reklama

Mamy z Limerick

reklama
ech laseczki,mam nadzieję że to nie wirus:crazy: ale nadal czuję się nieciekawie.jakaś taka osłabiona jestem i ledwo łażę.i do tego znowu mam bóle w krzyżu:sorry: dobrze że mama wróciła z pracy to mogę trochę odsapnąć od małej.mam nadzieję że jak przystopuję z bieganiem t za parę dni będę jak nowa:confused2:;-)

A ile Oleńka waży i mierzy? Ciekawe co byś powiedziała jakbyś zobaczyła Julcie Justysi21 i moją Pyze (troszkę ponad 8 kg i 74 cm długa) hehehehehehehehehe...
Olcia wazy ok 7,5 kg, a ile mierzy to dokladnie nie wiem, ale ma spiochy na 74 cm i sa prawie dobre, takze tak ok 68 cm moze miec.
Kasia nie zaszczepie bo jak bylam u gp to oni nie wiedza, tu sie tego nie robi tak mi powiedzieli... a w Pl bede dopiero za 1,5 miesiaca wiec lipa.... mam nadzieje, ze sie obejdzie !!!!
Aaaa. bo ja mam polska GP. takze nie bylo problemu
Zobacz załącznik 166897

ja w czwartek bede szla zwazyc moje malenstwo mysle ze 5500 bedzie miec

Kasia ale twoje malenstwo napewno nie jest drobniutkie heheh

Niooo... Twoja Majeczka to piekny okaz :).. a ile miala jak sie urodzila??

Drozdusia - zdrowka zycze.

Ostatnia edycja:
drozdusia biedulko,,, przy mamusi na pewno Ci się poprawi:)
No my naszej "małej" też ubieramy już ciuszki 3-6ciu, a jeden komplecik to już za mały jest, taka zła byłam bo specjalnie większy kupilam, właśńie 3-6ciu i ledwo go założyłam, hmm takie maluchy naprawdę szybko rosną. No a co robić jak ona ciągle by jadła i tylko buźką miele hihi Oszukuję ją wodą no ale przecież za wiele nie możńa:) A razem z nią ja przybieram na wadze:) Chyba się zgłosż edo was po ta dietkę sb, Bożenka Tobie ona bardzo pomogła co?

ech laseczki,mam nadzieję że to nie wirus:crazy: ale nadal czuję się nieciekawie.jakaś taka osłabiona jestem i ledwo łażę.i do tego znowu mam bóle w krzyżu:sorry: dobrze że mama wróciła z pracy to mogę trochę odsapnąć od małej.mam nadzieję że jak przystopuję z bieganiem t za parę dni będę jak nowa:confused2:;-)

Kuruj sie kochana i zdrowka zycze Mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego !

Aga a Twoja niunia wyglda slicznie :))
Krycha mam nadzieje ze malenka sie jak najszybciej wykuruje :)
Justysia kochana ja nie wpadne do Ciebie w piatek Bo malenka dalej ma cos tam z nochalem i harczy wiec watpie ze sie wykuruje do piatku :(
Madzia pamietam jak Nadinka mi sie wiercila w brzuchu :)) Wiecznie i najbardzie kopala z prawego bokui wiecznie jej tam nogii bylo widac :))

A ja zaliczam dzien do udanych :)) Obzralam sie obiadkiem A tak w ogole to bardzo rodzinnie bylo Zakupki tez byly nakupowalam sobie troche rzeczy i do domu :))

Olcia wazy ok 7,5 kg, a ile mierzy to dokladnie nie wiem, ale ma spiochy na 74 cm i sa prawie dobre, takze tak ok 68 cm moze miec.

Wow :szok::-D spora ta Twoja Malizna hahahahahaha... No to widzisz, a moje roczne jest podobnych rozmiarów :-p:laugh2::-)...

Olivca, ja też kilka rzeczy nie zdąrzyłam Oliwce założyć, a o istnieniu niektórych dowiedziałam się dopiero jak pakowałam się do Polski, żeby je zwieść hahahahahahahahahaha... Bo najpierw odłożyłam, bo za duże były a później już za małe :-D:-D:-D! A teraz jak Ją ubieram to różnie, zależy od producenta, ale w szafie mam ciuchy i na 3-6 m i na 6-9m, 9-12m jeszcze za duże! Aha i jeden polarek, który nosiła już na początku tego roki na 0-3m w końcu już taki na styk, ale jeszcze może w nim śmigać :-)

Sylcia007, wiesz, no jak tak przyglądam się temu Jej katarkowi to na razie wizytę u Justysi21 widzę w czarnych barwach, ale jest dopiero wtorek, więc może jeszcze coś się zmieni ;-)! Nie ukrywam, że byłoby miło, bo lubię nasze spotkania no i zobowiązałam się Madziekowalik zaciągnąć na nasz zlocik... Ale nie ma co gdybać, zobaczymy jak wyjdzie :tak::sorry:...

Camomile, a Ty co tak cicho siedzisz? Jak tam Igorek? A Tobie już lepiej?

Ms.Marple, dopiero zauważyłam, że Adaś już ma 8 ząbków, super :rofl2:!

No i gdzie Martuanę wcięło? I Colimę?

a Cytrusek?? w wir pracy ja wciagnelo??
ide pojezdzic!!!!;-)

Oj, racja, Justysia21, racja :tak:... Gapa ze mnie i tyle! Zapomniałam o Cytrusku :zawstydzona/y::surprised::unsure:, sorcia :sorry:...

Pochwaliłabyś się jak tam Twoje postępy w jeżdżeniu :rolleyes2:...

Zmykam już mamusie, no dobra, moze jeszcze tu zerknę, ale dgyby mi się już nie udalo to słodkich snów Wam życzę i do juterka :-)

czesc dziewczyny :) melduje sie z polandu :) pogoda super,nie za goraco nie za zimno w sam raz na spacerki i zabawy na dworze :) dominik w 7 niebie,caly dzien w biegu!!!ada na poczatku troszke marudna byla,ale juz sie przyzwyczaila do nowego otoczenia i jest grzeczniutka :) goscie juz nas nawiedzili wiec teraz mozna odpocząć wreszcie heheh!!!troszku was poczytałam,ale na bierząco to raczej nie jestem!!!trzymajcie sie cieplutko :)))

reklama
Czesc dziewczynki,piszecie o mnie to i jestem:-)Wciagnelao mnie Justynko...oj tak,ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu.Oderwalam sie troche o tej codziennej monotonii.A zagladam sobie tu do was czasem tylko pisac nie mam sily.Wracam do domu po 18 i chce z rodzinka troche czasu spedzic,wczoraj Julka miala urodzinki i mala imprezke mielismy.
Jesli chodzi o moje jazdy to jezdze juz sobie po ulicach takze uwaga!!W sobote mezus wsadzil mnie w auto i kazal jechac do smyth,potem do lidla i do tesco.Zlalam sie potem i cala sie trzeslam ale dojechalam:-D
Olenko jak dobrze ze jestes,stesknilam sie za Toba:zawstydzona/y:
Justys dzieki za pamiec.
Bozenka a ciebie dzis w crescent widziala ,pukalam w szybe i wolalam ale mnie nie slyszalas:-( Trzymajcie sie babeczki i milego kawkowania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry