bo ja mojego tak ubrałam ale nie wiem czy nie przesadzilam,znaczy ma takie spodnie za kolana,wiec chyba ok,co??

Do góry