haloo!!meldowac sie!!
ja sie wzielam za rozmrazanie zamrazarki,bo jutro przywioza nowy sprzet,wiec trzeba miejsce zrobic:-)jejku,wczoraj wieczorem to myslalam ze mnie szlak trafi!!mlody uparl sie,ze chce isc do Bernarda z bajki!!i ubieral buty,kurtke,plakal jak szalony,az sie zanosil chyba z pol godziny!!dzisiaj pogoda sie zapowiada w miare,to moze cos na ogrodku powojuje,bo przeciez nie ma kto posprzatac

marta1979-jest jeszcze w Bingley bardzo fajny,przy samej ulicy jak sie jedzie do Keighley.jak wjedziesz do Bingley to w prawo trezba skrecic,i zaraz za stacja benzynowa bedzie.
doris-powiedz mi piekna;-)czy suszarka duzo pradu ciagnie??i czy pozniej pranie tez tak ladnie pachnie jak po"normalnym"suszeniu??bo nasza pralka zaczyna chodzic jak traktor i pewnie juz niedlugo jej zywot dobiegnie konca

bo moze bys sobie kupila taka z suszarka;-)ale to jeszcze z jakies pol roku,chyba ze predzej padnie.
mo2--jak mialas @2 razy w roku??a bylas z tym u lekarza??bo taka mloda jestes i zeby takie problemy byly??nie wiem,nie jestem lekarzem,ale chyba cos nie tak.
sylwia-my tez nie mamy duzego ogrodka,i nie mam zamiaru juz nic tam wstawiac z zabawek,bo jest rowerek,zjezdzalnia,lew,autko takie duze,namiot,bujaczek i niedlugo nie bedzie gdzie kawy wypic...chyba ze bedzie lalo non stop to nie bedzie problemu
czy jest ktos chetny przyjechac do mnie w przyszla srode lub czwartek??zapraszam wszystkie mobile i niemobilne kobietki,renuska wie jaki bus do mnie jezdzi z dworca w Halifaxie wiec chetnie wam powie :-)