reklama

Mamy z Limerick

Ania ja obiadek mialam juz gotowy o 9.30:)

Justys a moze jakiegos wiruska zes zlapala????????????????

krycha moj mowi ze dzien bez sexu to starcony dzien hahahaha

:-D:-D:-D!!! Ja obiadek miałam gotowy dwie godzinki po Tobie, bo dopiero o 09.00 wstałam :-p i dziś ziemniaczki pieczone z pałkami z worka z sałatą zalaną sosem greckim ;-)

hej kobietki.ja dzisiaj zrezygnowałam z dłuższych spacerków bo zaniemogłam.wyszłam do południa i ledwo łapkami przebierałam:szok::no::shocked2: to takie do mnie niepodobne...
i żołądek ciągle daje się we znaki.mdli i mdli.nawet jedzonko tak sobie tylko podskubuję:confused2::sorry: to chyba to zmęczenie materiału.w końcu ile można biegać:sorry:
Madzia ty już teraz nie możesz spać?a co to będzie jak dzidzia już wyskoczy z brzuszka:-p:tak::-D
idę się uwalić.Lola grzecznie się bawi więc jest okazja,obiadku i tak nie przełknę:eek:

Drozdusia, Ty się nie wygłupiaj tylko odpczywaj, bo w Polsce bardziej się ciężarnych czepiają i jeszcze Cię do samolotu nie puszczą :eek:... A miała do nas wracać w dwupaku jeszcze! No chyba, że jakiś wirus (tfu, tfu, tfu!!!)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przebrnelam przez prasowanie ufff bylo tego.... powyciagalam rzeczy na 3-6 miesiecy dla Julci ale wiekszosc jeszcze za duuuza Aga napisz mi ile ma Twoja Majka centymetrow!!!!! bo moze cos bede miala dla niej !!!!;-)

Kasia moja Jula to taka kruszynka... ja tez bylam malutka jako dziecko zawsze najmniejsza.... jak mi moja mama opowiadala... ludzie sie dziwili jak mnie widzieli, ze chodze a ja taka tycka:-D

Kasia nie zaszczepie bo jak bylam u gp to oni nie wiedza, tu sie tego nie robi tak mi powiedzieli... a w Pl bede dopiero za 1,5 miesiaca wiec lipa.... mam nadzieje, ze sie obejdzie !!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry