reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

oj emilka wspolczuje ,tyle kasy :szok:.
doris -sesja u fotografa
a ja tylko chce sie pochwalic moja gwiaza :sorry:,zoltaczka zaszla wiec mozna juz robic zdjecia:tak::-D

Załączniki

• 100_4249.jpg
    100_4249.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Witam:-)

U nas nudyyyy ale chyba zaraz na jakis spacerek sie wybierzemy korzystac z pogody:tak:

Doris szkoda myslalam ze to cos prostszego:confused: ehh mi juz na mysl przychodzi ze moze ona jest na cos uczulona:eek: ale tego to ja sie przeciez nie dowiem:-(
Renuska Twoja Jasminka jest cudna:tak: i jak dobrze wyglada po tej zoltaczce:tak:
Emilka strasznie wspolczuje, tyle kasyyyy:wściekła/y: Ja bym zglosila to na policje moze oni cos wskuraja:tak: 3mam kciuki. A co do spotkania to ja tez oczywiscie chetna:tak: tez poprosze o adresik:tak:
Kasia oj tak pamietam ta imprezke gdzie dziewczynki balowaly z nami:-D Nawet na NK mam to zdjecie:-D:-D

No nic uciekam bo zaraz moje robaki przyjda, moj byl sie umowic na tatuaz:wściekła/y:

Hello .Witam sie i ja:tak::happy2:
Kurcze opuscilam sie troche przez ta moja chorobe no i dzieciaczki mi tez nic napisac nie daly:no:
Ja ogolnie lepiej ,antyb zadzialal,mam nadzieje ze bedzie juz spokoj u nas ,bo juz za duzo tego wszystkiego na raz:szok::tak:
RENUSKA-Jasmina jest super,a jaka duza:tak:To moj chlopaczek jak piastka przy niej:tak::-Dile juz wazy krolewna:confused:
EMILKO-wspolczuje ale jesli moge cos poradzic ,nigdy nie dawaj komus towaru przed sklirowaniem sie czeku:no::no: zglos jak najpredzej do DVLA i na policje:tak: Kurcze szkoda mi Was bardzo:-( tyle kaski:shocked2: ja tez moglabym wpasc na spotkanko ,prosze adresik:tak:
AGAAM <KASIA-ja od dawna wiem wlasnie ze slodycze i ostre zakazane przy problemach z cera:tak:
KASIA - ja tez chetana na spotkanko ,moge wpasc do Ciebie a moze byc tez chinol:tak::tak:Mi tam wsio rawno:tak:;-);-);-):-D A Ericco nie jest jesz wybredny ,bo raczej wpadne z nim:tak:;-):-)
Dzis sie wcale obrobic rano nie moglam choc wstaje przed 7:szok:
maly do 12 w poludnie nie spal tylko stekal,i stale cos a chcialam jesz troche posprzatac:tak:
Potem zaliczylismy spacerek cala rodzinka i Nati wreszcie swoje upragnione hustawy,ale zimno bylo:szok::tak:
Oki to tyle ode mnie bo wiecej juz nie zdaze naskrobac ,amly kweka:tak::sorry2:
Pozdrawiam wszystkie:cool:

A ja znowu jestem uwięziona z chłopakami w pokoju bo mój kończy przedpokój więc jestem uwięziona chwilowo:dry:.
Widzę że jest trochę chętnych na 5marca więc bardzo się ciesze i liczę że reszta tych dziewczyn co się jeszcze niewypowiedziały to jednak też postarają się dołączyc do nas:tak:;-).
Mam na sprzedaż pchacza firmy Vtech.Jest to zabawka od 6 do 30miesięcy w bardzo dobrym stanie.Jeśli ktoś zainteresowany to proszę pisac na pw:tak:;-).
natalka
ja już byłam u twojej mamy i przekazałam jej siedzonko:tak:.Dziękuje jeszcze raz za pożyczenie:tak:;-).
Renuska piękna ta twoja księżniczka :tak:.

Hejka:-)

Gdzie się podziało słoneczko z wczoraj???????????

Renuska naprawdę śliczna Twoja córcia:tak: Chcialabym żeby moja psota chociaz na chwilę była znów taka tycia:-D

Graziul dobrze, że wracacie do zdrówka. Może wreszcie uda nam się spotkać:-)

Agaam widzę że się cieszysz się z pomysłu męża. A co będzie tym razem? Mój też mówi że jeszcze sobie wytatuuje moje imię ale narazie jestem na okresie próbnym:-D:rofl2:

Emilka współczuję:-(

Kasia8118 to fakt, pranie tym odkurzaczem tez jest męczące ale przynajmniej efekt lepszy:tak:

Dobra idę bo marcel właśnie wstał i wrzeszczy z łóżka żebym przyszła.

no cześć kochane co tam u was u nas nic nowego cały czas myślimy co z tym czekiem ale wszystko okaże się jutro ba ma iść mój h do solicitera :-:)-:)-:)-:)-( na policji byliśmy to nas to nas odesłali do solicitera :no::no::no::no::no: normalnie śmieszne to jest ale zobaczymy:shocked2::shocked2: już dzisiaj troszkę lepiej się czuję nie myślę o tym co bendzie to bendzie :-:)-:)-:)-(kasia8118 tez chetna na spotkanie ;-);-);-) wy jak wybieracie się do mnie w piątek :-):-):-):-):-):-):-)jak co to się bukować :-D:-D:-Drenuska twoja gwiazdeczka prześliczna:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-) lecę bo za dużo nie wystukam mała marudna na razie ;-);-);-);-);-):eek::eek::eek:

Czesc Witam sie w niedzielne popoludnie:tak:
U nas nudy ciag dalszy:wściekła/y: bylismy rano w kosciele a tak to siedzimy w domu bo szczerze gdzie tu wyjsc jak pogoda nie bardzo na spacery:tak:

Emilka miejmy nadzieje ze tam Wam cos pomoga:tak:
Sylwiam tak ciesze sie bardzo:wściekła/y: nie przepadam za tatuazami:no: Tym razem wymyslil sobie napis "wybralem zycie dla rodziny" no i w piatek idzie sie dziarac:wściekła/y: niestety dal juz zaliczke wiec pewnie nie da mi sie go odciagnac od tego pomyslu:no: A ile trwa taki okres probny wedlug R?:-D
Graziul, Kasia ja nie wiedzialam ze slodycze zle dzialaja na cere:sorry: ja niby nie mam problemow z cera ale wole wszystko ograniczyc bo ostre jedzenie tez lubie:szok:

Dobra kobietki uciekam do niunki:tak::-) milej niedzieli wszystkim zycze...

Hej:-)

Ja tylko tak na sekundke, bo moja Lenka ma ciag dalszy 'zebow'. Dobrze, ze K jest w domu, to chociaz kawe sobie moge wypic spokojnie. Jutro przylatuje do nas ferie mojego brata syn. ciesze sie bardzol, bo po pierwsze dlugo go nie widzialam, a po drugie Lenka pobedzie troche z nim, a ja w tym czasie zalicze jakiegos fryzjera, kosmetyczke, bo zaniedbalam sie strasznie. Ostatnio w Up to 90% discount on restaurants, spas, wellness, fitness - groupon.co.uk kupilam za 25% ceny wizyte u fryzjera wiec moze akurat skorzystam. Uzywacie tego? Tzn korzystacie z tych znizek z tej strony? Moj K to ciagle albo na gokardy z tego sie wybiera, a lbo basen, albo do knajpy jakiejs chodzilismy. Kiedys bylysmy z kumpela w spa caly dzien,za 20F. :-)

Emilka - Ja chyba nie wpadne na kawke jednak bo bede miala mojego goscia i nie chce go zostawiac na pol dnia samego. :-). Mam nadzieje, ze solicitor Wam pomoze. Niestety tak w tym kraju jest, ze trzeba miec oczy dookola d..y, bo inaczej. wiem cos o tym, bo tez sie po sadach ciagamy juz od roku z warsztatem samochodowym, ktory mial nam wymienic w nowokupionym aucie pasek rozrzadu z cala reszta. okazalo sie pol roku pozniej, jak nam auto stanelo, ze jednak wymienili tylko pasek i nic poza tym. I sie urwal. I po aucie. Moj K to prawie ryczal, bo to jego ukochane subaru..... :-(

Kasia - ja mysle, ze wpadne, ale tak na 100% to dam Ci jeszcze znac, bo nie wiem czym wroce do chaty. Przypomnij mi jeszcze raz gdzie tak mniej wiecej mieszkasz? Acha i mi obojetne czu u Ciebie spotkanko czy w knajpie. :-)

Graziul - Fajnie, ze u Was juz dobrze wszystko :-) Myslalam, ze sie poznamy u Emilki ale nie dam rady jednak. Ehhh, szkoda. :-( Jakos nam pod gorke. Zdazylam juz twojego A poznac, i twoja coreczke, a ciebie nie. ;-)

Witam:-).
Ragazza ja mieszkam na Bd2 to jeśli dobrze pamiętam to jakieś niecałe 4 mile od Ciebie :tak:.Mogłabyś wrócic taxi :tak:.Pewnie zapłacisz góra 5f:tak:;-).Ja juz też kiedyś korzystałam z tej stronki :tak:.Całkiem fajna:tak:.
Emilka ja się wybieram do Ciebie w piątek :tak:.Czekam na adresik;-).I super ze ty też chętna na 5marca;-):tak:.
sylwia.m a Ty już molestujesz R o te babskie spotkanie?
Agaam mi tam tatuaż u faceta nie przeszkadza:no:.Mój ma dwa i jakoś mi to nie przeszkadza :no:.Ale wiadomo każdą kobitkę kręci coś innego :tak::-D;-).

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE KOBIETKI WSZYSTKO OKI :-):-):-) WPADŁAM POWIEDZIEĆ ŻE W PIĄTEK KAWUSIA U MNIE PISAĆ KTO CHĘTNY :-):-):tak::tak: WYŚLE ADRESIK :tak:A JAK WAM GODZINKA PASUJE?;-) UCIEKAM BO LALUNIA MARUDZI NA TE ZĄBKI!!!:wściekła/y::szok:

Do góry