reklama

Mamy z Limerick

Ja tez sie ciesze ze juz jestem
Bylam na urlopie ale codziennie myslalam co tam u was ale niestety bylam bez neta ( a pozatym tak glupio cagle siedziec na necie jak sie ma gosci w domciu )
ale wkoncu jestem
To forum to jest jak narkocyk wciaga blyskawicznie

Noo zgodze sie 100 % forum wciaga niesamowicie ! Damianooo sie zawsze ze mnie smieje jak widzii ze tak czesto mam wlaczone te forum :))

Aga kochana przykro mi z powodu zdrowka Kuruj sie tam :)) niewiem jak dokladnie moze noo ale odpoczywaj to najwazniejsze chyba :))

reklama
Ech, Sylcia007, ale Ci dobrze... Też bym chciała swojego węża więcej w domu, ale muszę poczekać do wakacji, wtedy ma cały miesiąc wolnego! Bliżej są święta, na całe szczęście, ale zdecydowanie krócej ma labe, aż dwa dni :eek:;-)

No i muszę się z Wami zgodzić - to forum wciąga jak nie wiem :rofl2:...

wrocilam od dentysty:) Kamila ma juz wszystkie zeby zrobione....mamy czekac tylko jak nam wyznacza wizytke do ortodonty:)
a ja juz sie lepiej czuje:)cale szczescie:)
uciekam na brzydule:) no i do weza bo wrocil:)
do jutra

Witam sie i ja,ale dzis padnieta jestem:-(straaaaaaaaaaasznie.A tu jeszcze robota w domu:no:No ale coz poradzic.
Aga wspolczuje Ci naprawde,ja za 'panny'co miesiac ladowalam na pogotowiu taka masakre mialam z @!
A Olcia gdzie sie nam znowu stracila?
Spadam dziewczynki pranie nastawic

.....oooO...............
....(....)......Oooo....
.....\..(......(....)......
......\_ )......)../......
...............(_ /........
...BYŁAM................
.......... TUTAJ ........
.....POZDRAWIAM.........

ale sobie poszłam, bo nikogo nie ma :oo2::rolleyes2::-p

Krycha ale stopki :))

Babki u mnie okeyo obiadek pojedzony i grill byl dzis na kolacje A ja sie podobno chce odchudzic :P Malenka dzis taka marudna ze normalnie wysiadam ;/ Ale teraz malenka mi spi :) Na szczescie ja sie mecze ona bidula sie meczy :(( Ahh

Martuana to jutro po 13 bede :))
Cytrus kolezanko to nocke masz teraz dla siebie wypoczniej po ciezkim dniu :))

Hejka dziewczyny ja tak szybko sie witam i znikam.
Grypa mnie dopadła i się czuję jak z krzyża zdjeęta:-( I misio mały też cosik kaszle:zawstydzona/y: wiec ostatnio u mnie smarkato - kaszlato:-( Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Do juterka i spokojnych nocek życzę

Hejka dziewczyny ja tak szybko sie witam i znikam.
Grypa mnie dopadła i się czuję jak z krzyża zdjeęta:-( I misio mały też cosik kaszle:zawstydzona/y: wiec ostatnio u mnie smarkato - kaszlato:-( Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Do juterka i spokojnych nocek życzę

Zdrowka kochana zdrowka :)) Kuruj sie wraz z rodzinka U mni mala smarkala i sie wyleczyla i znow troche smarka :(

Hej
Witam wszystkie mamy z Limerick . Ja rowniez jestem z Limerick i jestem mama 4,5 miesiecznej Sophie:) Dzieki Justysi trafilam tutaj ehh narazie nikogo niznam ale mam nadzieje ze juz wkrotce bede z wami wszystkimi w temacie:) :-)

reklama
hej Gosiulka!!!! gwarantuje Tobie, ze szybko sie z wszystkimi babeczkami poznasz!!! fajnie , ze sie juz zapoznalas z forum hihiihih:tak:;-) pisz jak najczesciej!!!!
Kaja kuruj sie !!!!! i zjaw sie na jakims spotkanku :)
ja wlasnie bigos gotuje!!!! wiec jak bedziecie w piatek to moze sie zalapiecie :);-):laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry