reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc wieczorowo:-p
Ja tylko na chwilke bo mam do Was pytanie, wlasnie glowkujemy z moim mezem na temat dehumidifiera czy jakos tak to sie pisze:-p bo planujemy kupic:tak:
Wiem ze ktoras z Was ma mozecie cos polecic? bo nie chcemy w ciemno kupic wolimy najpierw zrobic wywiad srodowiskowy:-D
Z gory dzieki za wszelkie opinie:tak::tak:

reklama
Witam wszystkie mamuśki!!!
Mam na imię Asia i jestem tu nowa a jednocześnie stara!!!!Pisałam już na forum ale to było dawno,przestałam pisać ponieważ moja Olcia nie miała rówieśników wśród waszych dzieciaczków!!!A teraz ma braciszka który ma 3 tygodnie i kilku rówieśników!!!!!Z tego miejsca serdecznie gratuluje tobie Graziul,Renuśce oraz Żanecie.Podczytuje was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać coś od siebie!!!Serdecznie was pozdrawiam a w szczególności Sylwie,Doris,Agaam oraz Kasie8118
Aha Tynia i Wiki nasze córy chodza chyba razem do polskiej szkoły!!!!

Hej ja tak szybciutko i uciekam się myc po padam na twarz:tak:.
agaam ja chętna na spotkanie ale pasuje mi tylko piątek:tak:.Ale spoko umówcie się tak aby pasowało większości :tak:;-).
asiunia221 a ja właśnie dopytywałam się dzisiaj o Ciebie:tak::-D.Fajnie ze napisałaś;-).Gratuluję syneczka:tak:.I jak Ola szczęśliwa że ma braciszka?
monia czyli jest nadzieja ze zobaczymy malutką :tak:;-).
Doris78 mam nadzieje że mi nie planuje Accent zmieniac drzwi bo jakoś nie mam ochoty się denerwowac:cool:.
agaam ja mam ten dehumidifier kupiłam go na ebayu nowy tylko kurcze nie wiem co mam Ci napisac na jego temat:cool:.My w sumie nie mamy wilgoci w mieszkaniu ja go uzywam jak mam dużo prania .Stawiam go wtedy blisko suszarki z bielizną i tyle :cool:.Ogólnie sprawuje się dobrze jeśli chcesz to mogę jutro podac Ci jego nazwę to sobie sprawdzisz czy są jeszcze na ebayu i za ile:tak:.

czesc kobietki
witam nowe forumowiczki
asiunia221 tak nasze dziewczyny chodza razem do szkoły :)
Graziul pełen podziw dla ciebie
doris co za partacze ale juz tacy sa anglicy
natalka super gratki ogromne za pozbycie sie smoka

hej dziewczyny
nareszcie znalazlam chwile zeby cos napisac i podziekowac wam ze dotarlyscie do mnie na kawke,moja nelusia wymiotowala cala noc bo do obiadu dalam wczoraj papryke a ona najwyrazniej nie pogryzla.:wściekła/y:wczoraj wieczorem latalismy jeszcze po BMie bo moj przyszedl z pracy i stwierdzil ze dzis albo kladziemy panele albo tapety.na panele nie mam juz za bardzo sily bo to za duze zamieszanie w moim stanie za to tapetki w jeden dzien polozymy i na korytarzu zawsze bedzie troche inaczej wygladalo:-)
emilka bardzo ci jestem wdzieczna ze odebralas mi paczuszke.moze wpadniecie do nas na kawke z mala i mezem jak juz uporamy sie z tapetami?
graziul dzieki za propozycje odnosnie podgrzewacza,jak cos to bylabym chetna,;-) duzo osob mowi ze to zbedny wydatek a nie chcialabym wydawac kasy na marne.wiec moze sprobowalabym na twoim czy jest on przydatny i potem jak cos to kupie sobie swoj
asiunia221 i marta moja imienniczko witam na forum piszcie czesto
agaam ja tak odnosnie spotkanka to chcialabym wiedziec na jakim bd mieszkasz?

Hej:-)

Zapowiada się nuuuudny dzień. Myslałam, że zabiorę dzieci na nowy plac zabaw który u nas zrobili ale pada:-(
Przydałoby się jakieś porządne sprzątanie w zabawkach Marcela bo pełno jakiś połamanych albo brakujących ale co ja poradzę jak mi się nie chce:-D

Marta witaj. A w jakim mieście mieszkaliście wcześniej? jesli to nie tajemnica;-) czy może prostu z Polski i to Wasze początki w UK?

Asiunia no wreszcie się zmobilizowałaś:-D Filipek wyspał się wreszcie?

Agaam
my mielismy takie coś na wilson road. Tam się super sprawdził bo była wilgoć i przez dobe zbierało się jakies 1,5 pojemnika wody.

Kasia8118 zapomnialam Ci wczoraj powiedzieć, że szyld od tych materacy to nie jest niebieski tylko czerwony:-p wczoraj zobaczyłam:-D no i pełna nazwa to silent sleep beds ltd.

Glowa mnie boli. Idę sobie kawkę trzasnąć. Ktoś chetny żeby do mnie dołączyć??;-)

Hej!!!:-)
My juz też na nogach!
kawka zaliczona,pranie w pralce!!
Sylwia-filip chyba wyspany,bo jak wczoraj usnal(dopiero okolo 20)to pobudka byla dopiero o 4 nad ranem,wiec ja też wyspana dzisiaj!!!!!tylko teraz znowu domaga sie cyca wieczaraz spadam.
Ja też miałam plan żeby na jakis spacerek iść a tu d..a!!Dobra uciekam bo mały sie denerwuje!!!pozdrawiam:-D

Czesc

Ja tez mialam plana zeby isc na nowy plac zabaw,a tutaj d....a.Jeszcze glupia powiedzialam Davidowi ,ze pojdziemy ,a teraz On nie rozumie ze pada deszcz.Mowi mi -no i co ze pada....
Wiec tez sie wzielam za porzadki.....
Oj Sylwia my to jednak faktycznie siostry jestesmy,mamy nawet te same plany......

ASIUNIA-Witaj ponownie,jejku spojrzalam na Philipa suwaczek i On juz ma 3 tygodnie, ale ten czas leci.

AGAAM-ja Ci nie doradze w tej sprawie,bo nigdy czegos takiego nie uzywalam.
No i jakby spotaknie mialo byc w piatek,tak jak napisala Kasia8118 to ja tez wtedy moge.

KASIA8118-ja tez w sumie nie bylam z tego powodu szczesliwa,bo wiem ze trzeba bedzie po nich poprawiac,tzn nie ja ,tylko J ,ale ja nie wiem kiedy On sie za to wezmie.jedna sypialnie juz maluje 4 miesiace.

Graziul-A Ty jeszcze te tabletki przeciwbolowe bierzesz?

RAGAZZA-a Ty jak juz wyzdrowialas?

hejka
dawno mnie tu nie bylo:zawstydzona/y:ja zamulona jakas z rana,pomimo tego ze Maja zasnela o 22 i dopiero obudziła mamusie o 4;20 na jedzonko a pozniej o 8:-)a cycki to myslalam ze mi pekna,no ale zaraz wyssala ze mnie wszystko:-Dpepuszek nadal ropieje,ale nie ma zaczerwienienia wiec narazie nie panikuje,ale jak w poniedzialek polozna nic nie powie to chyba wyjde z siebie i stane obok!!my moze dzisiaj na kulki pojedziemy,bo Pawelka roznosi:szok:
asiunia221,marta-witam;-)
doris-ja tez czasem slysze swoj glos,szczegolnie teraz jak sie krzycze"nie wchodz na wozek" "zostaw lezaczek" "uwazaj na Maje" nie wchodz na stoł" itp itd:-D:szok:
sylwia-jak skonczysz porzadki to u mnie tez by sie przydały:tak::-D
mo20-ale Ci sie chce remontow:-)syndrom uwijania gniazdka:-D
agaam-ja nie posiadam,ale moze teraz poszperam bo u nas jest masakra:szok:ale mysle o zmianie mieszkania,bo z housingu sie nie doczekam,a w mojej sytuacji wychodzenie na dwor teraz bedzie straszne po tych schodach i z wozkiem.wolalabym domek:-D
dobra bo kawka czeka:-)

reklama
Żaneta żeby skończyć porządki to trzeba najpierw zacząć:-D
Doris no chyba jednak pogoda się lituje nad nami. Słoneczko wyszło:tak: Położyłam Olivkę spać i jak wstanie to pójdziemy na spacer.
Asia wow, tyle godzin mały spał:szok:

Do góry