reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

RENUSKA-no ja tez nie rozumiem ich podejscia.
Ty masz dosyc pielucha,mleko.......A ja mam dosyc swojego glosu,-zostaw to ,nie ruszaj tego ,nie kloccie sie,nie skaczcie,nie bijcie sie...nie wolno tak robic....nie wolno tego brac....ahhh
Czesto gesto potem ten moj glos mi dudni w glowie......

Milego kulkowania,bo ja napewno nie dam rady dojechac

reklama
Hej , jestem tu nowa ... Do Bradford przeprowadzilismy sie w październiku zeszłego roku więc o znajomych trudno tym bardziej że jestem mamą 2 miesięcznej Majki i czasami trudno się gdziekolwiek wybrac :) Z miła chęcią poznam mamy z którymi można wybrac sie na spacer , kawke czy zwyczajne ploty :)
Monia22310 - też bylismy w srodę w manchesterze w konsulacie - szkoda że nie poznałyśmy się... odbiór paszportu mamy na 14 marca :) Wybierasz sie z mężem czy sama? Bo ja musze niestety sama jechać bo mąz pracuje ....Jeżeli byś zechciała to mogę z miłą chęcią Ciebie zabrac ..

pozdrowionka :)

Witam:-).
Wpadłam podziękowac za kuleczki:tak:.Chłopaki się wyszaleli więc jestem zadowolona:tak:.Z kulek ruszyliśmy jeszcze na spacer i małe zakupy;-).
Graziulxxx dzwoniłam do Ciebie dzisiaj kilka razy ale nie odebrałaś :no:.Żyjesz?Czy to możliwe żebym dzisiaj widziała A z Natalką w Morissonie na bd10?Bo tak mi mignął wysoki facet z dziewczynką podobną do Natalki:cool:.Ale pewna nie jestem.
marta1979 Witam:tak::-).A gdzie mieszkasz w Bradford jeśli można zapytac?
Doris78i jak tam drzwi?Jesteś zadowolona?
Renuska fajnie ze masz taki swój dzień że możesz sobie sama wyskoczyc i się wyluzowac:tak:;-).I co juz wiesz jak dotrzesz na imprezkę?
natalka no to szybko poszło Ci z tym smokiem :tak:;-).
monika wpadłabyś kiedyś na spotkanie i pochwaliła się gwiazdą .

Czesc:-)

Ja tez wpadlam podziekowac za kulki i ploteczki:tak: Fajnie ze ma sie kogos z kim mozna sie spotkac i poplotkowac:tak::-)

Graziul a co z Toba mialas byc na kuleczkach?? Wszystko ok?
Marta1979 Witaj na forum zapraszamy do czestego pisania i do spotkan z nami napewno znajdziesz jakas bratnia dusze:tak::tak:
Doris i jak doczekalas sie robotnikow??
Renuska fajnie ze masz taki babski dzien:tak: Nalezy sie kazdej z nas od czasu do czasu wyskoczyc samej na zakupki:tak:

Oki czas na mnie.
Ahaaa i mam propozycje moze w przyszlym tygodniu odwiedzicie mnie na kawce?? Zapraszam serdecznie dzien jak dla mnie bez roznicy dostosuje sie :tak:

hej
ja tylko przeprosic ze mnie nie bylo:zawstydzona/y::-(
Zwlaszcza KASIE-bo ona specjalnie przesunela godzine kulkowania:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przepraszam
Poprostu bylam tak padnieta ze zasnelam na sofie i nie wiedzialam nawet co sie dokola mnie dzieje-A byl w domu wiec dlatego:tak: A jak sie juz zbudzilam to wsz mnie bolalo i czulam sie jak na str kacu:-(
KASIU-nieodebralam bo nieslyszalam:zawstydzona/y: mialam wyciszony:sorry::sorry: a potem stwierdzilam ze nie znam numeru wiec nie odzdwonilam bo myslalam ze ktos chce mnie o cos meczyc;-)(jakis urzednik czy ktos);-)TAK ,A byl z mala w morissonie po pizze:tak: dobry obserwator z Ciebie:happy:
MARTA 18... witam Cie serdecznie:tak: Moja rodzina wywodzi sie z Czestochowy,moja mama,babcia ,dziadek i wielu wujkow i ciocie,kuzyni:tak::happy:

RENUSKA-niestety po cc trzeba brac przepisane leki przeciwbolowe przez 2 tyg minimum i to 3-4 razy dziennie bo inaczej nie byllabym w stanie przekrecic sie z boku na bok ,nie mowiac o robieniu wsz innych domowych czynnosci:tak::szok:
A kawe musze pic bo zasnela bym zywcem na stojaco:szok::szok::tak:;-) uroki bycia podwojna mama w krotkim okresie czasu:tak:;-);-):szok::-D

Marta1979-Witaj,fajnie ze do nas dolaczylas i zapraszamy do pisania i oczewiscie na spotkania.Ja mieszkam na bd12 wiec niedaleko Ciebie,a gdzie dokaldniej mieszkasz?jesli mozna spytac.

AGAAM-robotnicy przyszli o 11 tej ,a mieli byc o 8.troszke im sie spoznilo.Ja nie wiem czy dam rade w nastepnym tyg. do Ciebie wpasc,bo juz z Zaneta byla wstepnie umowiona

KASIA8118-jak na razie jestem srednio zadowolona,bo miedzy framuga a sciana sa dosc duze szpary i oni tak to zostawili ,bo oczewiscie nie zdazyli zapiankowac,zrobia to dopiero w poniedzialek.No i druga sprawa ,ze teraz te drzwi sa jakies 2cm wysuniete do przodu ,wiec w podlodze jest brak paneli,trzeba bedzie jakos latac.Ogolnie beznadziejnie to wyglada.

Cześć dziewczynki.:-)

U nas dziś dzionek minął spokojnie. Byliśmy na spacerku i na zakupach.

Renuska - faktycznie myślę tylko o wyjeździe, ale to dlatego, że w Pl nie byłam już 1,5 roku.:-D

Marta - witam serdecznie na forum, jadę z mężem, ale jeśli chcesz możemy się jakoś umówić, będzie raźniej.:tak:

Agaam - ja chętna na kawkę. Pasują mi wszystkie dni oprócz wtorku, bo wtedy szczepienie i w czwartek mamy appoitment w mieście.:tak:

Kasia - no właśnie zawsze coś mi wypada i nie docieram na spotkania, ale do Agaam dotrę.:tak::-)

Natalka - gratki, że tak szybko Ci się udało ze smokiem.:-D

Doris - wyobrażam sobie co czujesz, ja jak pracowałam w żłobku to też musiałam mieć oczy dookoła głowy i ciągle dzieciaki łobuzowały. Ale ja uwielbiam dzieci i teraz bardzo mi brakuje pracy z nimi.:tak:

Graziul - biedaczko nie dziwię się, że wykończona jesteś, ja mam tylko Sarę, a na początku oboje z C byliśmy ciągle zmęczeni.:no:

No nic zmykam film z C oglądać.

Papa:-):-):-):-)

reklama
witam laski jak tam po kuleczkach widzę ze szcześliwe :-):-)a ja dzisiaj jakaś taka nie dorabana chodzę ,zamyślona :szok::-(natalka taka marudna ze nie wiem :szok::szok::szok:graziula podziwiam cie kochniutka ;-)wierze ze padłaś ze zmęczenia :szok: moja dziś mi dała popalić:-:)no:agaam ja chętna na kawusie tylko zależy jaka godzina :-pdoris dorotko wspułczuje tacy są angielscy pracownicy :wściekła/y::-D:-Dmarta1978 witam na forum :-):-) oki lecę małą położyć do spania :tak::-D

Do góry