reklama

Mamy z Limerick

Ej jeszcze zapomniałam z tego wszystkiego zapytać czy któraś z Was robi albo zna osobę godną polecenia która robi pazurki ??;) Jeszcze nie miałam i chce sobie takie walnąć tak na poprawę humorku :tak:
Witam nową mamusie na pewno się tutaj zadomowisz ;-) Obiecuje że się na jakimś spotkanku pojawię i dziękuję za zaproszenie

reklama
O rany, co za paskudny okres :no2:!!!! Młoda mi zaczyna pokasływać i w sumie nic dziwnego jak Jej te gilaki spływają po gardle, ale ten kaszelek jakiś dziwny, chyba jutro zadzwonie do przychodi umówić się na wizytę, bo zaczynam się już martwić :-(...

Gosiulka witam Cię serdecznie w naszych szeregach, mam nadzieję, że szybko zaskoczysz :tak:

Kaja_respect, zdrówka Wam życzę!!! Z resztą wszystkim chorowitkom i niech ten okropny czas już się skończy :szok::shocked2::eek:!

Krycha ale stopki :))

:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Witam wszystkie mamy z Limerick . Ja rowniez jestem z Limerick i jestem mama 4,5 miesiecznej Sophie:) Dzieki Justysi trafilam tutaj ehh narazie nikogo niznam ale mam nadzieje ze juz wkrotce bede z wami wszystkimi w temacie:) :-)

Hejo kochana Milo mi Cie poznac Sylwia z tej strony :P:P:P
Nie ma sie co przejmowac tym ze sie nie znamy ... Na jakims spotkanku sie zobaczysz z kazda z forumowiczek i zobaczysz kazda kobietka jest inna ale kazda wspaniala :))

ha!!!!!!!!!!!! mam Was:) do spania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam nowa mamuske:)
a ja strzelilam sobie relaksujaca kapiel ,zroblam maseczke truskawkowa i juz mi lepiej:):):):)
ide jutro do kosciola pogadac z ksiedzem na temat chrztu:) mam nadzieje ze wszystko wypali i uda nam sie Mala ochrzcic 10 pazdziernika:)ale to juz jutro sie dowiem na 100 procent....no i po poludniu ide ksiezniczke zwazyc:):):)
......oszukac przeznaczenie 2 leci.......hehehhehehe......fajny....ale juz go tyle razy ogladalam.....ech.....nic mnie nie zaskoczy......i tera zta scena z tym chlopakiem bedzie co mu drabina przeciwpozarowa w glowe sie wbije :)):):)a w Polsce podobno kolejna czesc i to trojwymiarowa jest :):):):0 to byloby dopiero .....hehhehe
dobra ide....i tak nikogo nie ma.....
dobej nocki zycze wszystkim.....ja sie pewno po poludniu dopiero jutro pokaze:) paaaaaaaaaaa

Justysia21 udalo mi sie przypomniec nazwe i haslo takze nie musialam rejestrowac sie ponownie heheh a z forum to hmmm narazie wiem tylko jak wiadomosc odpisac heheh no ale jak tylko bede miec chwilke to napewno pobawie sie w te suwaczki tez i foteczke jakas umieszcze:)
Dziewczyny wszystkie mile eh super ze mozna sobie poplotkowac na takiej stronie i ze ja dopiero sie o tym dowiedzialam......

Witam kobietki !!!!

mecze sie caly czas nad tym suwaczkiem ale jakos mi nie wychodzi - poddaje sie nie mam dzisiaj cierpliwosci , moze jutro cosik mi wyjdzie . znow sie pomecze zanim usne wiec postanowilam posiedziec troszke dluzej . moja mala znow szaleje w brzuszku ale ma temperament :-) po mamusi i tatusiu . widze , ze mamy nowa osobke witam serdecznie i pisac pisac i jeszcze raz pisac . Ania myslalam ze juz spisz - w sumie to nie wiem czy dam rade autobusem z moim brzucholkiem .

Ostatnia edycja:
Witam kobietki !!!!

mecze sie caly czas nad tym suwaczkiem ale jakos mi nie wychodzi - poddaje sie nie mam dzisiaj cierpliwosci , moze jutro cosik mi wyjdzie . znow sie pomecze zanim usne wiec postanowilam posiedziec troszke dluzej . moja mala znow szaleje w brzuszku ale ma temperament :-) po mamusi i tatusiu .

Daj sobie już spokój, Kochana, spotkamy się to Ci pomogę! Jak masz ochotę to możesz do mnie zaglądnąć jutro, ja i tak siedze w domu, no chyba, że boisz się katarku Oliwci...

Dobra, ja już zmykam, wąż wrócił no i niewiadomo jak dzisiejsza nocka będzie przebiegać! Śpijcie spokojnie, do jutra, paaaaaaaa :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry