reklama

Mamy z Limerick

Hejo babeczki wieczorowa pora :)) Dzien mialam ahh ahh ahh pelen roboty ... Mala od kilku dni jest taka marudna i placzliwa ... I to nie raczej na zabki bo dziasel ani czerwonych ani z bialym polotem na dole ani nabrzmialych nie ma Nie slini sie bardziej niz zwykle i dlaej ja erece jak od zawsze ... Wiec niewiem o co chodzi malenkiej ... Czasem mam wrazenie ze ona sie panicznie boii zostac sama ... Ja juz skonczylam fitness mialam na 3 miesiace wykupiony ale powtorze sobie znowu go :) I z mala siedze caly czas pomagam jej jestem przy niej jak mnie potrzebuje ... Ale ona jak spi jest ok ale jak sie obudzii i mnie nie widzii to panicznie placze i sie zali i zali Tak samo jak na chwilke zostawie ja sama to ta sama akcja ...:( Szkoda mi jej naprawde szkoda robie wszystko aby jej pomoc Aby bylo jej dobrze ale bez przesady wykorzystac tej malej malpce sie tez nie dam :))
A tak w ogole to mialam obiadek z wczoraj tzn zupka rosol i zrobilismy z Damianooo papryki nadziewane a jutro Pierogii !!! Ruskie i z kapusta :)) Ahh i dzis w nocy wlasnie za niedlugo Damian jedzie po naszych lokatorow ... Wiec wysprzatalam caly dom wszystko wypucowalam zeby pozniej nie bylo jakiejsc gadki ... Bylo dziennie czysto ale wyszorowalam wszystko i tak ... Wiec jestem padnieta ... Wzielam sobie dlugii prysznic wysmarowalam sie wymasowalam wynacieralam sie :)) Pachne wszystkim :)) Noo a teraz to czytam i czytam forum :)
Justysia ja bede kochana u Ciebie o 13 Tylko napiszcie jutro czy napewno jest spotkanko :))

reklama
Sylwia to może tak o12-30 spotkamy się pod centrą co??to większą gromadką byśmy poszły?? i miałam nie zaglądać heh ale Marek na chwilkę wyszedł do dzieci a ja już u was hihihi:-D dobranoc laseczki;-)

ok kochana bede pod centra o 12'30 :))
Krycha no chyba jakis tam spokoj sie skonczyl Ona nie jest niegrzeczna tylko taka sytuacja jest troche meczaca psychicznie :(

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY!!! Pospały mi dzisiaj troszkę w nocy, dokąd jakiś glutas nie zaczął Oliwce, nad ranem, oddychania zakłócać :eek: i jeszcze sąsiadka stosunkowo dzień zaczęła :oo2:, ale humorek i tak dopisuje :rolleyes2:

Krycha no chyba jakis tam spokoj sie skonczyl Ona nie jest niegrzeczna tylko taka sytuacja jest troche meczaca psychicznie :(

Sylcia007, nie miałam na myśli Nadinki, bo myślę, że Młoda może bardziej potrzebuje Twojej obecności :-), chodziło mi o Twoich wspólokatorów :-D:-D:-D! No i za wiadomość ślicznie dziękuję, odpisałam ;-)

Martuana, to będę jak pisałam :sorry:

Miłego dnia wszystkim i do zobaczyska się :blink:

dzień dobry laseczki.widzę że zapowiadają się na dzisiaj pustki bo jest spotkanko u Justysi.rozszalałyście się osatatnio;-) zrobię sobie kawusię między 13 a 14 i połączę się z wami duchem:-p miłego dzionka,spotkanka i pogaduch;-)

reklama
dzień dobry laseczki.widzę że zapowiadają się na dzisiaj pustki bo jest spotkanko u Justysi.rozszalałyście się osatatnio;-) zrobię sobie kawusię między 13 a 14 i połączę się z wami duchem:-p miłego dzionka,spotkanka i pogaduch;-)

Hmm... Rozszalałyśmy to za dużo powiedziane, w końcu w tamtym tygodniu nie bardzo wyszło :-D! Zrób kawusie, zrób, będzie Nam Ciebie brakować :tak: dobrze, że pojutrze wracasz to już, w miarę możlwiości, nic nie stracisz :-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry