reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim i dzieki za zyczonka zdrowka dla wiki
Kasiu tak czesto mi choruje ale tu tyle dzieci biega zasmarkanych ze sie wcalke nie dziwie a moze ten katar to przez zmaine pogody bo raz cieplo raz zimno i nie wiadomo co robic
zaneta dla mnie oki ubrałas ,,krecika,, ja wiki wczoraj tez tak ubralam bylo strasznie goraco wiec ja w spodnicy latalam :tak::tak::tak::tak:
a zaginela prostytutka i wszedzie jej szukaja pewnie ja alfons gdziez wywiozl
a oni ja szukaja i to pewnie na daremno
oki trzeba chate ogarnac bo moze znajoma mnie odwiedzi ktorej nie widzialam chyba z 6 miesiecy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej ja tylko na chwilke zerknac na czym stanela sytuacja z parkiem;-)
Ale widze ze jeszcze wsumie na niczym:confused:

Z tego co widzialam to tylko Ania i Sylwia sa chetne, to jak dziewczyny??:cool2:

Hejka!
Ja jestem nadal chętna na park. Możemy się umówić na 11.45 bo autobus mam o 11.30. Co Wy na to?

Cześć wszystkim.:-)

Normalnie lato nam się zrobiło. Cieszy mnie to, ponieważ uwielbiam słońce (jak mój kot zresztą, który ciągle się wygrzewa).:tak:

Mam pytanie, czy chodziłyście do szkoły rodzenia? Ja nie wiem, czy zapisywać się, czy nie. Słyszałam różne opinie i sama nie wiem co robić.:no:

Pytanie nr 2. może macie jakąś zaufaną osobę, która chce wynająć pokój? Jeśli tak dajcie znać.

Kasia - moja mama pracowała długo w punkcie szczepień i obrzęki się zdarzają. Masuj tak jak mówią dziewczyny, a powinno być ok.

Tynia - i jak tam Wiki? Mam nadzieję, że już lepiej.

Ania - jak możesz to powiedz mi jak tam do Ciebie dojechać to w przyszłym tygodniu bym podskoczyła po te rzeczy.

Idę teraz do ogródka, szkoda tracić taką piękną pogodę.

Papa

Witam wszystkie Panie w to piękne słoneczne popołudnie!
Większość jak widać korzysta z póki może z pogody.

Monia ja osobiście nie chodziłam i większość z mioch koleżanek też nie i dałyśmy radę. Z resztą w większości przpadków podczas porodu nie ma czasu myśleć co było w szkole. Ale z tego co słyszałam to najważniejsze jest prawidłowe oddychanie. Ale ja się uczyąłm oddychać w domu czytałam w gazetka i na necie. Tu jest fajna stronka Ciąża zobacz może ci się przyda.
Natalka - życzę powrotu do zdrowia :*
Pozdrawiam

hej-ho:-)
zaliczylysmy nursery ,potem miasto i kawusie,mala zasnela po drodze i sobie spi na chlodnym przedpokoju:tak::happy2::happy2:jak tylko wstanie to dam jej am am i idziemy jesz na dworek:happy2::happy2::tak: jak tam dziewczynki w parku bylo:confused::confused: nie usmazylyscie sie:confused:;-);-)moze tam troche chlodniej bo na miescie istna patelnia:tak::tak::-D:-D
milego popoludnia zycze:happy2:

czesc laseczki
pogoda normalnie nas zaskoczyla, co?:-) ja jestem w spuper humorku-sloneczko jest boskie:-D
ja dzis czuje sie bardzo dobrz po moich ostatnich przezyciach:zawstydzona/y: uffff . rano pojechalismy na zakupki, bo w niedzile mamy male party-moja gwiazdeczka bedzie najwazniejsza osoba w tym dniu;-). mam nadzieje ze pogoda dopisze to zrobimy grill, jezeli nie to mam przygotowany drugi wariant dan ale w domu.

uciekam na maly relaxik przed tv

Hej kobietki ja korzystam ze słonka i pięknej pogody ile się da więc nie mam czasu na internet:no::-D.My jutro wybieramy się nad morze jak jest ktoś chętny żeby dołączy to było by miło:tak::-).
Dzięki dziewczyny za odpowiedz w sprawie tej nieszczęsnej szczepionki na pewno skorzystam z rad :tak:;-).
monika ja nie chodziłam do szkoły rodzenia ale wydaje mi się ze to może byc fajna sprawa:tak:.Nie wiem jak to jest w Anglii ale jeśli jest to za darmo to wydaje mi się ze warto:tak:.
Dobra uciekam coś zjesc:tak:.

Witam laski po długiej nieobecności :zawstydzona/y:;-)
tak bym chciała wam coś napisać ale wyszłam z wprawy...:szok:
pogode mamy cudną i korzystam z niej pełną parą. od rana cały dzień na ogrodzi i popołudniowa kąpiel z mym synem

Załączniki

• DSCF0516.jpg
    DSCF0516.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF0523.jpg
    DSCF0523.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
wczoraj doznałam szoku:szok: wracając z centrum miasta spotkaliśmy konia... pasł sie między domami:cool2:
odezwe sie wieczorem jak młody uśnie

Załączniki

• DSCF0505.jpg
    DSCF0505.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 43
Do góry