reklama

Mamy z Limerick

Natinke to super ze wszystko ok u was :) Moja mala przez pierwsze dwa trzy dni tez byla marudna ale to pogoda byla niesamowita Mala lezala naga i i tak bylo za goraco ! ;/
Cytrus no no no widze nastepna kierwoniczka jest na forum :)) Kurcze ja to do prowadzenia sie nie nadaje ;/
A Twoja mala ma dzis 2 latka ? BO jakos cos tak na suwaczku widac :)) Jezeli tak to sto latek !!!

Kochane a ja czas spedzam z ptysiem swietnie Naprawde wszystko sie uklada rewelacyjnie jest mnostwo ciepla ciepla i ciepla I nie mowie o ogrzewaniu :))
Skonczylismy ogladac film Przekret To taka komedia o kolesiu ktory sobie stworzyl College bo do zadnego go nie przyjeli ;/ A teraz to moze jakis horrorek zobaczymy :)

Dobranoc kochaneczki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień dobry laseczki.witam się i uciekam na śniadanko a potem jestem umówiona w sklepie rehabilitacyjnym po odbiór pończoch na moje żylaki.a wyglądają coraz gorzej.te na wierzchu to chyba już tylko operacyjnie da się zlikwidować:-( chyba że jakimś cudem po ciąży się wciągną:sorry: idem i nie wiem kiedy wrócem:cool2: dzisiaj mam parę spraw do załatwienia.miłego dzionka laseczki

dzień dobry babki
ciężka nocka za mną mam nadzieję, że to choróbsko wreszcie odpuści:wściekła/y:
dzieć jeszcze zasmarkany chodzi:confused2:

krycha dolne dwójki zauważyłam jak ostatnio byliśmy u martuany :-D:-D

cytrusek ale ze mnie pałka zapomniałam, że tam pracujesz:-D:-D a nudziłam się i krążyłam po całym centrum:-D:-D
cmoknij Julcie od ciotki na urodzinki:tak:

natinke odpoczywaj kobitko i korzystaj z rodzinnej pomocy:tak::tak::-D:-D niech się pozajmują dzieciakami;-)

olivco
dietka owszem bardzo pomogła ale pojechałam do polandu i się zapuściłam a teraz coś nie mogę wrócić chociaż nowe cele postawione to do realizacji coś daleko:wściekła/y:

Hejka :tak: Moi dzisiaj już pojechali:tak:ale wczoraj Marek był w domku taką miał gorączke:szok: dzisiaj troszke lepiej i już do pracy polazł:szok::no:A jak mu w gardło zerkłam to same ropsko :szok:TTaaaaaaaaaaaaaaaaaka angina masakra Twierdzi że dzisiaj lepiej ale ja to mu nie wierze:no: A my niedługo do GP na bilans jedziemy:tak: jutro zaś szczepienie:szok: I musze się zapytać co mają tu na pleśniawki bo moje maleństwo widze że ma:-(

Witam:-) Znów się dużo działo widzę ale jeszcze nie doczytałam co:-D Wiem że Olivca wróciła na forum:confused: Witam, witam dubliniankę:-)
Krycha no ja jestem strasznie zasmarkana ale Igorek ma się swietnie(odpukać). A nocka dzisiaj cud malina. Mały zasnął po 19 i jeszcze śpi:tak::tak::tak::tak::tak: Oby mu tak zostało. Krycha będziesz wiedziała do czwartku czy pójdziesz do Justysi?? Jeśli pójdziesz, to czy jak dam Ci kaskę odbierzesz mi avonki??? Plisss:-)
Zmykam jakieś śniadanko zrobić i poczytać zaległości;-)

reklama
Witam mamuśki!!! Oj, widzę ja światełko w tunelu hihihihihihihihihihi :rofl2:... Nocka nawet nie taka zła :tak:, nie chcę przechwalić, ale, odpukać, Oliwce jakby lepiej! Nosek już nie zapchany, nie smarczy, nie kicha i tak się zastanawiam skąd taka poprawa??? Nie to żeby było mi z nią źle :-p, bardzo się cieszę, że Oliwa zdrowieje!!!!! Tylko tak myślę czy przyczyniła się do tego wczorajsza kąpiel :confused:, bo musiałam Ja już wczoraj wucić do wanienki, bo ciałko przepocone, włoski tak samo, tylko wodę ciut cieplejszą niż zwykle nalałam :sorry:... No i obowiązkowo po kapieli skarpetki na nogi i body pod pajaca (choć to już była lekka przesada :eek::-p...)! Hmmm... Więc jak dobrze pójdzie to jednak przyleze do Justysi21, więc Camomile oczywiście, że wezmę Ci ten avonik no i kaskę na niego!

Ms.Marple, ja pamiętam, że wypatrzyłaś, ale myślałam, że jednego a nie dwa! Superancko, a u nas zastój :huh:...

Cytrus, fajowo, że się wkręciłaś w robotę i że Ci pasuje! Wszystkiego najlepsiejszego dla Juleczki i BIG KISS od Oliwci ;-)

Natinke18, Oliwka marudna była przy każdej zmianie otoczenia, ale w miarę szybko Jej przechodził no i jak widzę Adriance też już przeszło :-), więc zostało Ci tylko bateryjki ładować i wracać do nas wypoczęta :laugh2::tak::laugh2:

Madziakowalik, tak sobie myślę, Ty chyba raczej nie możesz w dalekie trasy startować, co? Możemy podjechać autobusikiem, tylko Justysia21 musi nam napisać jakim :blink:!

Martuana, nie zazdroszczę Ci, bo facetów to sie najgorzej leczy :-( są niereformowalni w tej kwestii! Ale lepiej żeby Twój mąż przeleżał tą anginę żeby na płuca nie poszło, może uda Ci się Go przekonać? No i zdrowiejcie :-D! A szczepionka się nie martw, Mati wygląda na odważnego faceta ;-)

Alex2339, witaj spowrotem! Jak tam wizyta gości się udała?

Drozdusia, a Ty znów w rejs ruszasz? Czyżby Ci sie lepiej zrobiło? :-D

Sylcia007, no, no, no miły wieczorek wczoraj miałaś, super:-D, może coś z tego będzie ;-)? Hahahahahahahahahahahaha... Dziś też masz D w domku?

Aga_irlandia, a Ciebie gdzie dziś wcięło?

Pogoda dziś pikna (przynajmniej tak z okna wyglada ;-)), ale jeszcze posiedzimy w domu! Nie ma co szaleć tylko trzeba do końca Młodą wyleczyć :rolleyes2:! Miłego dzionka życzę i do klikania :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry