doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc
Yupiiiiii ferie wkoncu sa
ale fajnie sie wyspiwy za wszystkie czasy
Ja tez dzisiaj zabiegany dzien mialam,ale juz jest luzik ,jeszcze tylko dzieciom kolacje zrobie ,puszcze jakas bajke im i niech ida spac

KASIA8118-podobal sie Krystianowi Mikolaj??
Mozesz podac mi przepis na te paszteciki?w sumie najbardziej to chodzi mi o ciasto,bo farsz grzybowy wiem jak zrobic
prosze:-)
MICHALINA-ja tez nie mam
ale prawie mialam
mama mi kupila na urodziny ,ale musiala oddac z powrotem bo nie dzialal

MONIA-torbiele bywaja czesto niegrozne,ale zawsze warto miec pod kontrola,trzymam kciuki zeby sie wchlonely i bedzie z glowy:-)
Dobra uciekam bo dzieciom szajba odbila i jak nie wparuje i nie krzykne to mi dom rozniosa

Yupiiiiii ferie wkoncu sa

ale fajnie sie wyspiwy za wszystkie czasy
Ja tez dzisiaj zabiegany dzien mialam,ale juz jest luzik ,jeszcze tylko dzieciom kolacje zrobie ,puszcze jakas bajke im i niech ida spac

KASIA8118-podobal sie Krystianowi Mikolaj??
Mozesz podac mi przepis na te paszteciki?w sumie najbardziej to chodzi mi o ciasto,bo farsz grzybowy wiem jak zrobic
prosze:-)MICHALINA-ja tez nie mam
ale prawie mialam
mama mi kupila na urodziny ,ale musiala oddac z powrotem bo nie dzialal

MONIA-torbiele bywaja czesto niegrozne,ale zawsze warto miec pod kontrola,trzymam kciuki zeby sie wchlonely i bedzie z glowy:-)
Dobra uciekam bo dzieciom szajba odbila i jak nie wparuje i nie krzykne to mi dom rozniosa

.Ale tak to jest jak się robi dla siebie samej to wychodzą super a jak człowiekowi zależy żeby były super żeby gościom smakowały to wychodzi lipa:-(.
mogalm ja w prawdzie zostawic ale byla tylko dwojka dzieci i to w dodatku chlopcy wiec stwierdzilam ze wrocimy do domu
az nerwice mam juz z samego rana,bo ciemno,zimno a oni juz szaleja,oby do wieczora.ja dzisiaj musze siedziec w domu,bo czekam na chlopa z talk-talk,bo zamowilismy zeby przyszedl sprawdzic czy wszystko jest ok bo powinnismy miec do 24 mb a mamy oszałamiajace 0.4!!!!