reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie ponownie:-)
Ależ zimnica:szok: brrrr....pościągałam pranie z ogrodu i masakra:szok: Ale numer z tymi prostytutkami co?Najlepsze w tym wszystkim,że morderca tych pań mieszkał u kolegi w bloku:szok::szok::szok: masakra,miał już za sobą kilka takich morderstw:eek: Strasznie nie lubił tych pań lekkich obyczajów :no: ale to go nie upoważniało do mordu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 3 laski zabił psychol,jedna 31lat,36 druga a trzecia to już nie taka laska bo 43 lata miała:sorry2: Ach..ten świat pełen psycholi i złych ludzi jest:no: nie dziwota wcale:no:

monia-moje gratulacje za płeć:tak:;-) super,że wszystko w jak najlepszym porządku,oby tak do rozwiązania:happy2:

Basiulka-witaj na forum:-) a gdzie dokładnie mieszkasz?Ja jestem z bd5:tak:;-) i dużo jeszcze innych fajnych dupeczek:-D:-D

agamm-oby Ci nic nie wypadło:no: masz być i kropka:-D:-D:-D tyś jest mym natchnieniem i może jeszcze mnie do czegoś natchniesz kto wie:confused::confused::confused::-D:-D:-D

ahnieszka.uk-no widzisz jaką masz bystrzasze salache:-D:-D łatwo przyswajalna dziewczynka;-):tak: już Ci śle me dane kochana:tak:;-)

No nic.. to tyle moje miłe:tak: Życzę miłego wieczoru:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Bylam z szymonkiem rano u lekarza- mam przyniesc probke kupki na jutro tzn mialam na dzisiaj ale nic nie zrobil do 12:-( tzn zrobil 6 razy ale nic po wizycie u lekarza:-(
Jest markotny, smutny i taki lezacy:-( Dobrze ze nie ma temperatury:tak:
Monia- gratulacje- no to teraz sie zacznie rozowo w szafie robic, co;-)
Natalka90- nogi wyciagaj na kanapie, lampeczka winka i ciesz sie wolnym wieczorem:-)
Basiulka1987- witaj- ja tez zauwazylam tylko zakrecona jestem po urlopie i przez ta chorobe synka. :tak:;-)
Agnieszkauk- ze szkoly jezdzisz czy tak sama sobie na ten basen? Bo ja dostalam jakis kupon i moze bym sie z szymciem wybrala:tak: Zgarniemy jeszcze natalke:tak:
Agaam- ja tez mam czasem takie dni ze chce zeby sie jak najszybciej skonczyly- nienawidze tego;-)
Reniuska- ja tez sie wkurzylam na to wolne w przedszkolu- szymcio dzisiaj nie poszedl przez to rozwolnienie i byl taki smutny a jeszcze musze mu powiedziec o przyszlym tygodniu:-(
Katarina26- ja nie wiem czy dam rade w czwartek ale sie postaram:tak: Moj zna adres:tak:
Ania1218- a ty jak mamusia jest to powinnas na forum miec czas;-)

Czesc:-)

MONIKA-gratuluje dziewczynki:-)ja cos przeczuwalam ze bedzie dzieczynka u Ciebie:tak:

BASIULKA-a imie macie juz wybrane??
A gdzie mieszkasz na bd 5 ,jesli mozna spytac?:happy2:

KATARINA-jak spotaknie u Ciebie jest w czwartek to ja tez przyjade:tak:tylko ze z dwojka dzieci,bo Kuba bedzie mial ferie:-)

AGNIESZKA UK-no prosze jaka masz super corcie:-)ladnie sie bawila:tak:

ROKSANNA-gdzie Ty chodzisz co collegu??na bolton??mieszkacie juz na nowym mieszkaniu??

AMPAR-wklej pare zdjec z wakacjii,pochwal sie:-p

GRAZIUL-lazienka i kuchnia zrobione:-)jeszcze zostaly kaloryfery do wymiany,ale to juz inne ekipa wchodzi,jak na rzie nie mam pojecia kiedy zaczna to robic.Jka na razie mam spokoj i porzadek:-)

A mnie dzisiaj Kubus oswiecil ze On ma az dwa tygodnie ferii:szok::szok:Kurcze zaraz koniec roku i tyle wolnego:dry:No ale za to jeszcze jutro idzie.

Witam sie i ja pieknie z Wami:happy2::happy2:
Maz okupuje lazienke wiec komp wolny:-D:-D
u nas dzis tak sobie dzionek minal spokojnie i milo:happy2:
pospalysmy do 8.20:-) to wyjatkowo dlugo jak na nas:tak:
potem dalysmy sie wyciagnac do town na coffe w Coscie:happy2:choc sie mocno wahalam bo obawialam sie deszczu ale warto bylo i wcale nie zmoklysmy:-)
DORIS-to fajnie ze juz po:happy2:na pewno tez odetchnelas:tak:
MONIA-gratki coreczki:happy2:tez mi sie marzy 2 corcia:-D
KATARINA- ale Ty wscibska jestes:-p:-p:-pa ta K -jak juz musisz wiedziec to moja naj...psiapsiola:-p:happy2::-D
AGNIESZKA-no widzisz jak super :happy2:fajnie ze mala tak dobrze sie czuje w nursery,wiem o czym mowisz tez tak Nati zostawialam w pokoju dla baby a sama mialm zajecia dla mam:tak::tak:
NATALKA-lus blus,kota nie ma mysz charcuje:tak:;-):-D:-D9kurde nawet nie wiem czy dobrze napisalam przez "CH":zawstydzona/y::-D)
AMPAR-welcome back:-D:-Dspieklas dupsko:confused::-pbiedny synus,wspolczuje i tulaski dla niego:happy2::happy2::happy2:
oki koncze ,bo cus mnie kregoslup pobolewa:szok::tak:pozdrawiam

Doris78- mam stronke ampar3 - strona domowa w Fotosik.pl i wlasnie wrzucam tam zdjecia wiec powinny byc zaraz:tak: U mnie tez niedlugo beda kaloryfery robic- a ja juz sie boje:szok::-D:-D:-D:-D
Graziulxxx- mocno nie spieczone- ale uczulenie na slonce jak zawsze wystapilo:tak: Tez lubie kawke w costa:tak:- spiochu:-p

Cześć babencje!
Ja jestem happy bo byliśmy dziś na zakupkach i w końcu kupiłam coś dla siebie:-) Jak niewiele mi potrzeba do szczęścia:-D;-)

Doris- to długo Kuba ma ferie. Filip zaczął dzisiaj i ma wolne do końca przyszłego tygodnia:dry:
Ampar- zdrówka dla Szymka. Czasu mam może i więcej ale jakoś głupio mi tak siedzieć przed kompem:eek:
Katarina- a o co chodzi z tymi prostytutkami? Bo ja nie w temacie. Domyślam się, że chodzi o tą aferę z przeszukiwaniem stawu w Lister Parku:confused: Dziękuje za adres. Raczej będę no chyba, że cosik mi wyskoczy. Aaa i też oczywiscie będę z dwójeczką. Mamy nie wypożycze bo mam ją tylko do poniedziałku:-( Potem koniec laby:-(
Monia- gratuluję dziewuszki i najważniejsze, że zdrowa
Graziul- serio nie podoba Ci się Dom nad rozlewiskiem?:confused: Mi się baardzo podobała
Natalka- wspólczuje nocki. Biedna Claudusia strasznie się męczy przez te zęby:-(
Basiulka- surowa cebula powiadasz:eek::eek::eek: To dopiero ciążowa zachcianka. No ale przynajmniej jaką masz ochronę przed przeziębieniem:-D

Zmykam już lulu. Kolorowych snów dziewczynki

dobry wieczor :-)
ampar -:eek: nie pocieszylas mnie z tym wolnym w szkole ,i fajnie ze Szymon w koncu przekonal sie co do przedszkola
basiulka-ja tez zauwazylam ,ze jestes nowa ,ale zapomnialam sie przywitac :zawstydzona/y:.Chodze teraz taka nieprzytomna ;-)
monia-gratulacje .My twardzo obstajemy przy tym zeby nie znac plci dziecka ,bo jest nam wszystko jedno ,zreszta wyboru wielkiego to nie mamy:-p.
A mnie dzis spotkala mila niespodzianka .Otwieram drzwi i widze Dominika z przepieknym bukietem tulipanow :-):-)-to na dzien mamy ,bo wczoraj rano pobolewala mnie glowa i powiedzialam ,ze mam w pupie takie swieto :zawstydzona/y:.
Babeczki ,mam jeszcze pytanie -chce zrobic sajgonki i ten papier ryzowy badz ciasto na sajgonki moge kupic w kazdym sklepie? i ma to jakas swoja nazwe czy tak po prostu ciasto ryzowe?

hej laseczki:-)
Ampar telefon wysłałam na pw
Renuska ja bym nie wytrzymała do końca ciąży aby nie poznać płci dziecka

juz mialam cos do was napisac w środe ale sie tak podnieciłam w ten dzień że dopiero teraz jestem wstanie:-D:-D:-D kupiłam sobie bilet do Polski za 5funi... w sumie za mnie i Alexa wszystko razem 30:szok:;-) i tym sposobem 24 czerwca jade z młodym na wakacje ;-)
a tak poza tym to u mnie nic ciekawego.

Hej:-)

Nefretete toś przepłaciła:szok::szok::-D Fajny taki niespodziewany wyjazd. Ja swój planuję już od kilku miesięcy i czas dłuuuuży mi się niemiłosiernie.

Agaam oczywiście bardzo chętnie się z Wami zabiorę:tak:

Natalka
jak dzisiaj Claudia??? Biedna namęczy się przez te zęby. Mojej to bezboleśnie idą, teraz już 7 sztuka się zbliża:tak: Jeszcze się nie przebił ale widać go dość mocno pod dziąsełkiem. Nareszcie Olivia nie będzie wyglądała jak wampir:-D

reklama
Czesc Mamuski:-)

Widze sloneczko za oknem i mam nadzieje ze jest cieplo chociaz troszke:-p

Sylwiam no to Olivia leci z tymi zebami jeden po drugim moja to ma dopiero dwa i nic nie zapowiada sie poki co na dalsze:confused:

Nefretete ale Ci sie udalo z biletami i to jeszcze w wakacje gdzie bilety sa najdrozsze:tak: a z jakiej linii??

Natalka i jak Mala? mam nadzieje ze lepiej?

Monia grtauluje coreczki:tak: dziewczynki fajne sa:-) ja do konca nie wiedzialam co bedziemy mieli:tak: ale czy przy drugiej ciazy wytrzymam w takiej niepewnosci to nie wiem szczerze watpie:-p

Basiulka ale masz zachcianki o rety cebula bleeee:-p

Katarina hehe jesli byloby do czego to chetnie Cie natchne:-D:-D Dobrze mowisz i masz bede na 99,9%:-D

Dobra to na tyle ide do mojego dziecka bo zaczyna cos kombinowac a ja coraz bardziej boje sie jej kombinacji bo zaskakuje mnie z dnia na dzien coraz bardziej:shocked2: wlasnie otworzyla sobie szuflade i wyrzuca cala moja bielizneeeeee:szok::szok: Paaaaaa

Do góry