reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ms.Marple, hahahahahahahahahaha, zawsze musi byc ten pierwszy raz no i się wypra ;-)

Aga_irlandia, fajna ta zabawka, zawsze mi się podobała :zawstydzona/y:, ale jakoś z zakupem nie wyszło...

Ja jednak wzięłam się troszkę za robotę, nie mogłam patrzeć na swoją chatkę po weekendzie :-D:-D:-D tak miło i rodzinnie wczoraj było, pyszny obiadek i sałateczka owocowa i kucharzył mój wąż więc w kuchni był lekki sajgon, ale już jest git!

Aga tą pozytywkę to i ja mam dla mojego ;) na początku się bał ale teaz już nie i tam masz tak przełącznik jakby of, potem ze raz zagra i reaguje gdy dzidzia się ruszy to się włączy no i żeby gało dłużej to to ostatnie. MartaF my takie tel < to Polacy są tam > 061 311 858 i drugi to Bob Sweeney 061 377 496;-)
A my z mała byliśmy w kinie na tych klopsikach w 3D i było ok:tak:

Aga tą pozytywkę to i ja mam dla mojego ;) na początku się bał ale teaz już nie i tam masz tak przełącznik jakby of, potem ze raz zagra i reaguje gdy dzidzia się ruszy to się włączy no i żeby gało dłużej to to ostatnie. MartaF my takie tel < to Polacy są tam > 061 311 858 i drugi to Bob Sweeney 061 377 496;-)
A my z mała byliśmy w kinie na tych klopsikach w 3D i było ok:tak:
dziękuje;-)

dzieki Kaja:) rozpracuje to bo nawet nie wiedzialam hehheheh za moich czasow to jakas karuzela to bylo cos nie to co teraz.....no i ze mozna wszystko kupic.....ech.....a w Polsce nie zawsze bylo stac na takie cuda :)
ja uciekam juz na seriale i pozniej kapac mala:)
do juterka:) i zycze Wam jutro milego spotkanka:)
dobranoc

Ostatnia edycja:
Pyzula poszła już w kimono, brokułki na kolacyjkę się gotują no i mam czas w końcu poczytać co tu się dzieje :-)

Justysia21, z centrum to chyba tylko my z Oliwką będziemy coś się tak kroi :-(... Chyba, że dziewczyny się jednak namyślą ;-)

.....

Hmm... a tu nadal ccccciiiiiiiiiiiisssssszzzzzzzaaaaaaaa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha ja weszlam na chwilke ale zaraz uciekam:)
Majcia wykapana padla jak mucha oczywiscie:)a ja wciagam kolacje i patrze co tu naskrobane macie:) a tu cisza:)
no nic....lece dalej....ciaganie mleka jeszcze zostalo choc przed spaniem mala chyba sie zapomniala i pojadla z cycka heheheh...
dobranoc

Krycha ja weszlam na chwilke ale zaraz uciekam:)
Majcia wykapana padla jak mucha oczywiscie:)a ja wciagam kolacje i patrze co tu naskrobane macie:) a tu cisza:)
no nic....lece dalej....ciaganie mleka jeszcze zostalo choc przed spaniem mala chyba sie zapomniala i pojadla z cycka heheheh...
dobranoc

Spoko, ja sama z doskoku tu zaglądam, ale i tak już niedługo, bo oczy mnie się kleją i wąż wraca, więc chyba się pożegnam... Słodkich snów... Może i jeszcze zerknę dzisiaj ;-)

reklama
JA się żegnam ;-)i do mężulka uciekam;-) Aga może byś tak wpadła na kawke i zabrała sobie ten prezent od Nati co?? bo ja nie bard;-)zo mam jak :-( A Ciebie nie ma na spotkankach:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry