reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny .. Dzieki za miłe przyjęcie na forum.. Super że jest ktoś z kim można pogadać :)
kasia8118 - mieszkam na BD6 na Buttersaw niedaleko Collegu :)
Agamm - mam nadzieję ze znajdę bratnią duszę bo powoli zaczynam tu fiksowac :)
Graziul xxx - Ja jestem rodowita Częstochowianką :) Bywasz czasami w Częstochowie?
Doris78 - a gdzie chodzisz na spacerki z dzieciakiami?
Monia223010 - super by było pojechac razem - zawsze to raźniej :) Jakies propozycje? Tak jak wczesniej pisałam moge spokojnie Was zabrac jeżeli tylko zechcecie..
uciekam dziewczyny na spacerek z małą .. też jakaś dziś marudna jest... mam wrażenie że ma gorąca główkę ale jak jej mierze temperature to raz mi pokazalo 37,2 a za chwile 36,6 więc nie wiem czy to przypadkiem termometr zbzikował czy ja :(
Buziaki ****
https://www.babyboom.pl/forum/members/kasia8118-36942.html

reklama
Czesc Wszystkim:tak:

My wlasnie pijemu kawe z moim mezulkiem i ogladamy skoki ale ja mam chwilowa przerwe bo musze przeciez napisac pare zdan:tak::-D
Bylismy dzis troszke na zakupach ale niestety nic nie kupilismy:wściekła/y: Przymierzalam chyba ze 4 pary spodni i zadne mi nie pasowaly no i chyba z 6 stanikow i tez zaden, widac co sklep to inne rozmiary i chyba zostanie mi tylko La senza bo z tego co kupilam ostatnio jestem b. zadowolona:tak: A w innym sklepie ciezko jest dobrac:dry:

Asiunia Witaj w koncu do Nas dolaczylas:tak::-) Prosze czyzby z Philipka robil sie Maly spioszek?:tak:
Marta jesli chcesz nas poznac to zapraszam na spotkanko u mnie juz kilka dziewczyn sie zglosilo wiec mam nadzieje ze tym razem spotkanie u mnie wypali bo jakos ostatnio nie mam szczescia:-p
Kasia bylabym wdzieczna jesli podalabys mi ta nazwe bo chcemy koniecznie kupic bo juz mam dosyc tej wilgoci w domu:wściekła/y: w kazdym pokju grzyb:wściekła/y: okna mokre jak nie wiem co:wściekła/y: Mam nadzieje ze to cos pomoze:tak:
Sylwiam my tez zbieralismy sie na spacer ale co chwila pada wiec wybralismy zakupy:-D Miejmy nadzieje ze jutro pogoda bedzie laskawsza to przejdziemy sie na plac zabaw sprawdzic czy wszystko jest ok:-D:-D A jak ty w koncu poszlas? jak sie podoba? a pamietasz moze jakiej firmy mieliscie ten pochlanniacz wilgoci?
Doris z tego co czytalam to nikt sie nie wypowiadal ze piatek komus nie pasuje wiec jak dla mnie moze byc piatek:tak: Godzine zostawiam dla Was:tak:
M02... ja mieszkam na Bd12:tak: (wyke)
Ragazza jak u Ciebie? choroba odpuscila?

Dobra uciekam do bo zaraz Adas bedzie skalal:tak::tak:
Dziewczynki to co Piatek moze byc jesli chodzi o spotkanie?? Mam nadzieje ze wszystkim bedzie pasowalo:tak:

Hej:-)
Witam po dłuższej przerwie,jaka wczoraj miałam gorączkę nie spałam cała noc normalnie myślałam ze wnętrzności mi się zagotują i nie wiem od czego bo gardło w porządku ,kataru nie mam tylko taka temperatura,dzisiaj troszkę spadła za to ból głowy nie do wytrzymania dzieciaki marudzą a ja na nic nie mam ochoty po nieprzespanej nocy.W poniedziałek Fabianek idzie już do przedszkola,w miedzy czasie maja szukać dla niego szkoły a Wikusia dopiero może iść w kwietniu bo w marcu skończy 3 latka pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Czesc

Ja tylko na chwilke. Na poczatku chcialam przywitac nowe kolezanki!!! Piszcie czesto to sie wciagniecie.

Goraczka mi spadla wreszcie po 5 dniach. Mam kaszel, katar i bol gardla. Jestem wycienczona, zmeczona i zla. W dodatku Lenka teraz ma tez goraczke i dalej jestesmy w tym samym punkcie. Nic mi sie juz nie chce.:no: Pojechalam dzis do TK Maxxa na chwile, bo w poniedz ide na kolacje do Ital'a z laskami z pracy i potrzebowalam jakiejs fajnej bluzki. Przy okzji wpadly mi w reke dwa piekne staniczki. Ale mowie wam cudo. Triumph, a jakie piekne kolorystycznie,. Ciacha normalnie. A cena powalajaca 4F!:szok::-D Wiec sobie kupilam dla poprawy humoru.

Lece dziewczynki bo Lenka placze, pewnie ja cos boli. :-(

hej:-)
Czas na mnie zeby cos skrobnac:tak:;-)
My dzis odwiedzilysmy Katarine:happy2: Z racji tego ze juz za 3 dni rodzi a akurat A ma teraz kilka dni luzu wiec nas wozi gdzie chcemy;-)
od 2 h jestesmy w domku i wlasnie zupka pieczarkowa sie gotuje ,maly amorek narazie spi a mala bajki oglada:happy2:
Jutro A jedzie z mala na basen wiec bede miec 2 h tylko dla siebie..no jesli maly sie nie zbuntuje:tak: Wlasnie laski jak myslicie kiedy mozna z takim maluchem juz na basen chodzic??dodam ze mamy w planie zakup specjalnego kombinezonu piankowego:tak:
ASIUNIA-witaj serdecznie :happy2: widze ze Twoj Philip-ek prawie w wieku mojego Erica:happy2:fajnie ze maly Ci tyle spal ,bo pewno jestes b zmeczona tak jak ja:tak: moj niestety wciaz 3-4 razy am am wola w nocy:shocked2:
MARTA-18...moja babcia pochodzi z Mirowa a dziadek z Zawodzia,a reszta rodziny rozrzucona po calej Czestochowie.kiedys czesto tam jezdzilam ale odkad mama zmarla i dziadek ,a ja jestem juz tyle lat tu nie mam z nimi kontaktu:no::-( .Twoja perelka tez rowiesniczka mojego synusia:tak:
DORIS -a te drzwi to takie porzadne czy lipa?? bo chyba nie doczytalam:zawstydzona/y:
SYLWIA- nic nie mow o sprzataniu zabawek bo ja tego nieznosze:dry::dry: a my ta kawe w koncu wypijemy razem:confused:;-)
AGAAM-fajny taki weekendzik ,kawusia z mezem i wspolne tv:tak::tak: ja tez bylam na zakupach ostat.ale moje jak najbardziej udane:happy2: bardzo mi tego bylo trezba po porodzie:tak:;-)
RAGAZZA-to Cie nie oszczedzilo chorobsko:-( a mala biedna tez znow :confused: ojej ,oby do wiosny napewno bedzie lepiej:tak: staniczki z Trium.za £ 4:confused::confused: toz to rewelacja:tak:
szkoda ze nie wiedzialam:dry::-(
Gaba-zdrowka kochana:happy2:
MONIA-my uderzamy 2 po paszporty:tak:
no nic zmykam zupke nalewac bo rodzinka czeka glodna
milego wieczorku

Graziul, tak za 4f za sztuke. Powiem Ci, ze ja ostatnio tylko do TK Maxxa chodze, i mam manie pladrowania wieszakow, po tym jak udalo mi sie kupic jeansy Diesel za 30F (!!!!), i pare fajnych bluzek tez dobrze znanych firm. Nie wspomne juz o torebkach. W ogole mnie nie rajcuje kupowanie w sklepach typu Next ,Top Shop etc.

Co do basenu to nie wiem - ja planuje z Lenka na wiosne zaczac chodzic, czyli juz niedlugo.

Ostatnia edycja:
czesc:-)
U nas nocka to jakis horror normalnie byl:szok::szok::szok:
Rico cala noc tak marudzil ze juz nam rece obojgu opadaly z bezsilnosci:szok::szok::-(
Probowalismy znalezc przyczyne:dry: Moze glodny,moze kupka ,moze kolka ,moze...ach dziesiatki innych moze..i nic:eek::eek::-(
I dopiero dzis rano naszlo nas olsnienie obojga prawie w tym samym czasie ze to juz sie na zabki zaczyna:szok::szok::szok: jestem w szoku bo jak dla mnie to za wczesnie zdecydowanie ale czytalam i ponoc 1.5 miesiaca to mozliwe ze sa pierwsze objawy:tak::tak:
A maly faktycznie bardzo sie zaczal slinic i smoka juz nie chce tylko piastki wpycha choc najedzony a jak tatus go bierze to tez szuka tylko palca zeby sie zahaczyc:tak::szok: i nie placze jak zazwyczaj tylko marudzi bardzo:sorry2:
A sprawdzil mu dziaselka i sa bardzo twarde i nabrzmiale:szok:
takze zapowiada sie kolorowy okres znow:-D:-D:-D:-D;-)
RAGAZZA-ja z mala chodzilam od 7 mies jej zycia,ale teraz chcielismy wczesniej zaczac i tak wlasnie zastanawiam sie czy od 2 mies to nie zawczesnie:eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny !!! czytam wasze forum od jakiegos czasu i teraz zebralam sie zeby cos napisac .Podobnie jak wy siedze w domu i zajmuje sie moimi malymi lobuzami .Czasami od siedzenia w domu mozna zwariowac ale co na to poradzic za oknem jak nie deszcz to wieje jak cholera .Milo mi bedzie czasem z wami popisac pozdrawaim was wszystkie !!!!

czesc .A wiec u mnie noc tez byla tragiczna :-(.Jasmina ma katar :-(.teraz mamy chwile ciszy bo meska czesc rodzinki poszla na basen ,wiec bidulka moja mala probuje zasnac ale z marnym skutkiem ,a widze ze juz ledwo na oczy patrzy .
kasia -najprawdeopodobniej przyjade autobusem ,mam nadzieje ze spotkam sie z tynia i razem dotrzemy do Ciebie :tak:
graziul -oj wiecznie cos z tymi maluszkami .Co do basenu to czytalam ze do pol roku dziecko zachowuje co nieco z pobytu w brzuchu i tak np zamyka buzie pod woda i takie tam ,niepamietam juz ..:zawstydzona/y::sorry2:
agaam - ja to nie mam problemow ze stanikami ,teraz to takie flaki ze dopasuja sie do wszystkiego :zawstydzona/y:,nawet nie musze mierzyc:-D
ach i witam nowe mamusie

reklama
hej:-)

u nas bez zmian D oglada mecz :wściekła/y: ale jak sie skonczy idziemy na spacerek i do znajomych :tak:

witam nowe mamuski :tak:

agaam z checia wpadała bym na spotkania tylko nie jest to do pogodzenia z moja praca :no::-( ale bede u Kasi :tak: takze widzimy sie w sobote :-D

renuska biedna Jasminka :-( katarem taki dziecko strasznie sie meczy i pare dni trzeba poczekac az przejdzie :-(

grazul ja nie pomoge w sprawie basenu z Claudia bylam chyba pierwszy raz jak miala z 8mc ale nie pamietam dokladnie ale ja bym chyba poczekala i poszla pierwszy raz po tych szczepionkach pierwszych czyli ok 4 mc :tak:

domi85 a w jakim wieku masz dzieciaczki :confused:

aaa no i dziekuje za gratki dla Claudiii sama sie zdziwilam ze tak latwo poszlo :tak:

Do góry