KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
tylko położna powiedziała,że juz koniec wypłacania od świąt....ale w ponidziałek ide do 2 lekarza do szpitala..i powiem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dzisiaj zrobilismy juz zakupy zywnosciowe na caly tydzien,wiec cjociaz to mam z glowy
normalnie w takich chwilach to tylko relanium na mnie dziala
a z jakiego lotniska startujecie??

moj wzial juz wolne z pracy wiec siedzi ladnie w domku ,mama wlasnie klei mi pierogi bo postanowila ze zrobi ze 20 obiadow zebym mogla zamrozic i wyciagac jak bedzie z nami dzidzia.:-)poza tym u mnie spuchniecia ciag dalszy juz teraz nawet w kapcie mi sie nogi nie mieszcza:-(w poniedzialek jade do szpitala na wizyte u lekarza i pewnie wyznacza mi termin wywolywania w razie jakbym nie urodzila.dobra koncze papa

Spi im je a jak sie zbudzi na dluzej to sobie gaworzy do zabawek i sie smieje
A musze dodac ze nie jest wcale bujany,bo akumulatorek od lezaczka nie dal sie tak szybko naprawic

mam nadzieje ze dzieciaki dadza cos obejrzec
A jutro planujemy wypad na farme,oby tylko pogoda dopisala
Mam nadz ze dzis jest lepiej
A ze oper na przepukline moze byc tak skomplikowana nie mialam pojecia
trzymaj sie
dobrze ze mama przylatuje
;-) a chcesz ten podgrzewacz
napewno ktos Ci pomoze,spoko-loko;-);-)

ja na smierc zapomnialam ze my mamy gosci na weekend i ze beda tu dzis wieczor

a jesz wczoraj gadalam o tym z Zaneta

ja piernicze -totalny brak lecytyny
:-) Dopiero dosatlam smsa przed chwila i olsnilo mnie.........

zmykam cos szybko przygotowac