kasia8118
Fanka BB :)
Hej to i ja się melduje.
Pogoda super ale u mnie i tak kiepsko z humorkiem chyba lada chwila odwiedzi mnie @.
Graziulxxx my tez wczoraj byliśmy na karuzeli i nawet pomyślałam o tobie.Myślałam ze może wpadniemy na siebie hihi.Krystian wyszalał się na maksa ale oczywiście wiecznie mało i nie chciał wyjsc.
Doris78 i Emilka miło było spotkac.
KalaKRK śliczna ta twoja mała.A jak siostrzyczka szczęśliwa?
Alexnow Twój mały tez super.Wybierasz się jutro na plac zabaw?
sylwia.m jak pogoda nad morzem?
Lumena a mama przyjeżdża na jakiś dłuższy czas?
Renuska ale się uśmiałam z tych balonów które kupił twój mąż.
A ja tak ostatnio narzekałam ze coś mi Oli strajkuje z jedzeniem obiadków a dzisiaj w parku dojrzałam ze mu się nowy ząbek przebił.Może dlatego kaprysił przy jedzeniu bo już lepiej jada.
Pogoda super ale u mnie i tak kiepsko z humorkiem chyba lada chwila odwiedzi mnie @.
Graziulxxx my tez wczoraj byliśmy na karuzeli i nawet pomyślałam o tobie.Myślałam ze może wpadniemy na siebie hihi.Krystian wyszalał się na maksa ale oczywiście wiecznie mało i nie chciał wyjsc.
Doris78 i Emilka miło było spotkac.
KalaKRK śliczna ta twoja mała.A jak siostrzyczka szczęśliwa?
Alexnow Twój mały tez super.Wybierasz się jutro na plac zabaw?
sylwia.m jak pogoda nad morzem?
Lumena a mama przyjeżdża na jakiś dłuższy czas?
Renuska ale się uśmiałam z tych balonów które kupił twój mąż.
A ja tak ostatnio narzekałam ze coś mi Oli strajkuje z jedzeniem obiadków a dzisiaj w parku dojrzałam ze mu się nowy ząbek przebił.Może dlatego kaprysił przy jedzeniu bo już lepiej jada.
:-) wy się spotykacie na tych kulkach bo jestem chętna na kuliki !!!!:-)
bo już mam ochotę na spotkanie z wami!!!!!
oki nie wiem sama co pisać !!!!

Całkiem mozliwe że Oli nie miał apetytu przez ząbka właśnie
Ja nie nie wiem jakie dofinansowania mozesz mieć poza tymi podstawowymi czyli child benefit i child tax credits ale te pewnie już znasz.
odlozylam do kolyski i o nowa to samo,przeciez oszalec mozna.i juz wyje
.A tak poza tym to pogoda super wczoraj na spacerku to sie nawet opalilam .