reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Fajny dzionek się zapowiada. Chociaż mroźno to i tak czuć już wiosnę w powietrzu, ptaszki fajnie świergolą:tak: Po chłopaków pójdę na piechotkę i prosto na plac zabaw, trzeba korzystać ze słońca.

Kasia8118
ja nie wiem czy będę na imprezce. Mogłabym być dopiero na 20 i nie wiem czy to ma sens:-(
Emilka poszukaj na ebayu, często można trafić wcale nie zniszczone okazy a za połowę ceny:tak:
Graziul najważniejsze to znaleźć przyczynę a później to już z górki bo wiadomo jak pomóc.
Ragazza jak wypad? Zaszalałyście?

reklama
sylwia.m mi sie wydaje że ma to sens bo ja planuję dłuższą imprezkę i liczę że nikomu nie będzie śpieszno do domu:tak:;-).Albo wez maluchy ze sobą a R może by po pracy podjechał i je odebrał wie gdzie mieszkam:tak:.Przemyśl jeszcze:tak:;-).

CZESC

Ale dzisiaj ladnie bedzie ,super.

A ja wczoraj na gosci od drzewi sie nie doczekalam ,nerwa mialam niesamowitego,ale dzisiaj o 9 tej sie pojawili i cos tam robia...

KASIA8118-mam nadzieje ze dzisiaj Ci te drzwi wstawia ,a nie za tydzien......zartuje oczewiscie
Wow 15 dziewczyn sie uzbieralo,no to fajna imprezka sie szykuje do bialego rana....

M02.....-ta ksiazeczke przywioze Ci do Agiam,tak?chyba bedziesz u niej.tak?

EMILKA-ten robot juz wczesniej poszedl ,sorki

DOMI85-Witaj,ja tez wlasnie mialm pisac o tej dziewczynie z blizniakami z bd 4 ,co wczesniej pisala.

ASIUNIA221-to z Philipka maly klopsik sie robi..

A ja na sobote zrobie mozarelle z pomidorami,moze byc?

Czesc Babeczki:tak:
My tez juz na nozkach od dluzszego czasu:tak:
Mloda sniadanko zjadlA i tez zaraz sie zbieramy na spacerek korzystac z pogody:tak:
Ale widze ze Sylwiam tez sie wybiera na plac wiec pewnie sie spotkamy;-) Asiunia moze i Ty do nas dolaczysz?

Sylwiam ja mysle ze to ma jak najbardziej sens:tak: Przeciez nie bedziemy siedzialy do 21:-p Wpadaj smialo:tak:
Doris a Ty chcesz sie zabrac ze mna? Moj P bedzie mnie zawozil wiec jesli ccesz podjedziemy po Ciebie:tak:
Kasia oby drzwi Ci szybko wstawili:tak:
Domi mi tez przyszlo na mysl to ze kiedys juz jakas dziewczyna z blizniakami pisala ale to moze zbig okolicznosci:sorry:
Emilka jesli chodzi Ci o chodzik to ja mam do sprzedania:tak: taki jak ten Baby walker on eBay (end time 01-Mar-11 14:10:05 GMT)
Ragazza jak sie wypad udal? ;-)

Dobra Laski ja uciekam sie szykowac na spacerek:tak:

Hej:)
ja wczoraj miałam koszmarny dzień.. najpierw szczepionka na której to ja bardziej panikowałam niż Maja a pożniej problemy z kolka.. Mała darła się w niebogłosy i nie wiedzielismy jak ją uspokoić, pomagało tylko huśtanie na rękach ale te nam po 2 godzinach odmawiały posłuszeństwa. około 20.00 wpadłam na pomysł zeby uruchomic suszarkę do włosów i w koncu podziałało. Mała uspokoiła się i o 21.00 zasneła. Z tego zmęczenia to spała do 6.00 !!!!Jej rekord!!!
Domi - zazdroszcze ci tych bliźniaków - zawsze chciałam mieć .
Agamm - dzięki za adres napewno sie zjawię
Kasia - z miłą chęcią dołączyłabym do was ale mój mąż jedzie do Londynu na mecz i nie mam z kim Majki zostawic..
uciekam bo mała zaczyna marudzic i nie pozwala mamusi siedzieć przy kompie :)

hej dziewczyny ale dzis piekny dzien , bylam na spacerze z moimi blizniakami troche poszalaly i padly takze mam chwilke zeby cos napisac tak sobie czytam forum i widze ze sie od czasu do czasu spotykacie ??? fajnie tak czasem sie rozerwac i poplotkowac ja zanim sie zbiore z moimi dziecmi to minie godzina heh a jest ktos z formu kto mieszka na bd4 ale blisko bowling parku ??? RAGAZZA- RENUSKA -Jak to mowia grunt to rodzinka .W jakim wieczk macie swoje dzieci ??? EMILKA13 - mam chlopca i dziewczynke SYLWIA.M -tak pisalam kiedys juz na forum ale jakos czasu nie bylo i przestalam sie odzywac ale z tego co wiem to byla jeszcze jedna dziewczyna z blizniakimi z bd4 a ty jak mozna wiedziec na jakim bd mieszkasz???

witajcie laski ale piękny dzinek byłam z natalką na spacerku choć kaszle !!!! ale zal nie wyjść !!!! natalka taka marudna ze szok przebił jej się nareście ząbek , tera drugi taka marudna ze nie wiem i katar dostała nie myślicie ze to może być tez przyczyną tego kaszlu i katarku???????????:-( agaam to super ze masz to bym wzieła ten chodzik od ciebie a ile chcesz za niego?domi85 to super ze masz parkę !!!!! a my to się chyba znamy???? co ???? oki lece laski bo mała marudzi !!!!!!

Hej laski

Ja juz mozna powiedziec, ze zdrowa ale Lenka ma jeszcze katar straszny i kaszle tez nieciekawie. Tak pieknie na dworze, ale my nie wychodzimy jeszcze. :no: Sluchajcie mam pytanie - nie wiecie gdzie tu mmoge kupic skrzynki na kwiatki balkonowe, takie z takimi hakami, zebym mogla powiesic na tym balkoniku u mnie przy drzwiach? Bo wszedzie sa ale bez hakow, a nie chce kombinowac z jakimis drutami, bo jeszcze spadnie komus na glowe i bede miala problem. A koniecznie chce miec piekne pelargonie w tym roku. :tak::zawstydzona/y:

domi85 - ja mam 10 miesieczna coreczke Lenke. :-)

Agam - chetnie bym przyszla na kawke do ciebie ale nie wiem czy Lenka juz sie bedzie nadawala. Nie chce wszystkich pozarazac

Sylwiam i Agaam - wyjscie do kanjpki super sie udalo. Bylo bardzo milutko i 3 godziny nam zeszlo w samym Ital- swietna ta knajpa i jedzenie boskie (musze tam K wyciagnac niedlugo). Odwiozly nmnie z powrotem do domu wiec mialam luz.

Podglad mi sie skonczyl - nie wiem co pisac. Lece robic powoli jakies kotleciki i zrobie do nich risotto i salate. Nie mam weny ani czasu, bo musze poprasowac troche szmat. A raczej pelno szmat. :-)

Pogoda piekna a my w domu :-(dopadl mnie bol gardla :-(a jeszcze jakby tego bylo malo dzieci chyba zmowily sie ,zeby mnie wykonczyc .Jasmina marudna ponad stan -reszta nie dziwie jej sie ,a Dominik molestuje mnie od samego rana :mamo widzialas ,mamo slyszalas ,mamo co to ? ,mamo co tu pisze ? i perelki dnia :mamo a Jasminaka chce byc ladna ? mamo a Jasmince urosna cycuszki ?:szok::-D
domi -kazda z nas ma suwaczki z wiekiem dzieci :tak:a ja to mam "prawie "blizniaki tez :-D oboje z 10 sytcznia tylko rok inny
emilka -gratulacje pierwszego zabka ,oby teraz z gorki
kasia - a drzwi w toalecie beda juz w sobote ?:-D

reklama
EMILKA13 - znamy sie znamy jestes sieostra Karola prawda? RENUSKA -rzeczywiscie ale ze mnie gapa u kazdej z was widac wiek dziecka :)

Do góry